Ковельчани не дотягнулися до перемоги над лучанами у чемпіонаті Волині з футболу

01 Червня 2017, 13:19
1550

У одному із центральних протистоянь обласної футбольної першості «Ковель-Волинь» та «Луцьксантехмонтаж» розписали бойову нічию – 2:2.

Перед звітним матчем обидві команди разом з боратинською «Ласкою» складали своєрідний тріумвірат на вершині турнірної таблиці чемпіонату Волині з футболу: усі три колективи мали по 23 очки. Тому перемога потрібна була як господарям гри – ковельчанам, так і чинним чемпіонам області з Луцька, – пише Район.Луцьк.

Гравці обох команд досить швидко увійшли у гру, і уже на 7-й хвилині матчу «Ковель-Волинь» відкрив рахунок зусиллями Андрія Новікова. Втім, уже за п’ять хвилин на табло ковельського стадіону горіли дві одиниці після автоголу захисника господарів поля Данила Безкоровайного.

У другому таймі «будівельники» зробили вагому заявку на підсумковий успіх на 75-й хвилині, коли Олександр Неделюк вивів свою команду вперед. Однак тепер «магічних» п’яти хвилин для того, щоб відігратися, вистачило уже ковельчанам: відзначився Дмитро Романюк.

Бойова нічия з рахунком 2:2 «відірвала» обидві команди на одне очко від боратинської «Ласки»: у «Ковеля-Волині» та «Луцьксантехмонтажу» тепер по 24 очки. А вже у наступному турі команда із залізничного міста зіграє якраз із «Ласкою» на виїзді, в той час, як чинні чемпіони у Княгининку прийматимуть «ДЮСШ-ВІК» з Володимира-Волинського.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром