У Ковелі думають, як прокласти доріжку до школи мистецтв

24 Травня 2017, 16:23
2969

Напередодні сесії Ковельської міської ради начальник відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай ознайомила депутатів на засіданнях постійних комісій з варіантами вирішення проблеми стосовно облаштування входу до школи мистецтв.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Перший – прокласти пішохідну доріжку від школи до вул.Незалежності: через територію СШ №3 вздовж паркану. Проте це призведе до додаткового потоку перехожих повз цей заклад та створить паралельну до Театральної вулицю, а шлях до школи скоротиться лише на 50 метрів.

Друга пропозиція, на якій наполягають вчителі та батьки, будівництво алеї із виходом на вул.Театральну: між житловими будинками №5 та №7. Проте їх мешканці категорично проти такого рішення. У такому разі необхідно в судовому порядку вилучати землю, на якій планується вести роботи.

Третій варіант, який представила Людмила Мурай, це підхід до школи з вул. Леонтовича. Згідно з ескізним проектом, планується повна реконструкція цієї вулиці, зокрема, встановлення сучасного вуличного освітлення, оновлення дорожнього покриття, облаштування тротуару та турнікету зі сторони проїжджої частини, а також озеленення та впорядкування території закладу.

«Облаштування пішохідної доріжки досить наболіле питання та потребує негайного вирішення, адже з кожним роком кількість учнів у школі збільшується. Зараз їх налічується 690», – повідомив присутніх на засіданнях комісій директор Андрій Мигуля.

Також він зауважив, що навчання починається о 13.10 год. та завершується о 19.40 год., тобто не розв'язавши проблеми, є ризики для безпеки дітей. 

Вислухавши керівника закладу, мешканців будинків №5 та №7 вул.Театральної, комісії вирішили рекомендувати Людмилі Мурай підготувати на сесію міської ради два проекти рішень: будівництва доріжки через вул.Театральну та вул.Леонтовича з відповідними економічними обгрунтуваннями та розрахунками, а постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів додатково пропонувала внести на розгляд сесії проект влаштування пішохідної доріжки через територію ЗОШ №3.

Коментарі
24 Травня 2017, 19:45
По бокам поставити торгові ПАВІЛЬЙОНИ депутатів від БЮТ
24 Травня 2017, 20:16
Краще вісячий міст, з блідного дому напряму до школи!
24 Травня 2017, 22:03
Земля з вул Театральноі до музшколи , це найкращий варіант , який підтримали всі викладачі музшколи , і це найдешевшей варіант потрібно тільки бажання чиновників і проблема вирішена А чому будь яку потрібну справу влада. збурює людей, невже потрібно жителям доносити що борітеся щоб землю , яка належить музшколі не віддавали, та вони на неі не мають будь якого права. Вони повинні бути покарані що користуються землею , яка ім не належить.
24 Травня 2017, 22:33
За основу треба брати генеральний план на якому зображено прохід з вул. Театральна до центрального входу школи мистецтв. Вносили зміни до генплану тільки з власних корисливих мотивів. Власником буд. № 7 земельну ділянку приватизовано з частиною проходу, або як тепер називають пішохідної доріжки на яку залишилось 3 м. інша частина земельної ділянки не приватизована, чи може ми ще цього не знаємо? Може це і є причиною різних варіантів та пропозицій? Тоді треба затребувати у Мурай і Логвінова документи, хай нададуть всю інформацію, на підставі чого і коли вносили зміни до генплану, коли була приватизована земля з боку будинку № 7, що заплановано розмістити між будиками 5 і 7, і накінець хто вже планує добудову в будинку № 5. Місце хороше, комусь на очі давить, от і бунтують людей і ще щоб затягти час хочуть втягнути людей в судову тяганину.
24 Травня 2017, 23:26
То не влада,а банда злочинна. Багато років назад була та пішохідна доріжка,але продажні чиновники блокують дане питання. Ми всеодно діждемося тої доріжки,але Кіндеру буде чергова ганьба.
25 Травня 2017, 11:02
Там якраз стане новий невеликий торговий центр
26 Травня 2017, 11:40
То туди перенесуть Кнопин магазин з дитячого майданчику
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024