У «Парковому кварталі» розпочали будівництво третьої черги

25 Квітня 2017, 13:27
1738

Минулого тижня відповідно до проекту та графіку робіт почалося зведення третьої черги, в якій буде 64 квартири.

Як розповів директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, будівництво відбувається за планом і вже наступного року ковельчани зможуть заселитися у нові, сучасні квартири в будинку, який відповідає європейським стандартам. 

«Для нас дуже важливо, щоб наші клієнти отримували не лише квартиру, а й відповідну рекреаційну зону для оздоровлення та відпочинку. Поруч з будівлею став. Також ми облаштуємо вуличні спортивний та дитячий майданчики, міні-футбольне і баскетбольне поля», – каже будівельник.

Читайте також: Андрій Разумовський: «Інвестор» - компанія, яка будує майбутнє»

1


Андрій Разумовський відзначив, що ковельчани оцінили житло в «Парковому кварталі» та розібрали майже всі квартири з другої черги. «Залишилося декілька квартир», - додав він.

Схвально про «Парковий квартал» відгукується й міський голова Ковеля Олег Кіндер. Він висловив сподівання, що співпраця з «Інвестором» обмежиться не лише цим житловим комплексом.

«Такі проекти змінюють обличчя нашого міста. Роблять його більш сучасним. Крім того сприяють розвитку міської інфраструктури», – мовив він.

Читайте також: Парковий квартал: як «Інвестор» розбудовує Ковель

Нагадаємо, у вересні 2016 року, як і планувалося, здали першу чергу ЖК, за чотири місяці власники нових квартир зможуть заселитися в свої помешкання у другій черзі.

******

До слова, спеціально до початку робіт на третій черзі будівництва ЖК «Парковий квартал» «Інвестор» робить знижку для покупців перших 10-х квартир. Ціна за квадратний метр - лише 10 000 гривень.

Зацікавилися? Хочете жити в «Парковому кварталі»? Тоді телефонуйте 068 300 20 10, відділ продажів: вул. Глібова, 8б, м. Ковель. 



 

29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024