Надія Савченко назвала Ковель красивим містом і порівняла його з Кримом

09 Липня 2017, 06:55
15974

Анонсована у листівках зустріч біля міськради Ковеля з народним депутатом України почалася із запізненням на півгодини. Тільки-но Надія Савченко вийшла з автомобіля, як до неї підійшла згорьована старшого віку жінка, яка пізніше розповіла журналістам, що просила допомоги за свого сина, який перебуває у полоні проросійських бойовиків.

Потім нардепа «перехопив» голова громадської ради при Ковельській міськраді Микола Печенюк. Вислухавши останнього, Надія Савченко пішла до своїх помічників, випила каву і швидко рушила через площу на другу сторону вулиці, де знаходився намет партії «Національний Корпус», активісти якого перед тим проводили конкурс серед дітей на влучність у стрільбі.

«Я говорю тихо. Там – свято. Так що, будь ласка, у мене прохання: дітям свято псувати не будемо», – сказала вона членам «Національного Корпусу» і попрямувала назад.

До речі, трохи далі проводився вже іншими організаторами конкурс з танців. По суті, на площі одночасно відбувалося три заходи.

«Мені місто Ковель сьогодні дуже схоже на Крим. От такі міста порожні, як Судак, наприклад, коли ми приїжджали на військові навчання туди – льотне виживання, то там завжди було дуже багато пляжів, дуже багато дискотек, і музика перебивала музику. Всі кричали і всі один одному не мішали, бо в кожного свій бізнес, і кожен заробляє на цьому свої гроші. Отак і тут. У кожного своя справа і треба не мішати один одному перешкоджати її робити. Хлопці роблять хорошу справу. Вони виховують патріотичних дітей і це Україні зараз дуже потрібно», – мовила Надія Савченко.

Також вона зізналася, що у Ковелі бувала ще до війни, і що це – красиве місто.

Говорила нардеп про війну на Сході України, про полонених українських бійців, проблеми в державі, цікавилася у ковельчан: «Чи стало легше жити після запровадження «безвізу»?»

«Захід і Волинь, якби це люди, які і без того ніколи не були обмежені кордоном. Це люди, які мають родичів так само у Польщі, як десь хтось мають їх в Росії. І тому люди і без того їздили…», – відповіла на своє питання Надія Савченко.

Звичайно, багато критики з її вуст пролунало на адресу центральної влади. Виголосивши основні тези своєї політики, вона запросила до виступу відомого у місті учасника Помаранчевої революції та Революції гідності Сергія Котіка, побачивши, що він весь час тримав у руках плакат: «Кіндер! Поверни водосховище, яке ти з бютівцями забрав у громади, коли на Майдані лилася кров!».

На запитання Надії Савченко: «А хто такий Кіндер?» Сергій Іванович сказав, що цей плакат є болем всіх ковельчан.

 

 

«Я дуже дякую вам за спокійну зустріч, за обдумливі відповіді. Дякую, що не було ніяких провокацій. Дякую, що вже по сотому кругу не запитуєте мене одне й те саме», – прощалась з містянами Надія Савченко.

Коли вона вже зібралася йти до автомобіля, то її обступили мешканці з мікрорайону Ковель-ІІ, які почали скаржитися на проблему ветсанзаводу, а один з них, чоловік у жовтій футболці, почав вимагати у журналіста нашого видання не фотографував їх, забувши, що перебуває не на власному подвір’ї, а на публічному заході у центрі міста.

«Всі обманюють. Всі брешуть. І Кубів [перший Віце-прем’єр-міністр Степан Кубів, – ред.] приїжджав, нічого нам не допоміг. Івахів був, і Гузь був», – бідкався той ковельчанин.

І знову нарікав, що його знімає фотокамера, а журналісту дав «команду» знімати в іншому місці.

«Три тисячі тонн лежить «дохляків»… Ми чотири місяці воюємо. Дороги перекриваємо і що тільки не робимо. І ніхто нас не слухає. Всі обманюють. І Кубів навіть приїжджав. Тут майдан «стояв». Тут дорога була перекрита. Вони все обіцяють. Директор у розшуку. Нам очі замилили. Дітей пустили відпочивати, а все як лежало, так і лежить. Завод закрили, а тельбухи лежать. Тут така война іде!… Ну, то що ви скажете по тому заводу?!», – запитував він.

«Що я вам скажу? Я ще цього питання не вивчила… Будемо розкручувати… за один день воно не робиться», – відповіла Надія Савченко.

 










 

Коментарі
09 Липня 2017, 11:24
Що цей йулькин-путінський тампакс забув у Ковелі?
09 Липня 2017, 11:35
чого не прийшла і не запитала?
09 Липня 2017, 12:18
Зачиться незабаром вибори
09 Липня 2017, 12:27
Зробили з неї героя, а скільки людей через її загинуло! <br/>Отже, це комусь вигідно. <br/>Ковель не Крим! Нас багато патріотів, а не шанувальників руського міра і ми в Росію не хочемо!
09 Липня 2017, 12:52
ТИ ДУРЕПА
09 Липня 2017, 12:59
Знаєте, шкода печенюка, котіка та інших, таке відчуття що приїхалоб ху*ло і вони в нього просилиб, майте якусь гідність, якесь переконання а то бігаєте по всіх московських прошмандявках, позор
09 Липня 2017, 13:14
а хто винен, що бандерня довела місто до такого стану? Ковельчани мусять шукати десь порятунку. ось і йдуть з останньою надією до Надії. А бандерлогам раджу заткнути свою пельку. Вам в ковелі не правити. ви є бидлота немита.
09 Липня 2017, 17:31
Заткни свою пельку! Через таких як ти місто в такому стані. такі як ти вибрали мера-недоумка, такі як ти тільки те й роблять, що свистять про недоліки замість того, щоб хоч щось зробити для нашого міста. Почни з себе! І ще, кого ти називаєш &quot;бандерлогами&quot;?
09 Липня 2017, 17:38
Савченко приїхала й поїхала , а вот скоро будем зустрічати Івахіва з під&quot;їздними дверима і пластиковими вікнами , і знову чотири роки будемо чекати кращого життя яке нам будуть будувати міліонери такі як івахів, мартиняк і їм подібні.
09 Липня 2017, 17:57
Правду кажеш. Тільки нічого воно для Ковеля не зробить, бо і руки не звідти виросли, і кремлівський ляльковод не те завдання йому дав. Міняє ніки по 40 раз на день і дзявкає до охрипу. Він такий же зрадник, як і гадя сявченко, тільки місцевого рівня.
09 Липня 2017, 19:57
я, Ковельчанка, хоч і не була на зустрічі з Надією (бо не бачила ні об,яв, ані &quot;листівок&quot;), але знаю, що, якщо проти людини триває масована інформаційна атака на усіх фронтах різних рівнів, - від Порошенка до Пояркова, - значить вона чогось вартує. <br/>Просто - її не купиш. Пробували усякі - не вийшло. І не вийде. Одна людина з небагатьох, котра видається щирою по відношенню до українців.<br/>Недопрацювання команди: як можна бути у Ковелі і не знати, хто такий Кіндер, або - що таке &quot;ветсанзавод&quot;. А так - усього хорошого!)) Багато хто з ковельчанських знайомих слідкує за діяльністю Надії.
09 Липня 2017, 20:39
Ви вжили дуже гарне слово: &quot;котра ВИДАЄТЬСЯ щирою&quot;, бо все що говорить Савченко це ілюзія, обман. Купляти її не треба, бо вона не продається ні Порошенку, ні іншим, тому що належить тільки Кремлю. Під час гібридної війни з Росією така &quot;постать&quot; вартує багато, але для ворогів нашої держави. Масована атака &quot;на усіх фронтах різних рівнів&quot; йде не &quot;проти людини&quot;, а виключно на подолання пропаганди і бажань мракобіса Путіна. Повністю згідний з Вами відносно недопрацювання команди Савченко. Оголошень ніяких про її приїзд не було, тільки на Фейсбуці хтось виклав листівку про зустріч.
09 Липня 2017, 23:49
Подарувала йулька путіну Крим як завдаток, щоб путін через своїх козачків зробив її президентом. За сценарієм гадю сявченко зробили фейковою великомученицею, &quot;морили голодом&quot; в фсбшних ресторанах і ламали примітивну судоциркову комедію.<br/>Поставили гадю першим номером в Батьківщині, щоб йульці легше було обдурити нас на виборах. У разі всадження йульки в президентське крісло гадя швиденько б стала спікером і швиденько б прокнопкодавили закон про передачу України в приватну власність путіну. Але народ не повівся на клоунаду з лабутенами. І хоч на сьогодні до пана Порошенка є ДУЖЕ БАГАТО конкретних питань, не дай Боже, щоб на його місці опинилась йулька!
10 Липня 2017, 01:49
Першому:не продається, бо належить тільки Кремлю... Гарно сказано. Хочу, щоб всі українські політики теж належали хоч Кремлю, хоч кому, аби не були такими продажними, як всі, починаючи з Кравчука і кінчаючи прищавим, Яником і Поросенком.<br/> Другому: стосовно Наді чи Гаді, як ви її тепер називаєте... А не всі ви з гейропами разом ще не так давно верещали:&quot; Надії-свободу&quot;, називали мученицею Кремля, героїнею--льотчицею, якою вона ніколи не була в житті та ін..? Що ж перемінилось, те, що вона не хоче в табуні з олігархами продовжувати братовбивчу війну і хоче примирення? Значить, то ви, крикуни і скакуни непослідовні, а вона в своїх принципах, правильних, чи ні - Бог розсудить, послідовна як ніхто. Надю- в Президенти!
10 Липня 2017, 01:59
А танкісти з Бурятії, яких потрощили українські війська під Дебальцевому, це теж виявляється були наші &quot;брати&quot;?! Досить називати розв'язану Росією в Україні війну &quot;братовбивчою&quot; і &quot;громадянською&quot;!
10 Липня 2017, 02:23
В тебе, бидло, є чемодан. В Ковелі є вокзал. Поки що навіть ходить прямий потяг з Ковеля до Москви, зручно, не потрібно навіть пересадок.
10 Липня 2017, 03:22
Не зводьте наклеп на наших військових. Не могли якісь буряти потрощити наші доблесні війська. Не розводьте анти.. ледь не сказав антирадянську, ні - антиукраїнську пропоганду, бо сядете надовго.<br/> Щодо чемодана. З Ковеля потяги, як ти кажеш, а по-простому, по-людськи - поїзди, ходять куди хочеш, навіть до Хелма пустили контравагон. Дяку. за турботу та підказку, але звик свої питання вирішувати без підказок осіб нетрадиційної орієнтації, особливо шмаркатих.<br/> Гарні колись були часи, підарам слова не давали і били тільки ногами. Зараз пєтушні лафа, навіть пищати дозволили.
10 Липня 2017, 11:41
Настояща дурепа! Їхати в Ковель і не знати хто Кіндер?!!!
10 Липня 2017, 11:45
То виходить танкісти з Бурятії то були наші &quot;брати&quot;? Тобі треба негайно квиток на Москву, а там буде пересадка на Бурятію.
10 Липня 2017, 12:37
Буряти-танкісти, то навіть не кацапи, то справжні українці! Оце так &quot;громадянська&quot; війна?!
10 Липня 2017, 12:40
Навіщо так далеко? В Ростові є постійно діючі курси бурятських трактористів...
10 Липня 2017, 19:25
а шо то за конюн в білому кашкеті?
10 Липня 2017, 19:25
а шо то за конюх в білому кашкеті?
11 Липня 2017, 00:26
А Савченко так нічьо бабьонка, цицьки як пістолєти стоять.
11 Липня 2017, 01:13
То так від голоду в &quot;тюремному&quot; ФСБшному ресторані цицьки гаді груддю встали на протест...
11 Липня 2017, 01:14
Читаю коменти і аж замилування викликають. Хай там яка та Савченко, але враження, що за три роки ні прибічники, ні опоненти крім бурятських танкістів і &quot;чемодан-вокзал-Варжава чи Москва&quot; більш нічому так і не навчились. За що скакали, те й маєте- порошенків, савченків, юльку, луциків, коломойських та інших пролетаріїв. А ви їм скажіть: &quot;Чемодан, вокзал, Тель-Авів, Париж, Нью-Йорк&quot;. Кишка слаба? Тільки таким, як самі можете таке пропищати, не ризикуючи подряпаною мордою?
11 Липня 2017, 21:00
Обіцяти всі добре вміють!<br/>А лохи повішають вуха і слухають, і вірять!<br/>Скільки зеків з тюрми випустила!
11 Липня 2017, 21:00
Обіцяти всі добре вміють!<br/>А лохи повішають вуха і слухають, і вірять!<br/>Скільки зеків з тюрми випустила!
12 Липня 2017, 11:03
Гадя в президенти? Голосуйте, лохи і лохині, манкурти ви безродні! Посередниця терористів на Сході, проститутка і просто тупа 3.14зда! Хочете мати російські танки і комендантську годину, мародерство і викрадення? Вперед, до вокзалу на потяг до даунєцка!!!
26 Вересня 2018, 02:13
Цікаво , а якби Надія проводила б агітацію у м. Броди ( де вона служила, і яке назвала у своїй книжці мало не дірою) то забулаб все погане і теж порівняла б з якоюсь Алуштою?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024