Університет ІІІ віку урочисто завершив навчальний рік

16 Травня 2017, 10:55
1575

На днях, урочисті фанфари, що звучали в міській раді ветеранів, сповістили про закриття навчального року в Університеті ІІІ віку.

З цієї нагоди в імпровізованій залі, прикрашеній вишитими рушниками, тканими доріжками, справжнім тином, в центрі - старовинні образи, провели мистецький захід. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Студенти поважного віку підготували інсценізацію уривків з повісті «Кайдашева сім'я»  Івана Нечуя-Левицького, яка супроводжувалася українськими народними піснями. 

Яскраві костюми, гра з повною самовіддачею та вокальною майстерністю не залишили нікого байдужим. Актори прагнули донести до глядача каскад емоцій, зарядити своєю енергією і пропустити крізь серце всі ті відчуття, які були притаманні героям твору. Їм це вдалося сповна - зал аплодував стоячи. 

Ректор Університету ІІІ віку Світлана Смітюх підбила підсумки навчального року та побажала всім гарного літнього відпочинку. 

Студенти уже мають певні плани на майбутнє. І здійснити ці задуми вони зможуть в своєму рідному Університеті ІІІ віку. Адже для цих людей важлива самореалізація, і молодість, за їхніми переконаннями, – це передусім відчуття, яке не має жодного відношення до віку зафіксованого в документах.

Атмосферу свята довершило частування за солодким столом.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024