800 юних ковельчан взяли участь в Олімпійському дні бігу

17 Червня 2017, 10:28
1370

З нагоди Дня олімпійського бігу в парку відпочинку імені Лесі Українки у Ковелі відбулось спортивне дійство – відкритий урок.

800 учасників вийшли на легкоатлетичні доріжки – діти із пришкільних таборів, спортсмени ДЮСШ управління освіти, вихованці станції юних туристів та станції юних техніків, – повідомили у ковельській мерії.

На урочистому відкритті зі словами привітань виступив начальник відділу молоді, фізичної культури та спору Ігор Семенюк. Серед почесних гостей – заслужений майстер спорту з боксу, срібна призерка світу, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка України, учасниця Олімпіади в Ріо-де-Жанейро – Тетяна Коб, срібна  призерка Європи з боротьби вільної, КМС, чемпіонка України  Ольга Падошик,  бронзова  призерка Європи з боротьби вільної, МС, чемпіонка України  Анастасія Падошик,  чемпіонка України, КМС  з боротьби вільної Анастасія Лебедєва та директор ДЮСШ управління освіти Володимир Олексюк.

Легкоатлети змагались у чотирьох вікових групах. Цей захід продемонстрував, що діти бажають та з задоволенням займаються фізичною культурою. Це було справжнє свято  спорту  та радості.  На фініші кожного учасника чекав солодкий приз.

Переможці та призери забігів відзначені грамотами.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024