Рятувальники пояснили ковельчанам, чому не треба палити суху траву

06 Квітня 2017, 17:01
1459

З метою попередження недопущення пожеж в житловому секторі та загибелі на них людей співробітниками УДСНС України у Волинській області постійно вживається комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на запобігання виникнення пожежам та надзвичайним ситуаціям.

6 квітня відповідну пожежно-профілактичну роботу серед населення Скулинської сільської ради Ковельського району провели працівники Ковельського Міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області, – повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Спілкуючись з громадянами у багатодітних сім’ях, працівники ДСНС основну увагу приділили роз’ясненню правил безпеки в побуті. Батькам рятувальники наголосили не дозволяти малечі самостійно користуватися сірниками, розпалювати пічку та вмикати електричні пристрої в розетку, адже невинні дитячі пустощі з вогнем можуть призвести до виникнення пожежі.

Окрім цього, у ході рейдів місцевим жителям рятувальники нагадували про небезпеку спалювання сухої трави та сміття на подвір’ях. Пояснювали, що вогонь, розведений поблизу будівель, може перекинутися на житлові споруди й знищити їх, тому навесні під час господарських робіт людям слід бути дуже обережними, щоб прибирання присадибних ділянок не призвело до пожежі.

Аби громадяни дотримувалися основ безпеки і їх пригадали якомога більше осіб, працівники Служби порятунку розмістили тематичні плакати із правилами пожежної безпеки. 

Коментарі
06 Квітня 2017, 20:57
а толку від тоо? як палили так і будуть палити і всерівно МЧС не має право штрафувати окрім екологів а цікаво спитати еколоів скільки вже чоловік оштрафовано за пали бо всюди орить а толку від цьоо нфіякого
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024