Ковельчани пікетували Волинську ОДА

29 Травня 2017, 15:01
2121

Більше сотні ковельчан, обурені бездіяльністю місцевої влади, приїхали до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, аби почути, чому рештки з ветсанзаводу досі не вивезли і не утилізували.

Приїхали не лише дорослі, які живуть поруч з заводом, а й діти, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Варто додати, сьогодні ці ж активісти приходили до Ковельського міського голови Олега Кіндера, але той відправив їх до Гунчика, який вже неодноразово обіцяв розібратися з проблемою на ветсанзаводі.

Як розповідають люди, для утилізації решток на заводі придбали спеціальну піч, яка може спалювати близько 10 тонн тваринних решток на добу. Тиждень тому її запустили у тестовому режимі, проте повноцінно вона так і не запрацювала через поломки та крадіжку кабеля.

Люди ввійшли у будівлю обласної ради. Станом на 13:40 зібралися біля входу до зали, де запланована комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

До людей вийшов заступник Гунчика Сергій Кошарук. «Ми не хочемо слухати ваші обіцянки! Чому не працює котел для спалювання?!» – на емоціях цікавляться розлючені протестувальники. Тим часом в зал зайшли люди, Олег Кіндер, Сергій Кошарук. Розпочалася нарада за головування очільника ОДА.

Як зазначив мер Ковеля, котел почав працювати, проте люди одразу заперечили - переконують, що він лише запускається в тестовому режимі. Також протягом двох днів обіцяють здійснити знезараження води, яка знаходиться на території заводу, до стану, підходящого до зливу в каналізаційну мережу міста.











Коментарі
29 Травня 2017, 21:25
Та той Кіндер - брехун,казав одне,а робе друге.
30 Травня 2017, 05:07
А збирав то людей і віз на Луцьк Скотодоктор -пеніс
30 Травня 2017, 20:39
І чого добились? Водять вас, як стадо баранів а ви і раді.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром