Заступник голови ОДА вручив меру Ковеля пам’ятну дошку

22 Червня 2017, 18:42
1895

На початку сесії міської ради у Ковелі заступник голови Волинської ОДА, керівник депутатської фракції «Солідарність» Сергій Кошарук передав вітання меру Олегу Кіндеру від Асоціації «Енергоефективні міста України».

«Дозвольте виконати мені приємну місію і передати вам, Олег Олексійович, вітання від зборів Асоціації «Енергоефективні міста України», які відбулися нещодавно у місті Славутич, де було відзначено те, що місто Ковель активізував свою роботу. І закликати до участі у багатьох проектних заявках і пропозиціях», – сказав Сергій Кошарук і пішов вручати Олегу Кіндеру пам’ятну дошку.

Міський голова явно не очікував такого визнання і, хоча й посміхався, виглядав дещо розгублено.

Коли оплески у залі стихли, хтось просив у мера показати, що йому вручили.

«Не покажу», – жартома відповів Олег Олексійович.

Після вручення Сергій Кошарук проінформував, що є актуальні проекти та програми, у яких Ковель може взяти участь.

До речі, у Славутичі під час офіційного відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні відбулася урочиста церемонія підписання «Угоди мерів», на якій Волинь представляли учасники з Володимир-Волинського, Дубового, Павлівки, Литовежа, Шацька, Устилуга.

«Отож, аби долучитися до спільноти муніципалітетів, які дбають за збереження довкілля, та отримувати додаткові ресурси на енергоефективні заходи, а також мати змогу економічно зростати, створювати нові робочі місця, кожне місто має розробити власні проекти. Волинська облдержадміністрація, як територіальний координатор Угоди Мерів, сприяє волинським громадам – учасникам ініціативи», – каже Сергій Кошарук.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024