Ковельчани просять не руйнувати дитячий майданчик під автостоянку

12 Червня 2017, 15:43
3325

Жителі двох багатоповерхівок на вулиці Володимирській заявляють, що у їхньому спільному дворі влада хоче зруйнувати дитячий майданчик натомість збудувати тут автомобільну стоянку, з чим вони категорично не згідні.

За словами громадян, ініціатором «схеми руйнування» нібито є начальник РЖКП № 2 Наталія Гейко, яка проживає в одному з цих будинків.

«Ми, мешканці прилеглих будинків, не бажаємо, щоб наше життя, життя наших дітей та онуків перетворилося на суцільне пекло. До речі, за наш рахунок, який ми сплачуємо в РЖКП № 2, та як платники податків, мають намір руйнувати те, що було закладено раніше для наших дітей», – йдеться у колективному зверненні до міського голови Олега Кіндера та депутатів міської ради від ВО «Свобода».

У зверненні, яке підписали 219 чоловік, стверджується, що будівельна компанія має намір розпочати підготовчі роботи для руйнування майданчика без згоди громади прилеглих будинків і за проектом, який порушує чинні державні норми будівництва та благоустрою, а тому мешканці будуть змушені самі встати на захист своїх конституційних прав.

Наш спецкор Микола Силюк, який побував на місці події, вважає, що владі потрібно заасфальтувати ями на дорозі біля цих багатоповерхівок, а не займатися руйнуванням у дворі дитячого майданчику.

Як ми вже повідомляли, поліція проводить слідство щодо керівництва РЖКП № 2 за фактом зловживання службовим становищем, коли комунальне підприємство безпідставно вдвічі підвищило тарифи, а саме плату за надання послуг по утриманню і обслуговуванню будинків та прибудинкових територій, чим завдало істотної шкоди охоронюваним правам та інтересам громадян.







 

Коментарі
12 Червня 2017, 21:05
Ти якийсь дивний чувак. Ти хоч телевізор дивишся деколи? тільки вчора сказали що Україна займає перше місце в европі по корупції. А чим ковель гірший. ЖЕКи поки що державна структура. Тому й працюють там на керівних посадах тільки діти, жінки, брати, куми свати керівного складу міста(мерів, заступників, керівників різних відділів). Хто з контролюючих органів ( прокуратура наприклад) перевіряли штатний розпис тих ЖЕКів і родословну працівників? та ніхто. А там роботи непочатий край.
12 Червня 2017, 21:25
Навіщо дітям майданчик. Руйнуйте все, вже не багато залишилось. Олені круторогі
12 Червня 2017, 22:34
тут скоро памідорний сезон починається. Нема де машини ставити з памідорами. Негайно потрібна стоянка, а ви тут з своїм дитячим майданчиком пристали. Апше вже абарзели
13 Червня 2017, 01:31
Так стоянка є зовсім поблизу (біля кладовища) Однієї мало? Цікаво чи це буде просто майданчик для машин чи приватна стоянка. Якщо майданчик, то по ідеї там повинні ставити свої авто ті ж самі мешканці прилеглих будинків, які написали петицію. Тоді чому протести? значить стоянка не для їх?
13 Червня 2017, 15:37
Ото Товстига підсунув керівника комунальної служби. Дай бог пережити її правління без катастроф. мвбуть скоро всі будинки заваляться з таким керівництвом. Куди ви дивитесь, Олег Олексійович? Ви щзо не бачите яке бл....во коїться у вас під носом? Чи може ви їм потакаєте? Тоді й вам грош ціна.
13 Червня 2017, 16:00
&quot;Ото Товстига підсунув керівника комунальної служби&quot;...<br/> Це точно!!! Давно такого бардаку не було в районі Володимирської.Скоро вовки будуть бігати біля будинків (трава не кошена, хащі розростаються, на кожному дереві ворон сотні, які кричать, гадять цілими днями а особливо вночі, сміття вивозять тільки те, що люди викидають, а про благоустрій територій і говорити нічого)<br/>ЖАААХХХХХ одним словом!!!!!!!!
13 Червня 2017, 19:22
Краще під стоянку закатати і не потрібно буде траву косити, А якщо поставити ще й шлагбаума, то можна косити бабло.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром