Від Радошина до Козлиничів: назвали районні дороги Ковельщини, які ремонтуватимуть у 2017 році

22 Липня 2017, 11:07
2585

На території Ковельщини ремонтуватимуть районні дороги місцевого значення.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської районної державної адміністраціїї.

Голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак провів робочу нараду з представниками філій «Ковельський автодор», «Ковельська ДЕД» ДП «Волинський облавтодор». 

Учасники наради обговорили питання щодо переліку об’єктів по будівництву, реконструкції, ремонту та утриманню доріг місцевого значення і комунальної власності, виконання яких пропонується здійснити у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Цим переліком передбачено проведення капітального ремонту по двох об’єктах: ділянка дороги в селі Радошин і під’їзної дороги до села Городище, а також поточний дрібний ремонт ділянок доріг між населеним пунктами: Малий Порськ-Великий Порськ, Вівчицьк-Голоби, Підріжжя-Кашівка, Підріжжя-Ситовичі, Кашівка-Угли, Арсеновичі-Підліси, Білашів-Перковичі, Гончий Брід-Пересіка, Кричевичі-Черемошне, Скулин-Стеблі, Кругель-Нові Кошари, Люблинець-Калинівка, Мощена-Черкаси, центральних доріг в населених пунктах: Майдан, Вербка по вул. Партизанська, Козлиничі та під’їзних доріг до сіл Поповичі, Волошки, Облапи, Погиньки, Калиновник, Рудка Миринська, Козлиничі.

Нагадаємо, раніше Район.Ковель повідомляв про ремонт магістралі Київ – Ковель у напрямку до Любомля, а також з Ковеля на Ягодин і на ремонт ковельської траси передбачили 2 мільйони

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром