Показали як на Володимирській у Ковелі ганяла польська «бляха»

18 Липня 2017, 09:16
7343

У мережі виклали відео на якому автомобіль з польськими номерами порушує правила дорожнього руху. 

«Закритий поворот, суцільна лінія, польські бляхи, без мізків» – пише Богдан Мініч, який опублікува відео на сторінці Facebook спільноти «Ковель Life».

На відео можна побачити як автомобіль з «польськими» номерами проїджає поворот і на швидкості намагається обігнати автобус й автомобіль, що їхали попереду. Перетинаючи суцільну лінію на дорозі. 

3

 

У коментарях до відео виявилось, що в автомобіля була литовська реєстрація:

 

3

 

Коментатори виражають думку, що не важливо на яких номерах автомобіль  – усі повинні дотримуватись правил дорожнього руху.

 

 

Посилання на відео

Коментарі
18 Липня 2017, 12:36
Дозвольте відстрілювати
18 Липня 2017, 13:26
У мене вже ціла папка з цими відео!!!
18 Липня 2017, 14:37
різниця є дуже велика, які бляхи. на польських бляхах їздять одні Гобліни. А це категорія людей наглих, безсовісних, вихованих на чергах з контрабасом на митницях. Гобліни думають, що вони можуть купити усе так як купляють митників при провозці контрабасу. Задайтесь собі питанням - чому наші митники не знаходять контрабас в машинах, а через 15 хвилин після пересікання кордону польські митники в тих же самих машинах виймають контрабандні цигарки. Про що це говорить? Або митник має низьку кваліфікацію, що не здатен найти схованку, або продався. В обох випадках має бути звільнення, багатомільойнні штрафи за порушення трудової дисципліни і зона.
18 Липня 2017, 15:22
Митників потрібно вибірково відстрілювати
18 Липня 2017, 16:36
Треба європейцям запропонувати щоб всі свої авто зареєстрували в Україні,тоді в їх не буде жодного ДТП)))Бо ж в їх там кожне авто на євро бляхах ви прикидаєте що в їх робиться на дорогах!!!
18 Липня 2017, 16:38
А ви знали що сам Міхаель Шумахер для того щоб вигравати у формулі 1,він свій болід зареєстрував в Україні щоб їздити на укр бляхах)))Бо з висновку диванних коментаторів то тільки на укр номерах ти гарно водиш авто,як тільки вцепиш євро номера одразу вміння водити пропадає.<br/>Шановні діло не в бляхах діло в тих хто видає водійські посвідчення<br/>І в тих хто контролює порядок на дорогах
18 Липня 2017, 17:14
таких як це бидло є багато
18 Липня 2017, 17:17
справа не в авто на неукр бляхах а в татових сцикунів яким купують подібні авто разом з водійськими правами
18 Липня 2017, 18:20
Назбирала дитина грошенят на дешеву машину і думає: &quot;Тепер я ПУП ЗЕМЛІ&quot; (Смішно...) Але дітки на &quot;бляхах&quot; - загроза безпечному рухові.
18 Липня 2017, 21:13
Коли вже наведуть порядок з цими бляхами? <br/>Вже дістали, на них одні хами їздять.<br/>На що поліція дивиться?!!
18 Липня 2017, 21:32
для початку наведи порядок з панамськими офрошенами, дай нормальну зарплату і нормальну ціну розмитнювання і порядок сам наведеться. А то дупутати мульйонами крадуть (це називається політика), а хто не хоче жити на мінімалку - то контрабандист і гоблін. В Ростов не хочеш?
18 Липня 2017, 21:48
Порядку в державі не має, люди , як можуть, так і заробляють, чи , якщо контрабандистів, то не людина. Як землю біля річки розпродавати, то ніхто не бачить, а контрабандистів бачать
18 Липня 2017, 22:01
Оце &quot;герой&quot; виклав фото....ти подивися як іздять і які ....на 7777,8888,1001,і так далі....
18 Липня 2017, 22:07
та у нас навіть сміттєвози їздять фальшивими номерами. Сміттєвоз КП Верес у минулому році, вигравши фальшивий конкурс на надання комунальних послуг, завіз в Україну сміттєвоз Вольво на польських бляхах. Виходячи з того, що тому сміттєвозу років так зо 20, ( а у нас дозволена реєстрація автомобілів не старше 5 років) , він не міг бути зареєстрований в Україні. на ньому ж стоять номера АС2587АА. такі номера видавались мінімум як років 10 тому. так яка ж машина зареєстрована на цих номерах? Водій, який працював на тій машині казав що в техталоні зазначений якийсь бусік. Ось вам і інформація до роздумів.
18 Липня 2017, 22:08
В мене теж євро номер....і я заі...ся слухати придурків які кричать робіть щось з тими євро номерами....рішення є,тільки чомусь не діє......тимчасовий облік на рік (раніше таке було) ..видавали укр.номер,тимчасовий тех.паспорт ііііііііі головне в базі мвс є дані власника.
18 Липня 2017, 22:28
не вперше піднімається питання порушення правил дорожнього руху водіями автівок на польських бляхах.Але це не хвилює правоохоронців, вони зайняті іншим, стоять в засаді на Луцькій трасі ,трохи далі від зупинки , з включеними проблисковими маячками і не один раз їх там засікли. Нова поліція, а порядок косьби грошей той самий. Їх ,напевно, не хвилює на якій швидкості їздять ті самі водії на польських бляхах навіть по центру міста.
18 Липня 2017, 22:47
Причом тут номера? Це залежить від водія і якщо ви не замічаєте, то й на наших бляхах хватає їздаков, які навіть не знають з якої полоси рушати.
19 Липня 2017, 00:44
При чому номера, якщо собливо європейським не зрозуміло, пояснюю. Що на українських, що на польських чи інших циганських бляхах малолітки їздять всі так, як їм подобається, поки не залетять. Те, що купили права і навіть, можливо, трохи знають ПДР, не означає, що їх дотримуються.<br/> Інша справа те, що коли на нормальних українських номерах порушиш ті ж ПДР, знайти порушника по номеру проблем особливих немає, тим більше, що наша національна риса характеру застучати ближнього працює з року в рік все краще.<br/> Попробуй знайти такого ж дебілоїда на циганських бляхах, які в 50% взагалі ліваки, а решта - не пробували запамятати незвичний номер з латинськими літерами? Та ще той, якого а базі Нацполіції попросту не існує?<br/> Так що, гівнюки, які возять контрабас, блок панамських патріотів тут ні при чому. Те що вони п.....си - не оспорюється, розмитнення і постановка на облік не те що дикі, а в голову не вкладаються. То треба боротись з тими, що приймають закони, а не зі своїми пішоходами чи велосипедистами. Хтось Лапіну чи тому ж контрацептиву Гузю вже &quot;фе&quot; сказав? Ну, то й не гавкайте за панамських патріотів, самі такі.
19 Липня 2017, 01:03
Все правильно,молодець, але треба якось контролювати тих їздунів-п...здунів малолітніх ,а не стояти в засадах і зшибати бабло.
19 Липня 2017, 01:52
Теж згоден з Вами. Скажу більше, і більшість це розуміють - не треба було зовсім ламати стару ефективну систему ДАІ. Посудіть самі: зараз на дорогах повний бардак, новітні американського взірця копи - дурні дітлахи з амбіціями. Треба було дати старим ментам нові машини, як нинішнім полудуркам, аби не думали зранку перед зміною, де здерти пару баксів, щоб ремонтувати і заправити те нещастя, такі ж зарплати, як н инішнім придуркам і сказати : хто попадеться - сяде і надовго. З моїх знайомих старих ДАІшників всякі думки були, але половина, на словах у всякому разі, згодна була служити чесно при таких умовах.<br/> За професіоналізм говорити не доволдиться, чого варті гонки сучасних копів по вулицях зі стрільбою... Не так це робиться, були роками напрацьовані методи протидії правопорушенням на дорогах.
19 Липня 2017, 01:57
Красава розумні словп
19 Липня 2017, 01:58
Красава розумні слова
19 Липня 2017, 04:27
Процитую: &quot; Треба було дати старим ментам нові машини, як нинішнім полудуркам,&quot;.... Колись за часів Кучми у мєнтів була елітна дорожня &quot;ескадра&quot; під назвою &quot;КОБРА&quot;, можна розповідати дуже багато про автогонки на дорогах цих придурків. Колись влаштували п'яні перегони від брестської траси на Стару Вижівку п'яні морди &quot;кобристів&quot;. Це їм зараз треба дати права, щоб вони &quot;служити чесно при таких умовах&quot;. ???
19 Липня 2017, 04:34
якби цей драндулет на двох колесах з Володимирської потрапив тоді на три машини &quot;Кобри&quot;, які йшли в ряд на перегонки, то від нього нічого б не залишилося.....
19 Липня 2017, 05:58
Яка стара поліция, в Ковелі половина старих осталось і толку з них? В них фіз підготовка , вийти з машини не торкнувшись пузом руля, а це просто зробили показуху поліция, щось нове , а що нового? Начальство яке було , таке і залишилось і пару молодих... В нас ж є воєні ліцеї , в яких вчатся молодь навіть вищі навчальні заклади по цих спеціальностей, в яких була перспектива, але наша держава вибрала полудурків з вулиць які навчались 3 місяці і більшість заплатила , щоб стати поліцаєм , тільки толку 0!!! А на рахунок іностраних блях, якщо ви не вкурсі , то були збори і люди предлагали владі зробити легально все , платити налогі і зробити базу даних, но влада відказалась , так що всі питання до влади на рахунок цього, а люди не собираються їздити на жигулях , ланосів коли можна купити за ці гроші іномарку на якій хоть можні їздити по людскій. А те що їздять як не будь, той на наших номерах хватає, тільки коли люди бачать наші номера , то думають , що круто , а як інострані то у всіх думка , що купих корча щоб повиделуватись
19 Липня 2017, 10:47
треба починати вже палити літовцев
19 Липня 2017, 10:52
Я ще скажу більше що за кордоном є хоч тех огляд,а в нас навіть цей процес не контролюють.Ну все ж таки краще купити хлам варяний переваряний зато на укр номерах.Я бажаю кожній нормальній українській сімьї мати доступне не дороге якісне європейське авто,і не важливо які номера.Головне щоб раділи життю а не жили мріями що коли не будь назбирають 100000$ і куплять део анус бо олігархам так хочеться.А советским совкам і жлобам,то досить жити в комунізмі і заздрості не хватає клепки щось змінити в своєму житті то досить нав'язувати іншим свій маразм
19 Липня 2017, 11:50
Молодець! Правильно сказав!!!!! Респект!!!
19 Липня 2017, 11:50
Молодець! Правильно сказав!!!!! Респект!!!
19 Липня 2017, 11:58
Включіться, справа не у &quot; советському маразмі і заздрості&quot;, дискусія йде про порушення ПДД і про складність пошуку таких порушників, про недосконалість законодавства і з невідомих причин небажання можновладців врегулювати це питання ( відносно тимчасової реєстраціїї цих автомобілів).
19 Липня 2017, 22:26
Про копів можна говорити вічно....,скажіть як пройшли детектор.....думаю за $,ну і звісно треба відбивати,незнаю правда чи ні...чув романюк стоіть на посту в Любомлі. Якщо це правда....то Ви Шановні все зрозуміли!!!
19 Липня 2017, 23:59
Про силові структури, розвідку, підбір кадрів, кругову поруку, кумовство і рішалово в одному кейсі.<br/>В вересні 2016 п'яний полковник СБУ Саша Конотопенко на автомобілі Honda CR-V (д.н.з АА 9200 ОС) здійснює зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo - важкі травми отримує пасажир Aveo.<br/>Саша світить ксівами полковника СБУ, помічника голови апарату пенітенціарної служби і ксівами МВС на прізвище Кононенко (бгггг).<br/>Справу заминають. Про це дізнаються журналісти, піднімається шум але швидко затихає. Реакції СБУ я не знайшов.<br/>Підозрюю, що з СБУ Конотопенка просять, хоча не факт.<br/>Вчора Саша на Оболоні п'яний стріляє з травмата по уявним ворогам.<br/>Приїздять копи,<br/>Саша скидує ствол, б'ється з копами і намагається втекти на Toyota Camry (д.н.з АА 9200 АР, ггг).<br/>Потім світить ксіву Головного Управління Розвідки (заступник начальника управління) і намагається порішати.<br/>В Саші знову знаходять колекцію ксів.<br/>От тут феєричний відос:<br/>https://m.censor.net.ua/…/ya_dumayu_chto_vy_zavtra_poteryae…<br/>Питання:<br/>Security Service of Ukraine - ваш?<br/>Міністерство оборони України - ваш?
20 Липня 2017, 15:48
до чого тут єврономера до водія треба вирішувати питання в першу чергу з водієм,який керує авто, а машина тут нідочого йому і коні дай, то буде їздити так самоо
20 Липня 2017, 18:12
Перше. <br/>Авто на ЛИТОВСЬКИХ НОМЕРАХ. Ще раз ЛИТОВСЬКІ НОМЕРИ !!!<br/>На польських номерах при перетині кордону в режимі &quot;транзит&quot; вносяться дані особи яка в'їжджає. І знайти її не проблема. А литовськими &quot;річними&quot; авто дійсно може керувати хто завгодно. Тому говоріть по те що знаєте, а не десь краєм вуха чули про &quot;авто на іноземній реєстрації&quot;<br/>Друге.<br/>Якби там їхав громадянин з номерами &quot;ВОВА&quot;, &quot;ВАСЯ&quot; або щось подібне запитайте себе, тільки чесно - ВИ Б ЙОМУ ЩОСЬ ЗРОБИЛИ ???<br/>Третє. <br/>Я також їжджу на на польських номерах. І їжджу по правилах І до десяти моїх знайомих також на них їздять. І справа тут далеко не в номерах. На українських такі попадаються &quot;особи&quot;, що деколи хочеться догнати і поговорити не по закону.<br/>І четверте.<br/>Хоч хтось хто НЕ МАЄ авто на іноземній реєстрація хоч пальцем поворушив щоб узаконити ті авто. Чи може хоч петицію про те підтримали? А роблять лиш одне - обсирають тих хто їздить на них, і не ведуться на українські дорожезні авто.
21 Липня 2017, 10:25
Читаю коментарі, і просто офігіваю. Взаємні образи. Ви навіть тут, в мережі жовтою бризкаєте, що захлинутись можна. Я уявляю як ви ведете дискусії житті... І ще дивуєтесь як їздять.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024