П'ять причин для ковельчан відпочити у маєтку «Nester-House» на Світязі

05 Липня 2017, 08:30
5317

Буденна рутина і спекотне літо на дворі викликає бажання відпочити на природі. Хтось вирушає у далекі моря і гори, але поблизу Ковеля є перлина, яка подарує не гірший релакс – Світязь. І саме маєток «Nester-House» подарує та забезпечить комфортний відпочинок на Шацьких озерах.

Чому варто обрати «Nester-House» для відпочинку на Світязі?

1. Зручне розташування

Маєток розташований у самому селі Світязь, на вулиці 8 березня, 8б. Поряд – не лише пляж та озера, до яких з «Nester-House» виходиш всього за дві-три хвилини, а й місцева інфраструктура – магазини, кафе та бари.

2. Цілюща атмосфера маєтку

Навіть, якщо після важких буднів вам нікуди не хочеться, лиш би полежати перед телевізором. Повірте, цей маєток змусить змінити ваші плани. Одразу після входу на територію «Nester-House» вас обов’язково заворожить місцева атмосфера. Вишукані акуратні будиночки яскраво компонують із затишним подвір’ям, всіяним комфортними зонами для відпочинку, альтанками, у яких можна навіть попрацювати, адже на території маєтку ви матимете можливість користуватись безкоштовним інтернетом. Не дивуйтеся, якщо першим ділом потягне не в озеро, а просто «релакснути» на гойдалці тутешнього подвір’я, забути про важкі будні та відчути приплив сил й енергії.




 

3. Підходить як для тихого сімейного, так і для активного молодіжного відпочинку

У маєтку «Nester-House» є низка атракцій для малечі: це і різноманітні гойдалки з гірками, і пісочниця для найменших дослідників навколишнього світу, і навіть перші «спорткари» для майбутніх гонщиків.

У маєтку є власний ставок для наймолодших риболовів, тож діти з вудочками матимуть де реалізувати свій потенціал. А для більш досвідчених – спортсменів – можна спробувати піймати унікального для наших водойм вугра на самому Світязі, адже «Nester-House» люб’язно надає в оренду човни, якими можна вирушати у далекі риболовницькі плавання.

У маєтку «Nester-House» є усе для активного відпочинку. Стіл для пінг-понгу викликає бажання спробувати свої сили у цьому виді спорту. Футболістам є майданчик для «лігочемпіонських» баталій, а риболовам – можливість позмагатися у «вудочному» спорті. Для відпочивальників завше доступний прокат велосипедів та навіть квадроциклів! Тож до будь-якого магазину чи ринку в селі Світязь ви можете зекономити дорогоцінні хвилини… та кілоджоулі. А на вечір у самому маєтку на вас чекатимуть святкові дискотеки та інші бажані сюрпризи відпочинкової програми.

Окрім усіх вищезгаданих принад «Nester-House», є одна особлива – це місцеві оздоровчі чани. Отже, ви можете поєднати приємне з корисним. А оскільки чани доволі-таки місткі (у них можуть одночасно оздоровлюватися до шести людей), то й демократична вартість користування ними «на банду» стає взагалі мізерною.

А масажний зал на території самого маєтку допоможе остаточно розслабитись і якнайшвидше відновити сили. Що може бути кращим? Що ще необхідно для гарного відпочинку?






 

4. Смачна і доступна кухня

У вартість кожного номера включені сніданки. Перше, друге, третє, восьме – страви та напої на будь-який смак за доступною ціною змусять забути навіть про навколишні кафешки. А вишукані літні альтанки створять зручні умови для трапези.

5. Комфортабельні номери

Телевізор, душ, туалет і ліжка з ортопедичними матрацами – у місцевих будиночках є усе, що потрібно для «чіткого» відпочинку. Акуратні, оздоблені деревом номери й самі змусять кого завгодно навіть не виходити на вулицю – адже і в них ви зрозумієте, що таке справжній релакс.


 

«Nester-House» – це дивовижний маєток на Світязі, де поєднуються усі види відпочинку. Тут є усе, щоб забути про буденні проблеми та відчути емоційне й фізичне зцілення за мінімальний час.

Забронювати місця, а також дізнатися детальну інформацію можна на сайті маєтку.

Коментарі
05 Липня 2017, 11:49
Немає грошей
05 Липня 2017, 13:32
Люкс на 7 днів * 1950 буде 13650 грн.<br/> За 15 - 16 тисяч Туреччина на двох, все включено (харчування, проживання, переліт, страховка), готель 3* чи 4*, і погода там не примхлива не поліська.
05 Липня 2017, 14:05
Відпочивав не сподобалось, не рекомендую
05 Липня 2017, 14:48
та за такі бабки я в турції відпочину на всю катушку. Апше вже абарзели. тільки й вміють бабло дерти
05 Липня 2017, 19:25
Та за такої погоди повинні знижки великі бути, щоб люди їхали попри стихію та холодну воду не тільки влітку а й інші пори року. А так за 1-2 місяці хочуть заробити на цілий рік.
05 Липня 2017, 20:39
Ціни неадекватні!!!!!! Сервіс на низькому рівні!!!!
05 Липня 2017, 23:14
&quot;Для відпочивальників завше доступний прокат велосипедів&quot;. ЗАВШЕ? ЗАВШЕ? Що це таке?! І так...з такими цінами ідіть ви в ПЕКЛО!
06 Липня 2017, 14:20
В минулому році на морі віддихали з дружиною 1540грн за неділю за двох))), якщо люкс то булоб 2030грн. До моря 3хв пішки))) а тут світязь майже за 2000, геть зажрались...
07 Липня 2017, 02:16
З того маєтку озеро хоч видно? Чи до озера потрібно велосипедом півдня їхати ?
07 Липня 2017, 02:46
Але за такі ціни ,щоб їм ціле літо дощ лив
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром