Сказали, який рейковий автобус їздитиме з Ковеля в Хелм

26 Квітня 2017, 12:10
3080

«Укрзалізниця» готується запустити рейковий автобус із Ковеля до польського Хелм. Маршрут обслуговуватиме двовагонний рейковий автобус Pesa.

Про це повідомляється на сайті установи.

«Незабаром за маршрутом Ковель – Ягодин - Хелм почне курсувати новий потяг – двовагонний рейковий автобус Pesa – з 182 місцями для пасажирів. Планується, що він буде курсувати щодня, з Ковеля він відправлятиметься о 11:50, час в дорозі складе близько двох годин», – йдеться в повідомленні.

Зупинки на проміжних станціях не передбачені, а прикордонний контроль буде здійснюватися під час руху. Для запобігання перевезення контрабандних товарів в вагонах буде працювати відеоспостереження, а порушників митники будуть висаджувати на пункті пропуску Ягодин.

Зараз йде процес узгодження запуску поїзда і проходження митних процедур.

Як зазначив глава «УЗ» Войцех Бальчун, рішення про безвізовий режим сприятиме збільшенню пасажиропотоку між Україною та іншими країнами Євросоюзу, і «Укрзалізниця» хоче грати важливу роль в цих перевезеннях.

«Ми вже почали внутрішню роботу, пов'язану зі збільшенням міжнародного залізничного руху. Недавній досвід поїзда Київ – Перемишль показав, що є великий потенціал міжнародного сполучення. І це поєднання не тільки з Польщею, але і з іншими країнами ЄС», – сказав Бальчун.

Коментарі
26 Квітня 2017, 17:44
Чи можна буде дочіпляти вагон з цигарками?
27 Квітня 2017, 16:04
Коли вже перестане ялозити рейки поїзд ганьби "Ковель - Москва"? Туди відвозить наших дураків, що підтирають лайно з п'яних кацапських дуп, сюди завозить іхтамнєтів та іншу падаль.
28 Квітня 2017, 02:16
По-перше, кацапе дефективний, не на, а в Україні, не кормити, а годувати. По-друге, в Європі платять більше заробітчанам і не грабують після зарплати. По-третє, податки не йдуть на вбивство українців.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром