Пісочне: рятувальники навчали неблагополучних селян правилам протипожежної безпеки

15 Липня 2017, 10:07
1528

Рятувальники разом з працівниками соцзахисту навчали правил пожежної безпеки у побуті громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це йдеться на сайті управління ДСНС України у Волинській області. 

14 липня співробітники Ковельського управління ДСНС України у Волинській області провели планове пожежно-профілактичне відпрацювання на території Пісочненської сільської ради. До просвітницької роботи долучили працівників служби соціального захисту.

Рятувальники за згодою господарів оглядали помешкання та надавали рекомендації, як усунути виявлені недоліки протипожежного характеру. Посилена увага була прикута до осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, адже ризик виникнення пожеж у їхніх оселях украй високий. 

Під час просвітницької роботи рятувальники поширювали серед населення друковані матеріали з питань безпеки. Фахівці ДСНС закликали громадян бути максимально обережними з відкритим вогнем та пильнувати за справністю електромережі, а мешканців сільської місцевості під час господарювання на відкритих територіях не випалювати сміття та суху траву та бути обережними з вогнем поблизу лісових насаджень, торфовищ та зернополів.





 

Коментарі
16 Липня 2017, 20:34
Вже наші брехливі журналюги , зарахували пенсіонерів до неблагополучних громадян. Так от, ше ви бляді незнаєте шо з вами буде на старості років . Шо б ви так жили , як живуть пенсіонери
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39