У Ковельській колонії дивились фільм про проблемних учнів

15 Липня 2017, 18:10
1665

Вихованці Ковельської колонії переглянули фільм «Письменники свободи».

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Відеолекторій організувала громадська організація «Молодь зможе» та працівники міського центру соціальних служб.

Події, які розгортаються у фільмі «Письменники свободи», базуються на реальних фактах з історії життя одного американського педагога. У школі, в яку він прийшов працювати, навчалися діти – учасники різних конфліктних груп. Демонстративне та зневажливе ставлення до освіти було прийнятним для цих підлітків. Вони звикли керуватися вуличними інстинктами. Довго чинили супротив новим правилам. Проте любов і сильне бажання вчителя допомогти своїм учням, зіграли неабияку роль у їхньому світогляді. 

Після перегляду фільму «Письменники свободи» хлопцям пояснили, як важливо навчитися протистояти тим людям та обставинам, які ведуть до прірви. Проаналізувавши деякі деталі відео, у спільному діалозі, дійшли висновку, що змінюватись нелегко, адже для цього потрібно докласти чимало зусиль: подолати внутрішні протиріччя, власні страхи, переступити через перепони. 

На завершення зустрічі учасники заходу підсумували, що не потрібно боятися втілювати плани і задуми у життя. Не рятуватись втечею від проблем та невдач, а стати позитивним героєм для тих, хто тебе любить і цінує.


 

Трейлер переглянутого фільму:

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром