Вербка: як в місцевій школі відсвяткували День Конституції

02 Липня 2017, 12:07
4188

З метою  гідного  відзначення 21-ї річниці  Конституції  України у 2017 році у загальноосвітній школі  І-ІІІ ст.. с. Вербка   протягом червня  проведено інформаційно-просвітницькі та виховні заходи для школярів  літнього мовного  табору «SMILE» з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України.

Учні взяли активну участь у розважально - ігровій програмі «Діти – квіти України».  Цікаво й пізнавально пройшов майстер-клас  з виготовлення національної символіки.  Вихованці  пришкільного літнього мовного табору  «SMILE» » переглянули відеофільм «З історії Конституції України», присвяченого подіям здобуття Україною незалежності та прийняття Конституції . Школярі  провели  екскурсію-презентацію «Конституція – компас суспільства». У шкільній бібліотеці діє книжкова виставка «Конституція  України-  це не лише Закон законів».

 В рамках програми пришкільного  літнього  мовного табору «SMILE» відбулася  зустріч  з учнем школи - випускником програми обміну майбутніми лідерами FLEX Антоном Бойком, який провів цей  навчальний рік на терені США. Антон розповів про своє навчання та проживання у США, особливості освіти в Америці і надихнув дітей ще краще вивчати англійську мову. "Англійська - це не тільки шкільний предмет сьогодні, - сказав він, - це засіб для досягнення ваших найсміливіших мрій!".

Безумовно, такі заходи формують у школярів стійкі громадянські почуття, любов до своєї Батьківщини та гордість за приналежність до неї.

 





 

Коментарі
03 Липня 2017, 18:49
Честь і хвала, які відроджують все Украінське і працюють змолоддю !!!
03 Липня 2017, 20:46
Честьі хвала тим, які організовують такі заходи, формують Людину сьогодення. Це є живий стовп націі і за ними майбутнє. Значить Украіні бути!!!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024