Повідомили, за скільки можна буде доїхати від Ковеля до Хелма

24 Квітня 2017, 13:12
2780

Рейковий автобус сполученням Ковель – Ягодин – Хелм коштуватиме від 130 до 150 гривень.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

За словами в.о. начальника Регіональної філії «Львівська залізниця» Івана Груника, з кінця травня-початку червня запустять двовагонний потяг, розрахований на 192 місця, 10 з яких передбачено для обслуговуючого персоналу.

Курсуватиме він щодня, попередньо відправлятиметься об 11:50. Вартість проїзного квитка становить 131-150 гривень, а орієнтовний час в дорозі – 2 години. Зокрема, огляд пасажирів потяга відповідні служби здійснюватимуть безпосередньо під час руху, адже на проміжних станціях зупинок не буде. Як результат – така коротка тривалість поїздки.

Проте задля недопущення випадків контрабанди чи інших порушень, здійснюватиметься відеонагляд за пасажирами. Того, хто все ж таки порушить закон, висаджуватимуть на пункті пропуску «Ягодин».

Між іншим, станція Ковель вже обладнана трьома кімнатами для працівників митної та прикордонної служб.

Однак, як зазначив начальник Луцького прикордонного загону полковник Микола Скарвінко, наразі необхідно вирішити питання кадрового забезпечення та забезпечення доступу до бази Інтерполу під час руху потяга.

«Це серйозний проект, який перебуває на особистому контролі Прем’єр-Міністра. Тому буду говорити з вашим командуванням щодо розширення штату. Думаю, що знайдемо спільну мову, аби досягти поставлених цілей», – зазначив Володимир Гунчик.

Окрім того, у травні запланували ще одну спільна нараду з представниками Польщі для впорядкування усіх питань. Опісля – потяг розпочне курсувати.

Коментарі
24 Квітня 2017, 17:59
Потяг з Ковеля до Хелма - це нормально. Але є й ненормально. Три роки російсько комунофашистські загарбники ведуть війну з Україною. А потяг з Ковеля до Москви як ходив, так і ходить. Возить в Кацапстан українських дурнів на заробітки, а з Кацапстану сюди - іхтамнєтов.
24 Квітня 2017, 18:18
дебiл, шо скажеш
24 Квітня 2017, 18:51
Ти сказав правду прямим текстом, що ти є дебіл.
26 Квітня 2017, 15:12
...і оприлюдніть тарифи для тих, хто попав та рахунки, на які платити хабарі.
28 Квітня 2017, 02:05
Ганьба це коли президент веде бізнес у Росії та платить вискоі зарплати працівникам та сплачує податки путіну..а те що люди їдуть працювати від безвиході це не ганьба,потрібно кормити сім*ї,вчити дітей і так далі...задумайесь що пишете..можна подумати людина їде з радості і щаслива від того що покидає сім*ю такий от час на процвітаючій Україні
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024