Польський священик провів богослужіння в ковельському храмі

23 Липня 2017, 11:32
3989

Представник Польської Православної Церкви відвідав Ковель.

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської єпархії.

З благословення архиєпископа Володимира, в Троїцькому кафедральному соборі міста Ковеля, в 6-ту неділю після П’ятидесятниці Божественну Літургію очолив архиєпископ Білостоцькій і Гданський Яков.

Владика Яков перебував у Ковелі з неофіційним візитом, в гостях у настоятеля Троїцького собору протоієрея Николая Чубиша, з котрим в студенські роки навчалися разом в Духовній семінарії Троїце-Сергієвої Лаври.

Під час відвідання Ковеля високий гість з Польщі мав можливість оглянути ряд храмів міста та поспілкуватися з церковним причтом.

1

1

1

1

 

Коментарі
23 Липня 2017, 15:16
Також з МП?
23 Липня 2017, 15:35
Московський Піп.
23 Липня 2017, 15:39
Польський піп
23 Липня 2017, 15:46
московської церкви і києвської немає. Є канонічна, православна, освячена, законна, від Бога з одного боку і є самозвана, розкольницька, непризнана усім світом від Диявола з другого боку.
23 Липня 2017, 16:42
Як називається церква намісник якої привселюдно закликає вбивати людей. Служителі церві проходять бойові навчання. http://vgolos.com.ua/news/rosiyski_popy_znovu_rvut_sotsmerezhi_svyashchenykiv_vchat_strilyaty_video_233992.html
23 Липня 2017, 19:09
це не церква закликає, а намісник. Такого намісника в пекло. А при чому тут церква? А як називається церква яка сіє ворожнечу між вірянами, закликає позбавити вірян церкви, віри в Бога, прославляє вбивць (типу бандерівського побоїща на Баховій горі чи Волинської різні)?
23 Липня 2017, 21:37
бога не існує.
24 Липня 2017, 01:46
МП в Ковелі процвітає .Підчас майдану і якийсь час після троха притихли а тепер знову ведуть своїх тупих прихильникі руського міра до пекла туди їм дорога.Ковель ще ті комуняки їх діти гинуть на війні яку підтримує МП а вони тупо не хочуть в це вірити .
24 Липня 2017, 01:52
Якщо без агресії і взаємних випадів, шановні земляки, дуже хотілось би, щоб не тільки бризкали слиною у фанатичних поривах, а намагались чомусь вчитись, хоч би історії релігій.<br/> Щодо розстриги Філарета та його камарильтї, яку наші владці, як не дивно, чомусь в основному іудеї або протестанти, попросту - &quot;штунди&quot;, намагаються зробити єдино легітимною церквою в нещасній країні, в цивілізованого світу, від Папського престолу, до Вселенського патріархі і аж до берегів Аляски та острова Мадагаскар - думка одна - це неканонічне утворення.<br/> Мені, як людині, яка толерантно відноситься до будь-яких релігій та вчень, але професійно займається історією, зрозуміло одне : в будь-якій з християнстві, незалежно від способу релігійного відправлення, немає гірших гріхів, ніж гріх гордині та клятвопорушництво, що і вчинив Денисенко . Заклики до порушення заповіді &quot;не убий&quot; взагалі не коментується. Прийняття його догм частиною населення нещасної неньки свідчить, на жаль, про моральне зубожіння населення, яким вже давно ніжто не прищеплює жодних нормальних етичних норм і принципів.
24 Липня 2017, 01:53
Вибачте за помилки, нова клавіатура, не звик.
24 Липня 2017, 01:56
Коля Чибиш настоятель на Ковель 2 найблище до костомельного чомусь його не видно в боротьбі за вирішення цієї проблеми ?Бо його це не стосується він ніколи непив води з колонки бо бовдури прихожани дають можливість пити тільки Боржомі і ще щось набагато міцніше
24 Липня 2017, 02:24
Історію теж вивчаю і знаю як московська церква вкрала Київську митрополію і що тесятиліття була в росколі і знаю коли була перша згадка про москву в1147 р а Київ вже давно був то хто тоді старший брат .?
24 Липня 2017, 02:25
Історію теж вивчаю і знаю як московська церква вкрала Київську митрополію і що тесятиліття була в росколі і знаю коли була перша згадка про москву в1147 р а Київ вже давно був то хто тоді старший брат .?
24 Липня 2017, 02:48
А ти, чоловіче, якшо дійсно ВІРУЄШ: не згадуй за розколи, старшгших чи менших. Будь просто БРАТОМ. Господь наш вчив - вдарили в одну щоку - підстав іншу. Зло і ненависть чим далі, тим більше, на жаль, руйнують нашу країну. Не треба доводити, що святий Володимир був щирим українцем і мав біометричний паспорт для безвізових подорожей. Не було тоді ні українців, ні росіян, була Русь. Ще Юлій Цкзар вчив : &quot;Розділяй та пануй&quot;. Що з успіхом з нами усіма й роблять. Що за 26 років з року в рік все гірше жити простим людям, а в олігархів вже морди і банки тріскають, то це Росія і Путін винні? Я їх не бачив і бачити не бажаю особливо, зате знаю, зто мені щоквартально &quot; покращує&quot; життя тарифами , ростом цін та відсутністю заробітку в країні і ще цинічно розказує, як я можу за безвізом подорожувати Європою і попити там кави з красанами. Бодай вони виздихали зі своїм безвізом.
24 Липня 2017, 03:14
Коли ви всі вже перестанете пригнічувати ПРАВОСЛАВНУ ЦЕРКВУ??? Чому вам немає діла до сект..? Чому спокійно дивитеся,як Луцьком тарахтить підвода кришноїдів??? А ПРАВОСЛАВНА вас дратує... Хоча коли прибувають СВЯТИНІ ви йдете до ПАВОСЛАВНОЇ церкви і вам ніхто не боронить! А де ж ви ще приклонитеся до СВЯТИНІ,адже в секті з православним обрядом немає... Не чіпайте ПРАВОСЛАВНУ ЦЕРКВУ--будуйте своє. Як не старався денисенко,як не старалися державні можновладці,але ніхто в СВІТІ не визнає КП,і не визнає!!!!
24 Липня 2017, 11:47
якщо памятає моє покоління ми вчили в школі що церква повинна бути відділена від держави і це єдине було правильне рішення всі ми бачимо яка у нас влада до чого вона довела народ до зубожіння до війни ім вигідно щоб наркомани алкоголіки це наш обший дім то наведіть в йому порядок без хамства без образ чого ви лізетее до бога ще ніхто не взяв бога за бороду були такі але бог не карав дубцемм і пальчиком а закінчували на виселицям в дурдомах як ви не боітеся за своіх дітей за внуків всі церкви не вчать іди вбий чи вкради а якщо є такі батюшки то в сімі не без урода то на рівні громади вирішуйте те питання ви ж є прихожани а бог один але в бібліі пише що буде гонитва на бога як було раніше і в цьому ніхто не виноватий але не підкидайте дров в вогонь якщо він вам без надомності тільки добро спасе мир
24 Липня 2017, 12:04
- Если молиться на икону Путина, можно ли попасть в Госдуму и стать депутатом?<br/><br/> - Можно ли держать дома неправославное животное?<br/><br/> - Когда будет канонизирован Иосиф Виссарионович?<br/><br/> - Можно ли считать святыми текстами постановления ЦК КПСС?<br/><br/> - Какой допустимый вес должен иметь батюшка?
24 Липня 2017, 14:13
якщо молитись на портрет чорта то попадеш до Бандери в друзі.
25 Липня 2017, 01:44
Поляк свого опіуму привіз, а віряни як завжди показали в коментах свою 'любов' до ближнього))).
25 Липня 2017, 03:04
А знаєш, чоловіче, якщо поляк розумний, то з ним простіше спілкуватись, ніж з нашими так званими активістами з усіх питань. Попросту - революціонерами, досвід більшовицької революції їх нічому не навчив, а всі тодішні крикуни закінчили у власних же таборах.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром