У Ковелі чиновники мерії «зливають» в ОДА «зайву» інформацію

29 Березня 2017, 15:02
1717

На апаратній нараді керуючий справами виконкому Володимир Бойко звернув увагу всіх присутніх на дотриманні інструкції з діловодства та документообігу.

За його словами, почастішали випадки, коли відділи чи управління Волинської облдержадміністрації напряму звертаються у структурні підрозділи виконкому Ковельської міської ради, працівники яких чи спеціально, чи не усвідомлюючи того, надають інформацію на запити, які навіть не зареєстровані у загальному відділі.

«І потім получаються всякі казуси. Тому я би просив записати це у протокол, щоб у відділах попрацювали інструкцію з діловодства, довивчили питання, як проводиться документообіг і який порядок надання інформації. Щоб потім не мали там всяких комедій», – сказав Володимир Бойко

Коментарі
29 Березня 2017, 20:35
Зливаю чергову партію інформації. на слідуючому тижні відбудеться афера по здачі комунального господарства Вересу. Уявіть собі, вони навіть дерева не в змозі були попиляти,на які їм видав фальшивий дозвіл Товстига. А уявіть в що перетворяться наші вулиці через місяць бездіяльності ділків. не дамо кинути ковельчан. Тому запрошуємо на торги громадскість, правоохоронні органи, по боротьбі з корупцією, активістів. не допустимо ще одного ветсанзаводу в місті. Церви по тротуарах поки що у нас не лазили. Скоро будуть.
29 Березня 2017, 23:39
Я цю падлюку Бойка багато раків хочу привітати цегликом.як Будкова арматуриною
30 Березня 2017, 10:14
В мене питання до влади. Чому по вул.Володимирській на узбіччі повно пакетів з сміттям і ніхто не прибирає. Собаки і коти розривають пакети і папірці літають по узбіччю доріг.Раніше такого не було.Чому наше місто таке брудне. Що ми хочемо посісти друге місця після Львова.
30 Березня 2017, 11:19
А ви запитайте у Савоніка,це ж він через Прозоро ,як керуючий Вереса,виграв тендер на виконання робіт у місті,а робити з Балаком нехочуть.Мотив мабуть один - як куплю Пежо як у ЖЕКу ,тоді буду працюватим.А так насрав на вас всіх і буду далі тільки срати.
30 Березня 2017, 11:47
Читаючи відгуки,починаю розуміти,що люди починають сумувати за Балаком.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром