Для діток із Ковеля та району – акція у школі усного рахунку «Соробан»

11 Квітня 2017, 15:00
4554

До Великодня, школа усного рахунку «Соробан», дарує  сертифікат на безкоштовний місяць навчання.

Усі батьки хочуть, щоб їхня дитина стала у майбутньому гарною, здоровою і успішною людиною. Вчені довели, що вік від 4 до 11 років є найбільш сприятливим для розвитку і навчання. В цей час в мозку активно утворюються нові нейронні зв"язки, які з плином часу тільки зміцнюються. Тому в цей період надзвичайно важливо дати дитині максимум розумової активності.

Японія уже довго використовує в шкільній програмі ментальну арифметику, яка дозволяє дитині отримати найкращий розвиток і синхронну роботу одразу обох півкуль головного мозку.

Школа усного рахунку «Соробан» вдосконалила методику і розробила унікальний тренажер, якого немає навіть у японців. За допомогою цього тренажера дитина навчається - граючись.

В наш час високих технологій, швидкий рахунок не потрібен, щоб рахувати мільйони і мільярди, бо для цього достатньо взяти калькулятор і обчислити необхідну дію.

Швидкий рахунок дитини - це приємний бонус, який досягається за умови старанної роботи в школі і стабільного виконання домашнього завдання.

У школі переконують: «Ми не вчимо рахувати». Основні завдання «Соробану»:

- покращити розумові здібності дитини
- збільшити концентрації і швидкість прийняття рішень
- «увімкнути» образне мислення
- додати дитині впевненості в собі
- покращити успішність в школі
 

У дітей Луцька та Ковеля є можливість записатися в школу, яка вже стала не тільки всеукраїнською, а і міжнародною.
 м. Ковель +380991643488
 вул. Модеста Левицького, 2а ТРЦ Брiстоль

 

Акція для жителів Ковеля і району,в яких є діти 5-11років!

До Великодня, школа усного рахунку «Соробан» , дарує один сертифікат на безкоштовний місяць навчання у нашій школі. Для того аби взяти участь у розіграші, потрібно долучитися до нашої сторінки у  Facebook  «Соробан Ковель», перепостити цей допис у себе на сторінці і не видаляти його до 19.04.Розіграш сертифікату відбудеться за допомогою сервісу випадкових чисел «RANDOM». Результати будуть розміщені на сторінці 19.04.2017









 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39