Голова ковельського «УКРОПу» звинувачує виконком у фальсифікації

11 Червня 2017, 12:19
3075

Головний «укропівець» у Ковельській міській раді Ігор Пініс вважає, що більшість депутатського корпусу не задоволена роботою виконавчого комітету, а для посилення прозорості діяльності цього органу влади потрібно проводити аудіо та відеозапис його засідань. При цьому він звинуватив апаратників у фальсифікації протоколу виконкому, чим дискредитували його, як депутата.

За словами Ігоря Пініса, необхідно ввести до складу виконавчого комітету представників від Радикальної партії Олега Ляшка, «УКРОПу», а також від учасників АТО, «Союзу Українок», ветеранів та інших громадських організацій.

«Треба врахувати ці зауваження і все таки не загострювати ситуацію в місті», – застеріг керівництво міста Ігор Пініс.

«Ви не є власник партії «УКРОП», – зауважив йому міський голова Олег Кіндер.

Як твердить мер, на двох засіданнях виконкому ставилося питання щодо доцільності ведення аудіо та відеозапису засідань і члени одноголосно виступили за те, що такої необхідності немає. «Гаряча» дискусія виникла з приводу фальсифікації.

«Надайте безпосередньо якісь факти. У чому фальсифікація? Я хочу почути факти фальсифікації!» – допитувався Олег Кіндер у Ігоря Пініса.

«Ігор Олексійович, я не знаю хто ви за освітою, яким ви є у повсякденному житті, але мене три роки вчили в академії державного управління, в тому числі і писати протоколи», – сказала начальник загального відділу виконкому Ковельської міської ради Надія Кончаківська.

Що іще розповіла Надія Павлівна депутату, що він їй відповів, яка перепалка трапилася між членом виконкому, президентом ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» Миколою Заікіним і депутатом міської ради від «УКРОПу» Володимиром Косцьов’ятом, за що міський голова Олег Кіндер хотів «видалити» останнього із залу, що запитувала у виконкомівців член громадської ради при міськраді Людмила Васковець – можна дізнатися, переглянувши відео із засідання виконавчого комітету.

 

Коментарі
11 Червня 2017, 19:56
Не хочу нікого ображати, але міська влада в Ковелі перетворила себе на збіговисько клоунів. Навіщо місту депутати типу Стасюк, Косцьовята і подібні їм, якщо вони тільки того і вміють, що бігати за мером і влаштовувати скандали? Потрібна здорова опозиція, а не купка деструктивно налашкованих придурків, які елементарно заважають працювати.
11 Червня 2017, 20:50
пініс, стасюк та косцовят пройшли в депутати тільки завдяки закону про вибори, які петя шоколадний під себе переписав. за них там зовсім мізер проголосували.
11 Червня 2017, 21:53
А З ЯКОГО ЧИСЛА ПОЧИНАЄТЬСЯ ПОЛЮВАННЯ НА МАВПІВ
11 Червня 2017, 22:31
ЯК БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖИМ ПОЧАВСЯ ТАК ПОРОДЖЕННЯ ТОТАЛІТАРНОГО РЕЖИМУ РОСІЙСЬКОЇ ІМПЕРІЇ БЮТ НА СМІТНИК ІСТОРІЇ
11 Червня 2017, 22:34
А мене у Європу пустять я вже бейжика маю
12 Червня 2017, 11:00
Якби БЮТ не заважали працювати починаючи з газових контрактів, ми вже давно були б колонією російської імперії без мови та назви
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром