Ковельський боєць в апеляції відстояв право на землю

04 Квітня 2017, 08:54
1517

Львівський апеляційний адміністративний суд залишив без зміни рішення Ковельського міськрайонного суду у справі учасника бойових дій АТОвця Івана Савлука.

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Сергій Кошарук.

«Сьогодні вкотре ковельські АТОвці довели у суді, що закон на їхньому боці. Львівський апеляційний адміністративний суд залишив без зміни рішення Ковельського міськрайонного суду у справі невідомого ковельчанина Ковальчука та учасника бойових дій АТОвця Івана Савлука», – йдеться в дописі.

«Напевно, має бути соромно тим, хто змусив АТОвців відстоювати своє право на землю у судах різних інстанцій. Приємно, що хлопці проявили стійкість і безкомпромісність у принциповому для ковельчан питанні. Ми ж не на словах, а на ділі забезпечили свою підтримку АТОвцям, Відпрацювали дієвий механізм реалізації права на землю для тих, хто найбільше його заслужив», – додає він.

«Переконаний, такі перешкоди додали нашим захисникам ще більше запалу і наснаги для боротьби на будь-яких життєвих фронтах», – резюмує Кошарук.

Коментарі
04 Квітня 2017, 18:23
Молодці,що відстояли,бо тут куди не піди чі в суд чі в прокуратуру,чі в поліцію-корупція страшна.і все мало ,і ненаїдяться,а людина,яка дійсно достойно заслужила,ще мусить відстоювати.
05 Квітня 2017, 01:27
Ганьба такому меру міста,який голосував проти учасника АТО,а натомість голосував за тих,які мали з ним поділитися вкраденою в громади земелькою.
05 Квітня 2017, 11:15
Радий що відстояли захисника<br/>А от Кошарук суто на інтригах будує собі імідж помічника страждучим<br/>А &quot;Робін Гуд&quot; забув свої &quot;подвиги&quot; будучи мером<br/>Як будували фонтани і інші принади місту втричі дорожче номінальних робіт<br/>Не хвалю нікого не Кіндера не Кошарука<br/>Але і хизуватись правильними вчинками не варто<br/>Люди самі похвалять
06 Квітня 2017, 04:39
Подвиги Кошарука - в студію! І про який саме фонтан мова? Бо той що в центрі Шевчук ремонтував.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром