Ковельський боєць може втратити ногу: просять допомогти з грішми на операцію

17 Липня 2017, 11:57
4554

На ковельського бійця Юрія Євтушика чекає чергова операція на нозі. Волонтери просять допомогти зібрати кошти.

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Наталія Попова.

«Морпех-гранатометник з 36 бр.. Отримав важкі і багаточисельні поранення понад рік тому під Широкино, вже переніс різних 15 операцій!! Військові лікарі дуже добре склали його, а от з лівою ногою проблема. І прооперований прекрасно, і осі в апараті виставлені ідеально, і ліки призначені хороші, але переломи не зрощуються вже понад рік ((( і це реальна загроза нозі...» – пише вона.

«Тому ми стали шукати лікарів та клініку, які зможуть запропонувати неординарну методику по стимуляції зрощення кісток в бійця... Разом з дружиною Кристина Евтушик наш Герой прибув до Києва з с.Люблинець (Волинь) на консультації ведучих ортопедів України. Слава Богу – рішення вже знайдено!!» – додає Попова.

«В Київському Інституті травматології та ортопедії НАМН України ми пройшли КТ, обстеження та консіліум хірургів!!! ВЖЕ ПОГОДЖЕНО МЕТОД СТИМУЛЯЦІЇ ЗРОЩЕННЯ КІСТОК!! Під керівництвом хірурга Ігор Гайович Юрі за тиждень будуть робити операцію... Лікарі будуть брати Юрин кістковий мозок з крила тазу, обробляти його через спеціальну центрифугу та вводити безпосередньо в зону перелому. Операцію робитимуть під рентгеном. Це дасть можливість «включити організм» на природну регенерацію клітин саме у місці перелому. Метод опробований неодноразово, працює дуже добре і вже неодноразово застосовувався Ігорем Володимировичем саме у лікуванні складних вогнепальних поранень бійцям АТО», – йдеться в дописі.

Тож, Наталія Попова просить допомогти бійцеві коштами.

Картка в Приваті ЄВТУШИК ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 4731 2127 0150 4515

 
 
1


 
Коментарі
17 Липня 2017, 17:22
А де ж "побратими"?
17 Липня 2017, 18:07
згідно з законодавством лікування ветерану має оплатити держава а лікарі лікувати безкоштовно,то де ж не побратими а де ж ті за кого він ногу віддавав і лжековельські волонтери то де ж ви?
17 Липня 2017, 18:36
Логіка проста : держава мобілізувала - держава платить.<br/>Пішов в нацбати добровольцем - що хотів, те й маєш.<br/>Пішов контрактником - контракті має бути прописано абсолютно ВСЕ, ЩОДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ СТОРІН.<br/> Якщо правда, що служив морпіхом, а не в нациків - хлопця дійсно шкода, особливо, якщо &quot;забрили&quot; а не по контракту. Якщо по контракту - дивись вище. Статки Порошенка тільки за 2015 виросли у СІМ разів, у той час, як злиденні зарплати і пенсії пересічних громадян скотились в ж....у. Ті, що при владі, косять на війні і крові бабло, то ж людині, яка за їх кров пролила, могли б відшматати, навіть помітно не було б.
17 Липня 2017, 18:54
Людині необхідно допомогти. (а потім будемо обговорювати ситуацію в Українській ЗАЛЕЖНІЙ Республіці)
17 Липня 2017, 19:38
давайте завтра до м ради і в злодюг заберемо те за щ проливали кров,з кожного такого кабінета по трохи і буде золота робонога
17 Липня 2017, 22:09
Кожен працюючий крім податків державі, сплачує окремо військовий збір - з цих проплат і візьміть шановні волонтери !!!
17 Липня 2017, 22:25
скількі можно тягнути з людей останню копійку. за що він воював - за державу то нехай держава і оплачує лікування. вистачить вже просити в людей
18 Липня 2017, 01:07
Ну то ти й поможи. А якщо стукатись до людей і писати, що треба допомогти ЛЮДИНІ, то люди, відповідно мають знати, хто такий і як попав на Схід.<br/> Нацикам хай допоможуть нацики. Якщо дійсно простий солдат - чого б і не допомогти, особливо якщо сімя бідова.
18 Липня 2017, 01:26
100% згідний, Петя багатіє, а народ вже останні штанці віддав на АТО, хотів би віддати ще, та немає звідки брати.Фонд є у Петі, хай виділить людині, то може , хоч хтось згадає добрим словом.
18 Липня 2017, 01:46
Народ, уважненько перечитайте всю статтю. Враження, що її перекладав американський перекладач, всі власні імена тільки у називному відмінку, ось будь ласка:<br/>&quot;Разом з дружиною Кристина Евтушик наш Герой прибув...&quot;<br/>&quot;Під керівництвом хірурга Ігор Гайович Юрі за тиждень будуть робити операцію...&quot;<br/>Черговий розвод?
19 Липня 2017, 10:52
На фото піарщиця Попова радниця івахова ,запитайте скільки вона утримує зарплатні і усе буде зрозуміло де взяти кошти бійцю на лікування. Кіндер, Рибачок, Козак ,Самчук і багато мільїонерів міста та району а то все волонтери вам виноваті .
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром