Убивство ковельчанки у Польщі: подробиці

22 Червня 2017, 09:02
6832

Світлані Нестерук, яка мешкала на вулиці Миколайчука в Ковелі у приватному будинку разом із сестрою Наталею Александрук, було лише 26 чи 27 років. Вона 1990 року народження. Маленька на зріст, 155 см.

Мала цигарковий бізнес: скуповувала товар у наших «човників», перепродувала у Грубешові. Через певні проблеми з польським законом змінила ім’я та прізвище, – пише Радар.

Тому знайомі після її зникнення розшукували її кілька днів як Тетяну Остапчук.

Удома на Світлану чекали батько-пенсіонер і донька, якій щойно виповнилося 5 років.

Світлана та її сестра виросли без матері, під опікою бабусі. Дитинство провели у селі Колодниця біля Ковеля.

Обидві працьовиті, щосили намагалися забезпечити своїх рідних, відремонтували свій будинок у Ковелі.

Світлана-Тетяна їздила на заробітки до Польщі. У Грубешові мешкала у готелі «Шалаш».

Її приятель і бізнес-партнер Віталій – із Нововолинська. Він теж зупинявся у «Шалаші».

Місцеві поляки-перекупники погрожували їм обом неодноразово. Мовляв, заважаєте, забирайтесь!

Вони до погроз польських сигаретників не дослухались.

18 червня тіло Світлани Нестерук (Тетяни Остапчук) виявили у ставку біля Грубешова неподалік від дороги. Була сильно побита. На шиї – камінь (за іншим повідомленням, до ноги прив’язали колоду).

им часом ковельчанку Тетяну Остапчук наполегливо розшукували в соцмережах занепокоєні земляки.

Сьогодні стало остаточно зрозуміло, що вбили у Польщі саме її (тобто Світлану Нестерук).

Польська поліція і прокуратура розслідують убивство. Опитали її сусідів по готелю, знайомих.

Світлана Нестерук у Грубешові підсіла в машину до знайомих, які їхали в Україну. Був, кажуть, серед них і 45-річний чоловік із судимістю – мешканець Володимира-Волинського. Відтоді будь-який зв’язок зі Світланою перервався…

Віталій зник із Грубешова кілька днів тому. Можливо, втік від агресивних польських конкурентів. Можливо, мав інші причини для раптового виїзду.

Його знайомі припускали, що й він став жертвою польської цигаркової мафії, як Світлана. Однак після трагедії його бачили в Нововолинську.

Тут він проживає з матір’ю у приватному будинку.

Дехто із «сигаретників» підозрює його у вбивстві Світлани.

Що трапилось у Грубешові насправді – з’ясовують польські правоохоронці.

Уся інформація надана різними джерелами – зокрема, й на засадах анонімності.

О 17 годині 21 червня додався коментар Олени Станкевич: Тіло знайшли у ставку в селі Броджіца, це аж ніяк не по дорозі на кордон. Село розташоване в напрямку Замосця, приблизно 5 км від Грубешова. Була свого часу в цьому бізнесі і знаю, що це несолодкий хліб… не виключаю, що це все ж таки справа рук поляків. Але не буду грішити – сподіваюсь, польське слідство розбереться справедливо.

За цим посиланням коментують убивство молодої ковельчанки.

Коментарі
22 Червня 2017, 12:43
А САМІ СЛОВА ЦИГАРКОВИЙ БІЗНЕС, СИГАРЕТЧИКИ ,НЕ НА ЩО НЕ НАВІЮЄ,СПИРТОВИКИ ТА СПИРТОВИЧКИ .МУСОРА ТА ПРИ МУСОРАХ
22 Червня 2017, 12:50
"Була свого часу в цьому бізнесі..." - це не бізнес а звичайна злочинна діяльність. Контрабандисти це злочинці і дане вбивство це просто результат бандитських розборок. Великі гроші - великий ризик.
22 Червня 2017, 13:29
так можливо й поляки а попередньою змовою ї її хлорцем або з бидлом з вол волинського тут немає що розкривати треба швидко всіх за яйця брати бо дійсно шкода гарну молоду ковельчанку....
22 Червня 2017, 14:09
100 пудов наші в курсі що і як хто був з не. та кудись утік
22 Червня 2017, 15:26
&quot;У Польщі вбили дилера тютюнової мафії&quot;<br/>Попри малолітню 5-річну дитину, сестру та батька-пенсіонера, <br/>Світлана Нестерук, вона ж - Тетяна Остапчук 1990 року народження, хоч і маленька на зріст, 155 см, однак мала великі проблеми із законом. Дійшло до того, що аби уникнути переслідування польськими властями змінила ім’я та прізвище. Ковельчанка в сусідній державі займалися протиправною діяльністю - скуповувала для перепродажу контрабандні тютюнові вироби. Ставши на слизьку дорогу правопорушника, молода жінка, вочевидь, обирала і таку свою долю. Страшну, як виявилося. Бо контрабанда до добра не доводить.
22 Червня 2017, 15:55
все одно вбивство має бути розкрите від А до Я!!! !В даному випадку в цьому уся суть законотворчості та правопорядку!...
22 Червня 2017, 17:25
Контрабандисти тепер бiзнесмени? Вона звичайна лiнива шахрайка. Хай би на роботу йшла. Ней осудити ще треба посмертно i обшуки в помешканнi зробити i провести перевiрку податкову. Що з краъною робиться... Давно пора пiдняти цiни або вiдповiдальнiсть. I &quot;бiзнес&quot; цей вiддати на розслiдування в СБУ. Хоча вони з селюками на рiвненщинi не можуть впоратися, i Крим з Донбасом просрали. Бо за рубля батькiвщину продали. Птьху
22 Червня 2017, 18:07
У нас в Ковелі також багато бізнесменів - бувших (а може і не бувших)контрабандистів
22 Червня 2017, 19:35
Просто мусорська криша почала протікати
19 Липня 2017, 16:29
Які розумні всі! Кожен як може - так і крутиться. Не ваше діло судити когось, та і цю жінку теж! Вона людина перш за все і мама, у якої залишилась дитина.
19 Липня 2017, 16:30
'Мусорська криша' хмм..цікаво до кого ж Ви звертаєтесь в першу чергу коли у вас трапляється щось ?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024