Юлія Тимошенко: Долю української землі вирішуватиме народ

21 Квітня 2017, 14:41
1703

Днями у Києві відбулися збори щодо організації Всеукраїнського референдуму, який зініціювали Всеукраїнське Об’єднання «Батьківщина» та Асоціація фермерів та землевласників України.

Всенародне опитування за народною ініціативою має дати відповідь на одне з головних питань сьогодення: як захистити від аграрної мафії сільськогосподарську землю – національне багатство українців.

Тільки народ України може вирішувати долю землі-годувальниці, наголосила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, виступаючи на зібранні. Вона пригадала слова американського економіста 19 століття Генрі Джорджа: «Якщо відібрати в народу землю – цей злочин триватиме вічно і буде злочином для кожного нового покоління, для кожного нового року, для кожного нового дня».

«Земля – це товар, який більше не виробляється, це те, що дав Господь. І тільки мудрість нашої нації дасть можливість розпорядитися цим статком», – сказала Голова партії «Батьківщина».

Юлія Тимошенко упевнена в необхідності негайно провести Всеукраїнський референдум із питання заборони продажу сільськогосподарської землі, адже «війна за землю йде десятиліттями. Йде жахлива боротьба проти селян і проти фермерів. І цю війну ми бачимо щодня! І зараз вона досягла логічного завершення: все, що відібрала земельна мафія «непосильною працею», вона хоче узаконити, ухваливши закон про розпродаж сільськогосподарської землі!».

«Наше завдання – захистити землю як національне багатство та національне майбутнє. Це доленосна боротьба за землю», – підсумувала лідер «Батьківщини».

Юлію Тимошенко підтримали також голова Асоціації фермерів та землевласників України Іван Томич, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та інші учасники зборів.

Більш як дві тисячі присутніх на зібранні проголосували за те, щоб народ України на Всеукраїнському референдумі дав відповідь на питання: «Чи підтримуєте ви продовження існуючої заборони на продаж земель сільськогосподарського призначення безстроково?».

Загалом до ініціативної групи, що утворена на зборах, увійшло більш як 10 тисяч осіб. Вони збиратимуть підписи громадян України в різних регіонах, дотримуючись необхідних законодавчих вимог.

Коментарі
21 Квітня 2017, 17:48
Злодійка щось має замутити, в Ковелі Кіндер в неї головний аграрій, нє на Волині
21 Квітня 2017, 18:08
Вона пригадала слова американського економіста 19 століття Генрі Джорджа. ніфігасі в неї пам"ять.
21 Квітня 2017, 23:54
Респект Маклауду за почуття гумору!
22 Квітня 2017, 00:33
Не треба вигадувати велосипед, всі розвинуті країни мають вільний ринок землі, впорядковані села, хороші зарплати. В нас оренда землі ще з кінця 90-х, а змінилося мало - розвалені тваринницькі комплекси, на лугах корів також мало, м'ясокомбінат і молокозавод не працюють. Правильно організований продаж землі може направити в села великі кошти
22 Квітня 2017, 00:50
Ага-ага ,і ті хитрожопі злодюги заберуть в наших зубожілих власників паїв землю , знову їх обдурять............ .А далі - що:???? За оренду не платять чесно , що вже говорити за продаж, той же Смітюх-барига скоріше вдавиться , ніж заплатить...
22 Квітня 2017, 05:55
..АСТАНАВИТЕСЬ......а як же КАЛЕНДАР...ЗЕКУ Ні?!//
29 Квітня 2017, 03:56
Черговий піар Юльки для українського народу.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39