Ковель: у скриньці для воїна зібрали 2 тисячі гривень

23 Квітня 2017, 12:02
1589

У Ковелі благодійними коштами підтримали мужнього і творчого ветерана АТО Андрія Слюсарчука.

Так, у культурно-просвітницькому центрі понад місяць тривала виставка вишитих бісером робіт учасника АТО Андрія Слюсарчука «Зцілений мистецтвом». На її закриття приїхав автор та завітали учні СШ №3, – пише у Facebook Людмила Савина.

Діти почули щиру розповідь мужнього і творчого земляка про історію його мистецького життя. Заняття вишивкою стало для Андрія порятунком. Адже внаслідок важкого поранення на війні він має серйозні проблеми зі здоров’ям. Школярі отримали масу вражень від експозиції та спілкування. Особливо присутніх вразило те, що чоловік створює свої шедеври здебільшого у нічний час і виключно лежачи. Витрачає на виготовлення однієї ікони в середньому 10-14 діб, на найбільші за розміром – іде максимум місяць. Діти настільки перейнялись почутим і побаченим, що пожертвували для колишнього бійця свої кишенькові гроші.

Впродовж дії виставки у залі стояла скринька для збору благодійних коштів для допомоги Андрію Слюсарчуку. Завдяки небайдужим відвідувачам було зібрано 2150 гривень, які передали йому особисто. Також 3 вишиті картини ковельчани купили. Андрій приємно вражений та дякує кожному, хто його підтримує.

Більш детально ознайомитись з творчістю Андрія Слюсарчука та придбати вишиті руками Воїна роботи можна на його офіційній сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760962374 






Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром