Депутат Ковельської райради образився на свого колегу за критику в ЗМІ

06 Квітня 2017, 18:03
1837

Сьогодні на позачерговій сесії Ковельської районної ради у «Різному» гостро дискутували між собою два депутати – Василь Олексюк, з фракції «Солідарність», та Анатолій Корнійчук, який представляє фракцію «Батьківщина».

Завідуючий фельдшерсько-акушерським пунктом Василь Олексюк, із села Козлиничі, проінформував про те, що віднайшов про себе публікацію у нашому виданні: «Депутат Ковельської райради звернувся до сумління своїх колег», в основу якої лягли нотатки Анатолія Корнійчука у Facebook. Василь Іванович став повчати присутнього на сесійної засіданні опонента. Мовляв, не варто виносити сміття з хати.

Звичайно ж, потім прозвучало слово у відповідь. На думку Анатолія Авакумовича, замість того, щоб виправитись і забезпечити соціальний статус учасників АТО, колега по депутатському корпусу почав «зєркало пінать» та звинувачувати його за обґрунтовану критику. За словами Корнійчука, якщо Олексюк не хоче бути публічним, то не треба було йти в депутати.  

«В своїй репліці я нагадав, що депутат добровільно дав згоду бути публічним і підзвітним. Законодавець зумисне прописав процедуру поіменного голосування, щоб підвищити міру відповідальності за роботу в окрузі. Я в жодному разі не мав і не маю на меті когось принизити або політично заплямувати. Одночасно вдячний друзям і колегам, що читають мої публікації. А ще більше тішуся, що мої думки викликають дискусію. А Ваша думка?» – написав Анатолій Корнійчук у Facebook.

Коментарі
07 Квітня 2017, 10:17
А наша думка -дурний піп - дурна і його молитва. Хоча..... можливо, не зовсім дурний...... Земельки навколо Повурська вже трішечки прихопив "слуга народу".
07 Квітня 2017, 11:17
Депутат не повинен сидіти в кущах! Василю! Йди вже на пенсію...
07 Квітня 2017, 13:24
Не можу зрозуміти, цей письменник троянівський (Авакумович) депутат чи ні. Він же нібито в облраду хотів пройти і в списках депутатів райради не бачу (http://kovel-rayrada.gov.ua/activity/deputy). Якщо ні, то якого милого він там мутить.
08 Квітня 2017, 13:02
В пашій державі до влади пруться ті ,хто хоче щось урвати для себе, і дуже мало тих , хто протидіє таким людям .Прикро , що в такі часи(Майдан, війна) є люди ,які хочуть жити по-старому . А є ще дууууже велика армія "диванних" патріотів , що привикла тільки пліткувати і заздрити.
09 Квітня 2017, 10:46
Заплутався ?<br/><br/>За звичкою ,&quot;Небайдужий&quot; в робочий час лежав на дивані заздрив депутатам ВР і строчив ...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024