Кошарук оприлюднив висновки екологів щодо шкур із ветсанзаоду

23 Квітня 2017, 14:12
5584

Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук оприлюднив документи, які засвідчують безпечність шкур, які вивезли з території ветсанзаводу в Ковелі.

Висновки екологів він показав у себе на сторінці у Facebook.

«Пропоную увазі усіх скептиків, які досі не вірять та стверджують про небезпечність шкур овець та інших тваринних відходів з ковельського ветсанзаводу, звіти про результати досліджень!» – коментує він фото.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шкури з ветсанзаводу просто перевезли в інше місце в Ковелі. Деякі активісти заявляли про екологічну небезпеку вивезеного. Натоміть Кошарук, відповідальний за ліквідацію еколиха в Ковелі, переконує, що темою ветсанзаводу спекулюють задля політичних дивідендів і цим перешкоджають усуненню проблеми.

Коментарі
23 Квітня 2017, 17:42
А що тебе тримати? Ідіот і є ідіот!
23 Квітня 2017, 17:43
Розорювання городів чуть не під забором ветсанзаводу зводить на ноль істерику політиканів по катастрофі по ковельські. Бо не завод прийшов під людські хати, а люди прийшли під завод висаджувати город. Значить ці господарі вважають землю придатною для вирощування їжі для себе. І санітарна зона в 500 метрів існувала з самого початку заводу 40 років назад. То вже в 1996 році її збільшили до 1000 метрів. То єсть майже до залізничної лікарні всі людські хати штучно запхали в зону незаконного будівництва. Політикани пролетіли і з акцією "Місто вставай - завод смерті закривай" бо з 50 тисяч ковельськіх повнолітніх людей перекривати трасу пішли трохи більш півсотні малоліток з пенсіонерами. То все видно на фотках на сайті. Для масовкі прийшлося збирати народ і з Луцька і других місць. Політикани грозилися три дні блокувати дорогу і вже через пару годин здулися. Кошарук розрулив ситуацію і розблокував дорогу. Політикани показали що їм головніше відставка Кошарука. А не проблема заводу і відходів.
23 Квітня 2017, 18:05
Вас Верчук за дурнів з гузьом тримають, гусь піариться селфі в прямому ефірі робить на блокуванні, а чому ніхто його не запитав що він з більшості у ВР, і всі міністри поставленні більшістю, і йому нічого не варто в міністерстві розрулити ситуацію, але тоді піару ніякого, а верчук собака тільки до корита добратися хоче, відповім тобі хер дамо тобі до корита добратися бо кіндеряка з кошаруком нам святими покажуться коли при владі верчук буде
23 Квітня 2017, 18:07
Припиніть вивозити відходи за сільмаш!!!!!!<br/>Не випробовуйте терпіння людей!!!!!!<br/>Люди не витримають.....і принесуть це посадовцям і розділять на всіх, воно ж безпечне,.......
23 Квітня 2017, 18:10
Про Чорнобиль теж казали спочатку, що безпечне.<br/>Кошарук, зробіть все так як треба, а не по кущах Ковеля розкидаєте. <br/>Нема вам віри і вашим експертизам теж.
23 Квітня 2017, 18:12
Народ з Ковеля 2 крав окорочки з ветсанзаводу і продавав людям на ринку.
23 Квітня 2017, 18:23
ти оля вір підгузникам.вони підгузники зверху чисті а всередині повні гі_на
23 Квітня 2017, 18:45
Повірю лише висновкам незалежних експертів,Краще іноземних.Брехня стала нормою життя в нашій країні.Вже давно нікому не вірю.
23 Квітня 2017, 18:48
В місті є вже аквапарк імені Кошарука.... А тепер щей звалище не перероблених тваринних відходів буде імені &quot;глубокоуважаємого&quot; пана Кошарука.... Ви подивіться скільки він користі приніс для міста..... Можливо скоро і йому Порошенко грамоту дасть як Кіндеру за непомірно великі заслуги перед народом...................................................................
23 Квітня 2017, 18:49
Тоді застрельтесь.
23 Квітня 2017, 18:51
Сергій Дмитрович, кидайте цю справу. Нехай люди самі розгрібають це г*мно. Вони ж розумні.
23 Квітня 2017, 20:17
Верчук щено недавно з Кошаруком в одній був команді Солідарність Порошенка тепер поливає Кошарука гряззю. Гузь щено недавно з Кіндером в одній був команді Батьківщина Тимошенко тепер поливає Кіндера гряззю. Верчук з Гузьом під яких тільки партій не лягали аби дорватися до власті. В їх общому спискові політичних скачок і Наша Україна, Українська народна партія, Солідарність, Батьківщина, За Україну, Фронт змін, Народний фронт. Зараз Народний фронт вже іде на посадку і судять Мартиненка. Значить треба шукати під кого лягти знов. Говорять то партія швейцарських туристів.
23 Квітня 2017, 20:24
Так кидайте цю справу Сергій Дмитрович ... Ви коли мером міста були ні чого не зробили то й не має чому зараз сільмаш сасирати.......
23 Квітня 2017, 21:59
Таке враження що Гузь і Верчук десь. щось робили... А вони-КрИТИКАЛИ !!!!!! які неосвідченими та ще й хамами підтримуються!
23 Квітня 2017, 22:09
Досліджували два зразки грунту. <br/>Де їх брали хтось бачив?
23 Квітня 2017, 23:15
Справа не в тому що заражене чи не заражене,а в тому чи ви(хто прийняв рішення розвезти цю державну 30ти річну срань) по всьому Ковелю людей спитали???Там за Сільмашем дві машини а смердить так що нюхає весь Сільмаш,а якщо їх привезуть сорок чи сто,іще ,,домішають'' в цей шкурний перегній розкладені туші???Підкажіть який господар в себе на ділянці з одного місця розвезе непотріб в інших десять місць і загадить всю територію?Невже Вам (посадовці)не шкода тих людей?Чому мешканці Ковеля мають розгрібати за всіх дурних державних керівників тої блядської костомольні які збирали це добро ДЕСЯТИЛІТТЯМИ???Рішення одне-держава має забезпечити нормальні ЕКОПЕЧІ(такі є в Європі) і палити і переробляти там на місці,чим і повиненні були займатись ці долбані директори.А МЕРИ,МІЛІЦІЯ,і ПРОКУРОРИ з ЕКОЛОГАМИ контролювати!!!!
23 Квітня 2017, 23:19
Або перевезти на інші філії таких заводів для переробки.
23 Квітня 2017, 23:23
На інших філіях ситуація ще гірша.
23 Квітня 2017, 23:48
Чисто корупційна система(розводілово) державних коштів.А це вже робота журналістів СХЕМИ,НАШІ ГРОШІ,ЛЮСТРАТОР та народних депутатів Гузя і тд...
24 Квітня 2017, 00:02
Якщо того гівна розвезуть по околицях міста то в нас буде зона відчудження як у Чорнобилі
24 Квітня 2017, 02:17
Перш ніж щось робити, в людей спитайте, люди - вони мудріші за заступника Гунчика
24 Квітня 2017, 04:48
Досліджували два зразки грунту - ну то для лохів...люди освічені і розуміють що нема карти, нема фотографій де саме зразки брали, на такій території зі стількома відходами могли взяти і в іншому місці, а там проб з 100 треба брати з прикріпленими відповідними документами, які посвідчують приналежність до тих шкур !
24 Квітня 2017, 10:47
Хто прийняв рішення вивозити відходи за сільмаш?<br/>Призвіща в студію!<br/>Хочу знати героїв.
24 Квітня 2017, 10:48
На фото і відео багато людей, якщо вони знали чому не перешкодили свинству..
24 Квітня 2017, 13:06
Особливо тарифи з Землі Обітованої
24 Квітня 2017, 13:09
Три дні трасу мають перекрити на євробачення,якщо не закриють той дермозавод.це я довожу до ''істерики''.'грамотна сильно.я 10 років живу тут,і дихаю тим дірмом.трасу пішли перекривати малолетка така як я,як ти там мене назвала,хотя у мене двоє дітей.я побачила б як ти раділа б якби у тебе під хатою таке добро.траса перекрита була цілий день.якщо ти така не офітна то краще сиди мочки і не радій з чужоі біди,бо завтра вона до тебе прийде.а щоб робити якісь висновки розумні люди спотатку передивляються інформацію з усіх джерел.а на рахунок політичного піару,то гнати іх всіх на три букви,а дермозавод ЗАКРИТИ НЕГАЙНО,він уже давно і сам здох
24 Квітня 2017, 13:55
Ого, як на Верчука тут кинулись, а що він такого зробив? Перешкоджає Кошарку вивозити за Сільмаш ті відходи? Що ж у цьому неправильного? До речі, а ви знаєте, хто їздив до Верховної Ради добиватись рішення по утилізації відходів і відставці тих, хто керував ветсанзаводом? Думаєте Кошарук? Може Кіндер? Ні. То Верчук їздив, на которого зараз всіх собак повісити хочуть.Не сам один, звісно, були ще представники громади, але владою нашою міською і не пахло у тій делегації. А зараз він старається хоч якось контролювати, куди ті &quot;координатори&quot; збираються вивезти всі оці шкури. Та й людей не треба за дурнів мати, самі все бачать, хто селфі робить, а хто з людьми вночі в дощ стояв і не давав машинам лайно під хати викидати.
24 Квітня 2017, 14:26
Блін, і оце висновок експерта який має мене переконати що відходи безпечні? Ви серйозно, чи це прикол такий? Дві... ДВІ шкури з 30 тон не заразні. Капець!!! А звідки ті шкури взяли, де був забір, хто його робив? Якщо вже так, то хай ті дві шкури і закопють за Сільмашом, а решту везуть за межі міста.
24 Квітня 2017, 14:32
Не знаю хто як, а я не вірю в цей кошаруковий доумент. От не вірю і все. Стільки років незаконно звозили відходи на непрацюючий завод, отримували величезні гроші за ці оборутки, а зараз намагаються переконати у чесності єкспертизи з двома шкурами. Хай той папірець кошар собі у зад...цю засуне, а ще краще разом з &quot;безпечними&quot; шкурами.
24 Квітня 2017, 14:40
Не потрібно ворога зовнішнього досить ворогів внутрішніх.... Вони як глисти їдять з середини.... Це зараз потрібно тільки і дивитись щоб десь під хату в ночі не вивезли....
24 Квітня 2017, 14:41
Це так типово для нашої влади, наробити всякої фігні, а потім намагатись увагу від себе переключити на інших, а себе вибілити. До чого тут взагалі Верчук? Головне ж питання, як так сталось, що шкури взагалі з&quot;явились на неробочому заводі, хто дозволив, хто мав вигоду з того, чому ніхто не пошевелився щоб завод закрити і відходи утилізувати. Чому потім це все раптом на Сільмаш повезли? Якщо почати шкати відповіді на ці питання, то дже цікаво в яких місцях Кошарук з Кіндером повспливають. От вони і тицяють пальцями на інших, щоб на них ніхто голову не повернув.
24 Квітня 2017, 15:04
Ця вся ситуація це відвертий провал влади міста! Вони це допустили, а тепер пилюку в очі нам порошать що то все безпечно і добре. Цих всіх діячів у відставку треба, ще й мало того, їм би срок впаяти за такі рішення і схеми з заводом. А як не срок, то хай до людей пустять на Ковель-2 чи на Сільмаш, їм там розкажуть що безпечно а що ні, ха й би подихали тими незаразними шкурами.
24 Квітня 2017, 15:48
Це всього навсього папірець !!!як можна в таке дурне вірити ???!!,а за підробку єкспертизи- судити треба .
24 Квітня 2017, 17:04
Ковельські можновладці, це там за сільмашем ви собі яму вирили!
24 Квітня 2017, 20:41
то в чому проблема ? закопай у себе на городі, на люблінецькому хуторі.
24 Квітня 2017, 20:43
Шкур набрали,бабла нагрібли і тепер доказують що не заразне ну то якщо воно не заразне до завези все до себе під хату і нюхай!!!!!!
25 Квітня 2017, 10:47
Завод закрити потрібно обовязково як збиткове та яке гадить природі Хай влада перенесе його до Киева тай нюхае як нюхаемо ми жителі Ковеля та прилеглих сіл
25 Квітня 2017, 20:43
Скажу, що землі навколо ветсанзаводу викуплені - даді питання в цільвому призначенні. 100
26 Квітня 2017, 22:43
Вони що людей за ДИБІЛІВ тримають?<br/>Я по вищій освіті хімік еколог(можу диплом показати та у ВУЗі не штани явно протирав) - почитайте уважно ті бАмажки.<br/>1) Перше &quot;дослідження&quot; - біологічне - шукають хвороботворних мікробів збудників. Те що їх не знайшли, це ще просто повезло (або їх і не шукали). Зараз потепліє - мухи появляться - от тоді інфекції стане навалом.<br/>2) Друге так зване &quot;дослідження&quot; - взагалі сибірку лише шукали<br/>https://uk.wikipedia.org/wiki/Сибірка що це таке якщо хтось не знає.<br/>3) Ну і нарешті третє - де результати аналітичної хімії?<br/>Основна загроза таких куп гниття - це по-перше трупні гази - починаючи з аміаку, сіроводню та закінчуючи этил- і метилмеркаптаном. Допустимі його дози - в повітрі населених пунктів 0,00001 мг/м3 , у воді 0,0002 мг/л.<br/>При високих концентраціях - подразнення слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, очей, тошнота, головокружіння, в важких випадках судороги, наркотичне опьяніння і смерть.<br/><br/>Я ще про хімічні рідини можу тут розписати, що утворюються при гнитті та потім попадають у грунтові води - тоді взагалі навколо чорнобиль органічної хімії стає.<br/><br/>Але смисл такий - люди не дайте себе обдурити висновками НЕДОекологів, що по хімії мали певно 3 бали (і то за гроші в заліковці), та нашим політикам, які взагалі все життя тільки й вчилися як на чужому горі багатіти.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39