Ковельчан непокоять «гадюшники» поблизу двох шкіл

26 Квітня 2017, 15:52
4677

Сьогодні на засіданні колегії Ковельської міської ради ветеран Степан Колочун від імені більше сотні мешканців чотирьох будинків на вулиці Театральній розповів про безлади, які відбуваються поблизу їхніх помешкань, неподалік школи мистецтв та спеціалізованої ЗОШ № 3 імені Лесі Українки.

«Два «гадюшники» є – «Кіно» і «Молоко». Там вночі витворяють, що завгодно, а дай туди ще доріжку [від вулиці Театральної до школи мистецтв, – ред.], то буде завал полнєйший… Через школу – просто прохідний двір. Швендяють вдень і вночі. Ночами крики жіночі і чоловічі, що завгодно буває. Колються. І ніяких там провулків! Не дай Бог з дитиною щось трапиться!» – занепокоєно каже Степан Колочун.

Відносно планів щодо створення провулку від школи мистецтв на вулицю Театральну, то Степан Потапович стверджує, що за сприяння міського відділу архітектури якийсь шулер хоче туди «влізти» і там «вмоститися», а люди з навколишніх будинків виступають проти цього, ще три роки тому піднімали це питання. Під «роздачу» ветерана заочно потрапив керівник депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс та депутат Галина Стасюк, яких на колегії не було.

«Я вас дуже прошу! Якщо вирішувати, то вирішувати «з головою», розумно. Але не дати тому шулеру туди всунутися. Оце наша пропозиція. Я зібрав більше сотні підписів», – переконував Степан Колочун, демонструючи на аркушах паперів підписи людей.

«А хто такий, той шулер?» – спитали його присутні депутати.

«Ми здогадуємося, хто то такий, але ще не маємо права називати його. Архітектура, може, знає», – дипломатично відповів Степан Колочун.

«Ночами там бійки. Скільки разів я був на суді свідком. Б’ються, б’ються, а я викликаю поліцію», – наголосив він стосовно території, прилеглої до нічних клубів.

Коментарі
26 Квітня 2017, 20:08
Позакривати разом з пінісом а то вони думають що з палецею зкуплять весь ковель, базар вже майже забрали, думайте люди головою а не дупою...
26 Квітня 2017, 20:46
ти хоч грамотно навчись писати якщо ти не байдужий то чому не йдеш в депутати і вирішував би всі питання грамотно чому не прийдеш в очі не скажеш а розказуєш все дупам і сам як дупа своім іменем не називаєшся а як та шавка з за угла
26 Квітня 2017, 20:54
як шавки гавкають у нас громадські діячі ,що нічого не роблять тільки піаряться
26 Квітня 2017, 20:57
По-перше навчись трошки грамоти. Небайдужий пишеться разом, прізвища пишуться з великої букви, не "зкуплять" а скуплять, назви міст пишуться також з великої букви, не базар а ринок! По-друге, якщо є інформація про те, що І.П.Палиця щось в місті скуповує, то наведи конкретні факти! Активіст ти наш....
26 Квітня 2017, 21:21
У людей городи там того і проти....
26 Квітня 2017, 21:41
укроп кращий ! у нас за голос на місцевих виборах по 300 гривень дають ! а інші, жмоти, тільки 200 або й нічого.
27 Квітня 2017, 00:39
якщо хто не зрозумів. про укроп і про жмотів- це сарказм. про гроші, на жаль, правда.
27 Квітня 2017, 01:39
А де заяви в прокуратуру???????? Хто давав (прізвище, посада)??? Немає.....Тоді і не кукурікай!!!
27 Квітня 2017, 02:54
подай на мене в суд за неправду. в тебе ж доказів досить.і до речі... ти сам явно
27 Квітня 2017, 11:55
Те що Кіно гадюшник - заперечень нема, але це не має відношення до доріжки, хіба що є показник злочинної діяльності міської влади. Поряд з Кіно дитячий садочок, а що твориться на прилеглій території? ЖАХ! Хто дав дозвіл загородити територію, запакувати її дровами - біля дитячого садочка? А не дай бог якого лиха, не дай бог очманілі від всяких &quot;нічних веселощів&quot; якась приблуда кине сірника чи тліючу сигарету? То пятиповерхові будинки знаходяться набагато ближче ніж доріжка до музичної школи!!! <br/>Степан Колочун виконує замовлення владців! Хай краще скаже чи питали його коли приватизовували вже частину земельної ділянки відведеної Генеральним планом під доріжку, чи то може він приватизував, а тепер боїться щоб громада не забрала? А з другої сторони може хто сь уже напланував з квартири зробити магазин чи кафе і таж доріжка буде заважати? А депутат Стасюк хай витребує від Мурай і Логвінова усю інформацію: як вони давали дозвіл на приватизацію, коли вносили зміни до генплану і яка афера запланована надалі, що й досі не можуть на землі яка належить громаді облаштувати доріжку до музичної школи. По вище викладених фактах питання ставляти руба і негайно!
27 Квітня 2017, 15:25
Я
27 Квітня 2017, 15:56
Як, що громада сліпа та глуха .та виконує від когось замовлення. так краще гляньте документи коли був той проєкт.А той проєкт був у 1971 рік і мали знести той старий дом. Але потяг пішов дім обмолодився земля преватизована і що Ви шукаєте видумуєте.А депутат Стасюк разом з Мурай виконують заказ того шулера щоб ухватити пару метрів землі а там він умостеця.А Колочун Степан не виконує замовлення. А ЗАХЕЩАЄ свій спокій і свою пребудинкову теріторію. Другий раз як будиш песати то добре подумай про що і про кого пишеш.
27 Квітня 2017, 16:06
Степан Потапович проживає в будинку №5,а земля приватизована будинком №7.Приватизовували люди землю в себе під вікном,щоб ви не ходили.генеральний план був зроблений 1971 році і будинок№7 йшов підзніс,а якщо не знесли ,то люди і приватизували і вже дуже давно,які тепер можуть бути притензії.Замовлення владців це дуже смішно ,тому хто Потаповича знає, і хто з ним працював ,знають ,що це дуже справедлива , чесна і порядна людина і Кіндер не раз вже своє отримував від Потаповича.
27 Квітня 2017, 16:18
хтось хоче поставити ларьок, і йому потрібна земля ,тому і мутять з музичною школою.Ви спитайте у Пініса він казав що знає для кого це робиться.
27 Квітня 2017, 19:30
Шановна Громадо !!! Я власник тої землі,що вас так турбує....по Театральній №7. Приватизація законна без &quot;Знайомих &quot;такових немаю...так що до 1999 року треба було валити будинок і небуло б у Вас ніяких проблем... Наразі тепер поїзд пішов...пройшла приватизація,продаж будинку....так-що з 1971 року у Вас був час..а з 2004 року земля приватизована власниками будинку (на три васника надається 10 сот землі <br/> які нам і виділили...).Так що вибачайте...а на рахунок зацікавлених осіб у цій стежці - це факт...є зацікавлені особи які руками архітектора,батьків дітей,вчителів Школи Мистецтв а головне депутатами хочуть здійснити свої плани....Шкода що у нас не було ЛЮСТРАЦІЇ....але цих депутатів вибирали ми і немає на кого жалітись...
28 Квітня 2017, 12:55
Вирішили робити стежку зроблять... По театральній там на тротуарі побудували біля поліклініки. І ніхто нічого не зміг зробити а там червона лінія всі порушення які тільки можуть бути і всерівно побудували. А тут ген план все на руках... Смішні ви люди...
28 Квітня 2017, 23:46
о пініс то ще той жулік встигає всюди великий палітик для власної кишені.Мало йому в Дубовій і на базарі стільки вже тому шуляру мало.Люди все бачать і знають його діла
29 Квітня 2017, 17:57
УКРОПИ ---молодці.Чим більше Кіндер вас сере тим вам рейтинги ростуть.
30 Квітня 2017, 13:39
Заставте прибрати дрова п&amp;₴р#и від кінотеатру. А не прибере то конфіскувати будівлю!!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром