Ковельчанин заворожує лучан співом

17 Квітня 2017, 14:25
3350

37-річний Віталій Майданський, який з 2014 року воював на сході, нині дарує людям проникливі пісні.

Мелодії переважно повстанського змісту на вулиці Лесі Українки почали лунати не так давно. Проте чимало лучан уже встигли оцінити талант чоловіка у камуфляжі, тож скринька з надписом «на АТО» не буває порожньою, – пише Район.Луцьк.

Талановитий боєць народився у Ковелі. Закінчив музичне училище по класу скрипки. Воювати на схід пішов у кінці 2014 року і лише два місяці тому довелося повернутися через контузію.

«Із сучасного граю те, що підходить за темою. А так переважно це «упівські», повстанські пісні», – зазначає Віталій Майданський.

Мелодії саме такого змісту, за словами чоловіка, повинні спонукати людей любити свою державу і розуміти, наскільки вітчизна є дорогою для кожного з нас.

«Мені дуже прикро, що наша молодь не розуміє, яка це незаслужена перевага – бути українцем, особливо волинянином. Треба цим пишатися. Тим не менше, я вірю і знаю, що ми всі зберемося і нарешті зробимо те, що маємо», – підсумовує боєць.

Поки що повертатися на війну через нещодавню контузію Віталій не планує. А тому упродовж певного часу на головній пішохідній вулиці міста й надалі лунатимуть щирі українські пісні з уст захисника нашої держави.

Коментарі
20 Квітня 2017, 20:15
А я його вже другий рік бачу на Радянській, як він співає...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром