Ковельська міськрада доручила Кіндеру провести у мерії розслідування

29 Квітня 2017, 14:08
3004

Керівник депутатської фракції «Солідарність», заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук запідозрив місцевих чиновників у фальсифікації документів, які начебто було прийнято депутатами ще 5-ї каденції міської ради у Ковелі, тобто. коли він був міським головою.

«Мені стало відомо з матеріалів однієї із сесій Ковельської міської ради про належність на праві приватної власності земельних ділянок, які знаходяться на території лівого берега річки Турія, між вулицями Незалежності та Сагайдачного, там, де пішохідний міст», – каже Сергій Кошарук.

За його словами, ці ділянки (площами: 0,28 га, 0,37 га, 0,28 га) надані в приватну власність за відсутності містобудівної документації, так званого ПДП – проекту детального планування, що є порушенням містобудівного та земельного законодавства. Сергій Дмитрович однозначно стверджує: будучи міським головою, таких рішень не підтримував.

«Чітко знаю, що я такі рішення не підтримував. Я просив би Олега Олексійовича провести службове розслідування щодо процесу прийняття цих рішень: погоджень їх проектів відповідальними працівниками земельного та юридичного відділів, головним архітектором, обговорення цих питань на засіданнях міської ради і, відповідно, самого голосування на сесії», – заявив Сергій Кошарук.

До розслідування він просить залучити інспекцію Державного земельного кадастру України.

Ковельська міськрада підтримала депутатський запит, який адресовано меру Олегу Кіндеру

Коментарі
29 Квітня 2017, 17:15
А з ветсанзаводом розібрались?
29 Квітня 2017, 17:20
він ще не може розібратись що накерував на посаді мера...
29 Квітня 2017, 17:50
кошарук обіцяв заяву про звільнення написати. написав ? відходи ж на місці.
29 Квітня 2017, 18:43
А що, сам розібратись не може? Земельна інспекція ніби йому й підпорядкована...
29 Квітня 2017, 18:50
схоже, буде нове кримінальне провадження, цього разу за підробку рішення міської ради, яке знову силами поліції імені Туся "похоронять". цікаво в скільки обійдеться закриття такої справи?
29 Квітня 2017, 18:58
Ці руки нічого не брали...... А де аквапарк???
29 Квітня 2017, 19:37
Обіцяв зробити базар, якщо виберуть мером. Але ж ви його не обрали мером. То які претензії можуть бути?
29 Квітня 2017, 21:19
У тому й наша біда, що у нас роблять щось за щось. такі як кошик і тримають людей за лохів. на початку 90-х теж по селам кандидати в депутати розкладали труби для проведення газу. А після виборів скоренько збирали їх назад. Таку бидлоту, що обіцяє і не робить взагалі не можна допускати до виборчого процесу. Спочатку зроби щось, а потім звітуй.
29 Квітня 2017, 22:37
Якимось дивним чином відходи з'явились на території Селецької с/р, Туличівської с/р та Турійської селищної ради, "СОВПАДЕНІЄ" не думаю! Очевидно що вся ця операція була заздалегідь злочинно спланована вищим керівництвом області та можливо районів! Адже сам пан Кошарук С.Д. заступник голови облдержадміністарції керував операцією "СМОРІД"!
30 Квітня 2017, 00:40
До речі на місцях несанкціонованих, злочинних захороненнях по Турійському районі спіймали особисто Кошарука ! Хоче таки залишитись на посаді, розпихнувши гидоту скрізь навколо Ковеля та прилеглих районах по лісах до 30 квітня !
30 Квітня 2017, 01:50
взагалі то стаття про сфабриковані Кіндером документи, а не про ветсанзавод, так що не треба звалювати все в одну кучу
30 Квітня 2017, 15:06
А хто давав дозвіл на захоронення мертвечини в інших районах? Хто підписав дозвільні документи. Нехай Кошарук покаже розпорядження - дозвіл на такі дії. Ой, сірожа, плаче по тобі Сибір. В легшому випадку уранові рудники в жовтих водах
30 Квітня 2017, 17:18
Кіндер почав хворіти... на запалення "хитрості", а проблем з лікарняним листом у нього нема. Є попит і є лікарняний. Но ховатися від депутатів, громади, суду довго не зможе. Всьому є край, тому треба доводити справи до кінця і встановити того, хто і коли надав в приватну власність за відсутності містобудівної документації, так званого ПДП –ділянки (площами: 0,28 га, 0,37 га, 0,28 га), хто і коли вніс зміни до Генерального плану і надав у приватну власність у санітарній зоні біля ветсанзаводу земельні ділянки, на яких як гриби виростають палаци, одним із яких є двопорховий палац , який за словами сусідів побудував мєнт, але добрий мєнт. Депутати повинні подавати депутатські запити і отримувати відповіді за підписом Кіндера. Якщо йому про це відомо і він причетний до фальсифікацій та незаконних внесених змін до генплану, то від відповідальності йому не втекти, якщо громада не дозволить робити з себе дурнів.
30 Квітня 2017, 17:19
Кіндер почав хворіти... на запалення "хитрості", а проблем з лікарняним листом у нього нема. Є попит і є лікарняний. Но ховатися від депутатів, громади, суду довго не зможе. Всьому є край, тому треба доводити справи до кінця і встановити того, хто і коли надав в приватну власність за відсутності містобудівної документації, так званого ПДП –ділянки (площами: 0,28 га, 0,37 га, 0,28 га), хто і коли вніс зміни до Генерального плану і надав у приватну власність у санітарній зоні біля ветсанзаводу земельні ділянки, на яких як гриби виростають палаци, одним із яких є двоповерховий палац , який за словами сусідів побудував мєнт, але добрий мєнт. Депутати повинні подавати депутатські запити і отримувати відповіді за підписом Кіндера. Якщо йому про це відомо і він причетний до фальсифікацій та незаконних внесених змін до генплану, то від відповідальності йому не втекти, якщо громада не дозволить робити з себе дурнів.
01 Травня 2017, 01:53
На 100% згідний Аналогічні запити варто подавати у всіх подібних випадках щоб потім були підстави гнати брехуна з посади.
01 Травня 2017, 11:32
Кошарук разом з громадою. Бачила його серед людей біля ветсанзаводу, на блокаді траси. Він хоть щось робить. А де ваш Кіндер? Бюджет пиляє та землі роздає? Захворів? як Юля у візку як Корбан як Насіров!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024