У Ковелі з пам’ятників радянських воїнів зникли зірки

24 Травня 2017, 09:30
3090

На кладовищі в центрі Ковеля біля Братської могили воїнів Червоної армії невідомі зрізали елементи пам’ятників, які символізували собою найвищу відзнаку СРСР – зірку Героя Радянського Союзу.

Постраждали два монументи – капітану Володимиру Смирнову та старшому лейтенанту Вадиму Олейнику (хоча за всіх часів у пресі та книжках його прізвище писали «Олійник» – ред.), які загинули у 1944 році під час взяття Ковеля радянськими військами.

Вандали також зняли одну і пошкодили інші таблички з прізвищами похованих, частково зняли огорожу, яка була поставлена довкіл могили-меморіалу.



1



Коментарі
24 Травня 2017, 13:09
Мені всерівно, але багато людей скаржаться на те, що злодії на кладовищи почувають себе як в раю. Рахуйте й те , що не подалік диспансирь де соваються наркомани.
24 Травня 2017, 13:28
Була у справах в нашій ковельській поліції. Так ось чула розмову слідчого, про те, що дуже добре розрулили попередню справу про таке (вдалось її закрити, так як немає родичів,тих хто похований). Баба з воза, кобилі легше. Крали, крадуть і будуть красти та вчиняти інші злочини, так як повна безкарність винних та бездіяльність наших "доблесних органів".
24 Травня 2017, 14:01
нічого святого в людей а поліції немає роботи
24 Травня 2017, 19:17
Русский мир? Согласен! Но сколько вы расстреляли людей в ковельской тюрьме 22-23 июня 1941 года ? Больше ста людей расстеряли!
24 Травня 2017, 20:34
майже тисячу!!! тільки у Ковелі....... подонки!!!
24 Травня 2017, 20:45
скільки вже було грабунків на кладовищі... а тут знчяли якісь зірки і кіпіш. само собою що це шукачі легкої поживи для наркотичного задоволення.
24 Травня 2017, 21:39
місцеві нарікі зробили декомунізацію :)
24 Травня 2017, 22:22
Коли здихає козломорде комунофашистське бидло, природа очищається від лайна. Вас, путолизи з кожним роком, слава Богу, все менше і менше в Україні. І ненависть до України робить вам добро - приносить болячки і вкорочує вам віку. Те, що з пам'ятника познімали звізди, для таких звіздуватих когутів, як ти, зайвий інфаркт або інсульт. Тобі я вже кручену свічку в церкві поставив.
25 Травня 2017, 01:46
Дивуюся бидлуватості окремих громадян України. Солдати загинули визволяючи нашу Батьківщину від нациських загарбників, а сучасні вандали сплюндрували їх могилу. Як можна виправдувати звичайний вандалізм і до чого тут політика?
25 Травня 2017, 01:53
Дуже грамотно і проникливо написано... Видно, твої два тата тебе добре навчали нової гейропейської грамматики. А кручену свічку, певно ж, у філаретовій клуні поставив? тільки там така нечисть, як ти, не згорить. Готуй дупку, розумнику, недовго таким, як ти гавкати лишилось. Потихеньку нова влада вас, гейреволюційонерів безмізких, видавлює.
25 Травня 2017, 06:05
а потім пі -аси поліціянти перекривають траси
25 Травня 2017, 14:25
Не перестаю дивуватись, чому ми так паклюжимо свято переокупації України? Чому ненавидимо червоних партизанів, які грабували та вбивали мирне населення України, гвалтували жінок? Вони ж все робили для того, щоб нам добре жилося - на Тому Світі...
25 Травня 2017, 15:12
А ти,певно мріяла,щоб тебе сгвалтували справжні арійці... Або цілий взвод американських морських піхотинців.Тобіхоч скільки років,дитино безграмотна? Бо на клімаксні марення ще не схоже...
25 Травня 2017, 16:54
Результати роботи бандеро -ХЕРоїв зараз розкопують в піщаному кар"єрі. е такіф падли як нона і бандерофашисти допомагали німцям розстрілювати людей. А та пад...ка ща нявкає щось про невинноубієнних бандерівців. Та вас потрібно давити, як собка недорізаних. Бандити і убивці. Ви і зараз довели країну до прірви. Але не забувайте, за все будете відповідати.
25 Травня 2017, 17:20
Москаль - це не житель Росії. Це та падлюка, яка живе на Україні і йому все не подобається:ні їжа, ні мова, ні наші вродливі жінки. Але ж і до Росії ця тварюка їхати не хоче!
25 Травня 2017, 17:34
Ви дуже праві. Це дійсно ті падлюки, які воюють на Донбасі, і однієї і з іншої сторін і говорять російською, бо українську так і не вивчили і не вивчать, так само як і галичанська рагульня, яка українською вважає свій суржик. Їм точно неподобаються наші вродливі жінки, бо господарі з Європи заборонили їх чіпати,бережуть для своїх борделів. А їм наказали любитися з вродливими юнаками, які ніколи в житті палець у палець не вдарили,зате залюбки галасують про демократичні цінності і можливість безвізово подорожувати по світу. Бо тут, щоб зібрати докупи розвалене їх нациками-побратимами, треба тяжко працювати, і не зажди за матеріальний інтерес.
25 Травня 2017, 18:55
Одна фраза неправильно в тексті написана. Не &quot;взяття&quot;, а визволення Ковеля радянськими військами,від фашистів, які палили,в т.ч. українські села разом з жителями, та від їх посіпак - зрадників власного народу.<br/> P/S/ В кого є якісь сумніви або бажання героїзувати нациків -з задоволенням завезу в рідні Кортеліси і влаштую екскурсію. Всім симпатикам сс галичин та агента абверу Бандери гарантую гідну зустріч.
25 Травня 2017, 19:25
Отак подивишся здаля на москаля - неначе справді він людина: іде собі як сиротина, очима - блим, губами - плям,І десь трапляється хвилина - його буває навіть жаль. А ближче підійдеш - СКОТИНА... Т.Г.Шевченко
25 Травня 2017, 19:40
У вересні 1939 місто Ковель Червона армія також &quot;визволила&quot; чи взяла, тобто захопила? А військовий парад у Бресті німецьких нацистів та радянських комуністів! Це був парад &quot;визволителів&quot; чи все таки окупантів? То ким все ж були у Ковелі у 1944 році &quot;совєти&quot;? Симпатик СРСР має знати, що села палили через диверсії радянських партизан, які крім лиха, нічого доброго простому народу не принесли. Партизани займалися мародерством, ґвалтуванням, пияцтвом, провокаціями, які несли кров та смерть мирному населенню. У ваших рідних Кортелісах, мабуть, ще є живі люди, які пам'ятають і цю гірку сторінку історії. Не були виключенням і регулярні частини, які &quot;визволяли&quot; українську землю, особливо частини НКВД. А &quot;заградотряди&quot; і СМЕРШ? Ви їх теж хочете героїзувати? Це ті самі есесівці, тільки з червоними зірками на кашкетах замість черепів з кістками. Влаштуйте краще екскурсію на Сибір, де загинули мільйони українців тільки за те, що були господарями на своїй землі і любили Україну.
25 Травня 2017, 21:33
Ти що, грибів наглючених наївся? Тобі, путолизу, що сказали на луб'янці? Бандера воював на стороні німців! А то чого палиш свого лисого карлика-Куратора? Йому і так скрутно - бандерівці забанили контакти з однокласниками яндекса. Як тепер в синього кита фсб заставить грати українських дітей? Скільки бобла путін вгатив у його розробку - і все його кішці під хвіст. А ти його палиш замість того, щоб пошкодувати, лизнути...
25 Травня 2017, 21:54
Другий коментар писаний &quot;НОНОЮ - перевертнем&quot;. Чисто українська риса, саме боїться сказати свою думку, за чужою спиною ховається. На жаль серед нас і такі є.
26 Травня 2017, 03:18
Верескуни, то як щодо поїхати в Кортеліси?!! Ви за паради комуняк та фашиків розказуйте тим,хто цікавиться науково історією. А я вам дам можливість познайомитись з тієюі сторією, яку ваші натхненники,чи з Вашингтону,чи Берліну, чи Брюсселю, чи Москви,чи Тель-Авіва хочуть приховати. Ви малолітки дурнуваті, які нічомку не вчились,чи проплачені запроданці, невже не зрозуміло, що немає чорного-білого, а безліч віттінків сірого,як у фільмах піндосів? Не буде розуміння історії, а буде плювання на предків і вияв свого суперего- країна приречена. Філософія Ніцше - не для вас, убогі придурки,бо ви читанку ледве осилили, судячи по постах. До ваших ідейних натхненників вам недорости, бо вершина ваших мрій - пити каву та курити план на вулицях Брюсселя.
26 Травня 2017, 09:01
Жодного речення мого не спростував (16:40 25.05.2017). Причому тут піндоси, наукова історія і пити каву?.. Тобі конкретні питання поставили, від яких ти захлинувся жовчю з образ і набором штампів борця з Європою і Америкою. Таких як ти називають манкуртами, &quot;визволитель&quot; хрєнов! Твої предки, мабуть, і були &quot;червоними&quot; партизанами, через диверсії яких спалили Кортеліси. Це не &quot;наукова історія&quot;, а ПРАВДА, яку люди не забули і пам'ятатимуть завжди!
26 Травня 2017, 14:51
Я навмисно &quot;перевернулась&quot;, щоб поглузувати з залишків путінського сміття. А 333 смітнини повелися. Бу-га-га...
28 Травня 2017, 00:48
А таких як ви, називають дурнями і базіками. Глузуйте з себе та своїх батьків, яким можна лиш поспівчувати.
02 Червня 2017, 19:04
Всім українофобам і зрадникам - смерть і безчестя, забуття на довгі роки. А імбецилу &quot;кортеліському&quot; - їзжай сам туди, попий горілки, попарся в банці, погладь бєрьозки. Того і диви - попустить трішки, а то вже зажерся сала халявного)))
05 Червня 2017, 10:05
Не так страшні московські воші, як українські гниди
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром