Перевірятимуть Голобську ОТГ

04 Липня 2017, 09:12
1802

Волинська ОДА створила робочу групу задля перевірок 5 об’єднаних територіальних громад, які вже пропрацювали більше року. Згідно з попереднім аналізом, вже було відкрито кілька кримінальних справ.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації 3-го липня, – пише ІА Волинські новини.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, робочу групу вже створили, і він запевнив, що інспекцій не буде, тільки допомога.

«Основне завдання робочої групи - напрацювати комплекс зауважень та пропозицій, потім провести загальну нараду з усіма головами ОТГ, щоб не допустити в подальшому типових помилок у новостворених ОТГ. Нічого страшного, якщо ми їм підкажемо та поправимо помилки. Наголошу, що ніяких інспекційних перевірок не буде, лише допомога. Єдиний випадок – це вияв зловживання службовим становищем, що може бути передумовою відкриття кримінального правопорушення.

У такому випадку матеріали будуть передані в правоохоронні органи», – розповів Володимир Гунчик.

Та додав, що попередній аналіз вже показав багато зауважень до діяльності ОТГ, і є випадки, коли на діяльність керівників відкривали кримінальні провадження, за що їх притягували до відповідальності.

Зауважимо, що перевірки ОТГ будуть здійснюватися у Зимнівській, Велицькій, Устилузькій, Смолигівській та Голобській громадах. Ці перші 5 ОТГ працюють вже понад рік.

Такі дії депутати облради розцінюють як можливий елемент адміністративного тиску і демонстрації сили напередодні виборів у майбутніх громадах.

Коментарі
04 Липня 2017, 12:36
А Голоби в нас особливі, чи їх так виділили? Тошнить
04 Липня 2017, 12:58
Що там в Голобах твориться...
04 Липня 2017, 12:59
Конвертаційні центри та центр обміну валют в області
04 Липня 2017, 13:02
Я ТАМ ГРИВНІ ОБНАЛІЧУВАЛА
05 Липня 2017, 02:00
Коли вже Рому-космоса і Пашу-шрека перевірять? Вони вже такого натворили! В тюрягу негайно злодюг! Але зрозуміло, що поки один карлик в Луцьку а інший в Верховній Раді то Космосу і Шреку море по коліна. Нічого скотиняки скоро і до вас черга прийте. Трусіться тварюки космічно-шреківські розалата не за горами.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром