Депутат Ковельської міськради назвав ситуацію з ветсанзаводом «печалькою»

13 Липня 2017, 17:13
3827

Голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс (на фото – справа) опублікував у Facebook невеселі нотатки про сьогодення місцевого ветсанзаводу.

«Відвідав ветсанзавод та місця планового захоронення відходів, – пише він. – Печалька. Єдиний напрямок утилізації, що хоч трохи функціонував – «пічка-крематорій» Івахіва гордо простоює серед кісток та сміття. Уже кілька тижнів не працює і кажуть, що навряд чи буде. Не було світла, невиплачена зарплата. І ті ж тисячі тон мертвятини, що і місяці тому. Запах супер. Смердючі потічкі мертвої води у річку…

На спорудах, де планується захоронення відходів, тишина та свіжі купи сміття. Але ні! Користь від витрачених сотень тисяч народних грн є! По свіжозбудованій дорозі підприємливі ділки вивозять викачане з вигрібних ям ковельчан гівно і зливають на старі рештки очисних споруд. А звідти те гівно по канавам у річку. І ось вам Бахівчани, Вербчани та інші громадяни.

До речі, багаточисельні навколишні водойми – мертві… Навіть жаб не чути. Пташок не видно… Мертва зона… Тільки люди проїжджають (через цю місцину короткий шлях до близьких осель). Це не дивно. Люди самі живучі… А владі все гарно. Протестувальники заспокоїлись – роз’їхались по курортам та іншим справам, заколихані обіцянками Гунчика, Кубіва, Івахіва та Кіндера. А так «всьо харашо прекрасная маркиза»…».

На допис Ігоря Пініса відреагував депутат Верховної Ради України Ігор Гузь, назвавши «мудаками», мабуть, організаторів ліквідації наслідків «діяльності» ковельського ветсанзаводу.

 


 

Коментарі
13 Липня 2017, 20:36
І тут облажались. Вже депутат вам піч поставив. І всеодно не можете організувати роботу. Краще свього прийти як пініс, покритикувати і піти. А що ти, Ігор пініс зробив для того, щоб у працівників була зарплата, було світло. Зла не вистачає на таких лже патріотів, мать вашу.
13 Липня 2017, 20:43
Мавпа у клітку
13 Липня 2017, 21:21
прийшов.побачив.по3,14здів
13 Липня 2017, 21:26
мабуть, ковельчанин зробив не те, щоб більше, ну, можливо, хоч щось зробив?! чи депутату піч допомагав ставити?! а те, що вона не прауює - так це ж злі ковельчани винні!
13 Липня 2017, 22:14
Печенюк побоявся акта підписати, пініс печалькою називає.- ось вам і активісти. тільки гавкати без конкретних дій. так легше. Ходи гавкай собі і бали добувай
13 Липня 2017, 22:15
ЗВЕРНЕННЯ ДО ІНОПЛАНЕТЯН ТА ДО СВІДОМИХ КОВЕЛЬЧАН :<br/>&quot;...Спасите наши души<br/>Мьі бредим от удушья<br/>Спасите наши души<br/>Спешите к нам<br/>Усльіште нас <br/>На суше<br/>Наш SOS<br/>Все глуше,глуше<br/>И ужас режет уши<br/>Напополам<br/>Спасите наши души<br/>Спасите наши души<br/>Спасите наши души<br/>Спасите наши души...&quot;<br/>В.Вьісоцкий
13 Липня 2017, 22:40
Пініс і Гузь сидять на підсосі у Палиці і Привату. Будуть 3.14здіти все що хазяїн скаже.
13 Липня 2017, 22:50
бачите, як той ПІТУХ з відеокамерою шастає. Отакі 9не можу підібрати слова) і завалили україну.
13 Липня 2017, 22:54
Стовідсотково точна оцінка До названих персон ще варто додати Артюшенко та Верчука.
13 Липня 2017, 23:18
і ще голову азова який сидить на підсосі в кіндера який його використовує за певний кеш - продажні патріоти
13 Липня 2017, 23:31
А якого лиха пініси з верчуками повинні працювати за виконавчі органи? Перед тим як срати перевіртесь у врача або вчительки початкових класів.
14 Липня 2017, 00:02
Пініси з верчуками та печенюки з артюшенками мали б повести за собою представників громади для контролю за виконавчими органами.Якщо вони цього не роблять ,а лише піаряться-значить вони повинні звільнити керівні крісла для інших.
14 Липня 2017, 00:18
хто їх оповноважував вести за собою громаду? Та громада, з якою вони бігають, всі члени олігархічної групи укроп, схоже на те, що ви як були, як казала тимошенко, біомасою так і нею залишитеся. А взагалі, що таке громадська рада при міській раді? прямими представниками громади є - міський голова і депутати, а ці печенюки та інші клоуни - це люди з обмежиним інтелектом і комплексом недооцінюваності, тими криками вони самоствержуються, а лохи- виборці ведуться. просто розкажіть, як могли голосувати за ляшка? (без коментарів) за батьківщину? (принаймні, та що у Ковелі), за олігархичну партію укроп (вони ж вас роздінуть і обкрадуть так, як робили це всі роки,
14 Липня 2017, 00:48
ХлопцІ Законодавство трішки треба читати бо вони діють чітко в <br/>рамках закону!!!
14 Липня 2017, 00:51
Проведення робіт на ветсанзаводі припинено.Виділені кошти зникли в невідомому напрямку.Незабаром очікується спекотна погода.Раптово кудись позникали всі відповідальні за проведення робіт,всякі штабісти, протестувальники, блокувальники,учасники виїздних засідань та інших фотосесій.Хто може пояснити:що відбувається та на що ми всі сподіваємося?
14 Липня 2017, 00:55
Кіндер кращий
14 Липня 2017, 01:19
відповідальний за ветсанзавод був Товстига. ось з нього і запитуйте. Ще Кошарук клав заяву на стіл тому ж Укропу, що звільниться, якщо не вирішиться проблема з ветсанзаводом. але чомусь і досі працює. Продажні брехуни!!!
14 Липня 2017, 01:21
Зловживання в міській владі мають місце лише тому,що в місті нема справжніх лідерів,які могли б очолити рух по наведенню порядку,а не імітувати бурхливу діяльність в цьому напрямку.До 2016 року лідери вели громаду в правильному напрямку - в Європу (громадські слухання по складу виконкому,намагання блокувати сесію,проведення Віче),А після того як без пояснення причин не було виконано жодного з пунктів ухвали Віче напрямок руху громади змінився на діаметрально протилежний - в путінську АЗІОПУ.Висновок :лідерам громади необхідно негайно змінювати напрямок руху громади або подавати у відставку.
14 Липня 2017, 01:34
По радіо почув файну пісню на слова The Вйо,яка дає відповіді на всі Ваші запитання :<br/>&quot;...Згинуть вороженьки, як роса на сонці,<br/>І почне країна добре жить!<br/>Запануєм, браття, ми в своїй сторонці,<br/>Але треба разом щось робить!<br/>Приспів:<br/>О-о!.. Нам пороблено!..<br/>Нам усім пороблено!..<br/>Вдома ми, як на чужині!..<br/>О-о!.. Нам пороблено!..<br/>Нам усім пороблено!..<br/>Вдома ми, як на чужині!...&quot;
14 Липня 2017, 01:59
Товстига А.В. &quot;... Ми працюємо в умовах надзвичайного стану, коли необхідно приймати конкретні рішення негайно і кваліфіковано, коли необхідно оперативно і відповідально діяти, а не гарно говорити про віртуальні речі.... ми свідомо йдемо «під удар»: просимо – де треба було вимагати, мовчимо – де треба було апелювати, виконуємо не властиві нам роботи та функції, виправляємо чужі помилки… Бо основна мета – якнайшвидше ліквідували надзвичайну ситуацію та відновити мешканцям “другого” Ковеля нормальні умови життя. <br/>Я повторюю слова міського голови Олега Кіндера: «Хто винен? – другорядне питання». Вже потім, після успішної ліквідації наслідків, з цим обов’язково розберемось. От тоді і доречно буде проводити різного роду дискусії, слухання, віче тощо. А наразі треба, «зціпивши зуби», працювати, що ми й робимо!...&quot;(&quot;Вісті Ковельщени&quot;від 15.06.17 року)
14 Липня 2017, 11:13
Пеніс ,ти в першу чергу ветеринар,і як депутат і &quot;фахівець&quot; повинен працювати а не констатувати факти.Коли ти уже де небудь прикладеш практично свою силу бо розуму у тебе брак.Ти як та базарна баба у всіх шукаєш винних і піарися на всіх рівнях.Стидоба.Ми ж тебе знаємо як ти ще прийшов в СТзОВ Україну і який з тебе був працівник,по якій причині ти втік у купі-продай,як ти і сьогодні купляєш за УКРОПівські гроші людей,А ти май сміливість і напиши у Фейсбуці скільки ти отримуєш грошей за те що дестабілізуєш ситуацію в громаді.Сором.Пора до праці.
14 Липня 2017, 11:42
А Пініс - молодець! Таки реакція якась є, бо вже всі заспокоїлись.
14 Липня 2017, 12:07
А що,крім Пініса більше депутатів в місті нема?А чого нічого не роблять керівники чисельних ГО та громадські діячі?
14 Липня 2017, 12:22
Вояж голови ОДА в Київ за виділеними 17 млн.грн закінчився безрезультатно.Вже 2 тижні як припинено проведення робіт на ветсанзаводі через відсутність фінансування.Представники міської виконавчої влади та депутати відмовчуються з цього приводу.Очільники громадських організацій та громадські активісти продовжують залишатися осторонь від вирішення проблеми ветсанзаводу.Інопланетяни та свідомі ковельчани не поспішають долучатися до вирішення цієї проблеми.Спеку в середині літа ніхто не відміняв.В задачі запитується:НА ЩО МОЖНА РОЗРАХОВУВАТИ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ?
14 Липня 2017, 13:36
Що ви хочете щоб ВАМ зробили пініси, укроп, очільники громадських організацій та громадські активісти? Може вони мають транспорт, куплений за бюджетні гроші , чи може отримують заробітну плату з ваших податків? Сидить тут якесь хамло, яке кормиться з пенсійного фонду, саме нічого не здатне зробити, пику свою відкормлену, немиту і небриту боїться виставити перед громадою, не візьме лопату і не йде на ветсанзавод щоб показати приклад усім кого тут сре як і куди треба утилізувати той сморід. Укропівці пулічно запрошували до конструктивної роботи по ветсанзаводу деяких тріпачів, але ніхто не підняв свій зад і не долучився, а Пініса обізвали піарщиком! Піднімайте панове свої широкі сідниці, підвязуйте свої тельбухи схожі на на переспілі гарбузяки і вперед - до Гунчика за мільйонами, до Кіндера і Товстиги щоб разом з ними негайно і кваліфіковано в перших рядах втілювати конкретні рішення, бо замахали ви вже всіх своїм лише трандінням, а так хай встидно буде усім піарщикам, яких ви тут так називаєте що ви вмієте не тільки писати а ще щось і робити.
14 Липня 2017, 13:48
Натяк зрозумів.Повертаюся на свою територію.Не розумію чим викликане таке роздратування через моє занепокоєння ситуацією в місті?
14 Липня 2017, 18:03
Пініс - то ж УКРОП! То хай би звернувся до свого Палиці, щоби обласна рада допомогла, грошей добавила, Тільки Разом, укропівський благодійний фонд хай би допоміг. А то тільки ходять печальками печаляться!
14 Липня 2017, 19:19
Дійсно, при бажанні УКРОПовці могли б посприяти щоб котел і далі працював.Тим більше,шо на ЗП та на електроенргію не такі вже і великі гроші потрібні.Схоже на те що вони людей мають за дурнів віддаючи перевагу говорільні про печальки,а не реальним справам.За таке відношення до людей на наступних виборах вони отримають належну оцінку.
14 Липня 2017, 19:25
Дійсно, при бажанні УКРОПовці могли б посприяти щоб котел і далі працював.Тим більше,шо на ЗП та на електроенргію не такі вже і великі гроші потрібні.Схоже на те що вони людей мають за дурнів віддаючи перевагу говорільні про печальки,а не реальним справам.За таке відношення до людей на наступних виборах вони отримають належну оцінку.
14 Липня 2017, 19:35
А Кіндер як Путін БИДЛО
14 Липня 2017, 20:45
Міг би дійсно тільки УКРОП та Пініс.Бо ж немає в місті ні мера,ні виконкому,ні нардепа Івахова.Тільки злодіі і нероби.А за них Пініс має зробити усе.То нахера ота вся зграя ,що отримує гроші та сидить у кріслах?Все зробить Пініс на громадських засадах.
14 Липня 2017, 20:51
зібрав баб базарних і сам такий став
14 Липня 2017, 21:07
І до мера,і до виконкому ,і до Товстиги претензій тьма.А їх було б незрівнянно менше якби Пініс разом з іншими депутатами та очільниками ГО належним чином здійснювали контроль за виконавчими структурами.А своєю балаканиною вони лише заохочують владців до зловживань та до бездіяльності.Такі думки висловили депутати облради на виїздному засіданні комісії.
14 Липня 2017, 21:15
Зловживання в міській владі мають місце тому, що громада міста Ковеля пасивна і не відстоює свої інтереси. Кіндер давно вже мав бути на звалищі, а він досі мер і вся його підла командочка розкроюють Ковель.
14 Липня 2017, 21:39
Правильно,хай лошари Пініс,Стасюк і Ко. гавкають,а ми будемо красти ,у Івашкі кеш мати і на цих дурнів гнати.
14 Липня 2017, 21:39
Все правильно Ви говорите про пасивність громади.Але пасивна вона тому,що псевдолідери віддають перевагу піару,а не намаганням залучити на свою підтримку найбільш свідомих представників громади,яких чимало.Саме в цьому причина того,що &quot; мер і вся його підла командочка розкроюють Ковель.&quot;
14 Липня 2017, 21:55
&lt;p&gt;А що хоче хтось працювати?То офіс УКРОПу на Черемушках доя всіх відкритий.І роботи у нас для всіх є.Чи тільки тут героі [ВИДАЛЕНО] є?&lt;/p&gt;
14 Липня 2017, 22:09
Не дали закопати...кричали чума!<br/>А тепер лежить , де лежало і чуми нема!
14 Липня 2017, 23:06
Пініс якраз і виконує роботу депутата передбачену законом.А ось Кіндер і Ко балдєє і не виконує покладених на нього обов'язків Банду геть.
14 Липня 2017, 23:42
А от я сам напросився показати на місці можливі варіанти пришвидшення утилізації відходів і не дочекався запрошення поділитися інформацією.Маю підстави не повірити в щирість заяви УКРОП.
15 Липня 2017, 00:42
Вже у Кіндера мала би згоріти друга хата
15 Липня 2017, 01:12
Ну и ушлый вы народ – / Ажно оторопь берет! / Всяк другого мнит уродом, / Несмотря, что сам урод. (Федот)
15 Липня 2017, 01:15
Утром мажу бутерброд – / Сразу мысль: а как народ? / И икра не лезет в горло, / И компот не льется в рот! (Царь)
17 Липня 2017, 14:27
Нехай на даному сайті Пеніс,як член УКРОПу,надасть інформацію про проведену роботу по ліквідації ситуації на Ветсанзаводі.Які заходи проведено,скільки коштів виділено,скільки оздоровлено дітей,яку практичну допомогу надано жителям Ковеля-2.А то лише одні фотосесії з пенісом, а роботи невидно.
18 Липня 2017, 12:31
А ви питання задайте Кіндеру і Товстизі. Це вони мають звітувати на що піде кожна копійка. Визначтеся нарешті що хочете, бо як мовчить Пініс - маєте до нього претензії що нічого не робить, а тільки начне ворушити - піариться. Блін... хоч би не заматюкатися...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром