Реєструватимуть ковельчан із серцево-судинними хворобами

21 Червня 2017, 09:34
1635

У Ковелі відбудеться передача комп'ютерного обладнання для реєстру індивідуального серцево-судинного ризику.

У рамках реалізації у краї Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» у Ковелі 22 червня о 15.00 у приміщенні районної лікарні відбудеться передача центральній районній лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги для встановлення у медзакладах усіх рівнів надання допомоги комп'ютерного обладнання для ведення медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області». Про це повідомляють у прес-службі Волинської облради.

Компонент «Створення медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області», його впровадження та забезпечення технічної підтримки» є надзвичайно важливим як для пацієнтів, так і для медиків. Це важливий крок у процес створення e-health, який є одним із пріоритетів у роботі команди МОЗ .

Власне, ця інформаційна система для волинян уже написана і протестована. Після розподілу техніки вона буде встановлена на комп’ютерах-робочих місцях. Потому заплановано проведення коротких ознайомчих навчать і застосування реєстру в щоденній практиці лікарняних закладів Волині усіх рівнів надання допомоги.

Вартість комп'ютерного обладнання постачальника на Волині – переможець тендеру – ТОВ «Фірма «ВАЛТЕК» (Україна) – 293 998, 20 долара США.

Приємно зазначити, що Волинь – у лідерах у впровадженні цього компоненту з-поміж інших регіонів, які реалізовують Проект МОЗ і Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей».

Довідка.

Консультантами Субпроекту підготовлено тендерну документацію на пакет закупівель 6.2.3. «Закупівля комп'ютерного обладнання для ведення медичної інформаційної системи "Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області", його впровадження та забезпечення технічної підтримки». Цю тендерну документацію, опрацьовану Групою управління Субпроекту та затверджену Комісією з відбору, було погоджено ГКПП МОЗ України та направлено на погодження в Світовий Банк.

25 листопада 2016 року оголошено конкурсні торги на пакет закупівель 6.2.3. «Закупівля комп'ютерного обладнання для ведення медичної інформаційної системи "Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області", його впровадження та забезпечення технічної підтримки».

19 лютого 2017 року відбулося публічне розкриття цінових пропозицій за пакетом 6.2.3.

28 лютого оціночний звіт за цим пакетом надіслано на погодження у Світовий Банк.

24 березня отримано погодження від Світового банку на підписання контракту з переможцем конкурсних торгів за пакетом 6.2.3.

16 травня підписано контракт з переможцем конкурсних торгів – ТзОВ «Фірма «Валтек».

З 21 червня розпочалася передача комп’ютерної техніки медичним закладам Волинської області.

Згодом було підготовлено тендерну документацію на пакет закупівель 6.2.5.1. «Закупівля і впровадження комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області».

18 травня 2017 року оголошено конкурсні торги за даним пакетом закупівель, 1 червня відбулося розкриття цінових пропозицій, а 8 червня – завершена оцінка за ним і триває підготовка до підписання контракту за даним пакетом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024