«Я забув, у нас ментальність така», – ковельчанин про пияцтво на набережній

24 Липня 2017, 19:20
5663

Ковельчанин написав обурливий пост про пияцтво на набережній.

Вирішивши прогулятись новозбудованою набережною у Ковелі, чоловік був шокований кількістю компаній, що випивали алкогольні напої при дітях.

«Практично всі лавочки були зайняті, тоді я почав шукати місце відпочинку. Якось сам не помітивши цього пройшов 2 чи 3 шумні компанії, які пили пиво, горілку, шампанське. Начебто нічого дивного п’ють, курять, «ну й нехай» подумав я. Потім оглянувся і побачив багато дітей, які були практично біля кожної такої «правильної» компанії», – написав Максим Бурда на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Чоловік звертає увагу, що це проблема ментальності українців і потрібно дітям показувати правильний приклад, щоб потім вони не виросли алкоголіками: «Набережна була від самого початку зроблена для відпочинку, а не для пияцтва, але я забув, у нас ментальність така, що відпочинок без алкоголю – не відпочинок, це марна трата часу. Звісно, навіщо ж витрачати час на розвиток своєї дитини, грати з нею у футбол, читати книги, прогулюватися на свіжому повітрі, краще показати як татко може 2 літри пива «бахнути»».

Окреме «дякую» Максим Бурда у пості передає поліції та міськвиконкому. Він переконаний, що за рахунок адмінстягнень правоохоронці могли б наповнювати бюджет міста: «Якби кілька разів оштрафували пияків, то можливо не було б втоплених смітників, поломаних лавочок та розбитих ліхтарів».

«І от що не говори, а розруха у головах людей породжує розруху у місті», – констатує чоловік у дописі.

 
 
Коментарі
24 Липня 2017, 22:22
кури, бухай, народжуй недоумків
24 Липня 2017, 23:02
А згадайте що робиться в Ковелі на День Міста, парапети повністю в людях які бухають, а мандруюча книга в центрі міста)) розвалили а на тих лавочках збираються галасливі компанії. Єдине що гарно це пісня Ковель рідне місто моє)))
24 Липня 2017, 23:04
І ще додам що в дворах збираються бритоголові малолітні дибіли які щовечора щось горлають!!!
24 Липня 2017, 23:37
За " Фокстротом" збираються малолітні дибіли і на тенісному столі у дворі до 2 години ночі ,а то і довше, грають у карти на гроші та матюкаються.
24 Липня 2017, 23:38
Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, - <br/><br/>тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
25 Липня 2017, 01:13
А ЩЕ ТАКИМ СПОСОБОМ НОВІТНЯ ПОЛІЦІЯ ПРОВОДИТЬ СВОЇ ОПЕРАТИВНІ РОЗРОБКИ.Як же без своїх вух та очей.Ось і випускають на сцену дебілів з різними прикидами.Від неадекватних бомжів до заїзжих циган...
25 Липня 2017, 01:51
То їм замість пістолів та кийків видають пиво
25 Липня 2017, 02:13
Олігархів геть з набережної там відпочівав і буду відпочівати
25 Липня 2017, 02:30
тебе їбе шо я пю пиво? сука олень то підійди і скажи! Бурда хуйова!
25 Липня 2017, 02:45
Вы знаете, что в жизни не бывает не разрешаемых проблем? Просто есть люди, которые не хотят или не могут решать проблемы! А на набережной проблема решается до примитива просто! Прежде всего это прокол в работе мерии и лично Олега Алексеевича. Не до конца продумали досуг жителей города. А надо было одновременно строить спортивные площадки для игры в теннис, волейбол, минифутбол и т.д. Пример с Киева можно взять, там на одном острове устроили тренажерную площадку и все довольные. Второй момент! Я живу то в Москве(42 года) иногда в Ковеле. В Москве есть ППС это патрульно-постовая служба полиции. И когда я выхожу покурить в определенное время вижу, что экипаж ППС проезжает мимо моего дома и смотрит за порядком. Мои соседи раньше квасили на лавочке возле подъезда, а сейчас уходят подальше от общественных мест - боятся полиции!!! Мой спальный район стал очень тихим и безопасным, даже иностранные специалисты с Узбекистана или Таджикистана хвосты поджали. У полиции ППС есть Маршрутные карточки и они строго по ним работают. В Ковеле я этого не заметил. Может это не хватка кадров или недоработка руководителей, но данная статья говорит, что дети советских алкоголиков продолжают традиции своих родителей, а это надо пресекать и воспитывать трезвую, здоровую нацию.
25 Липня 2017, 03:07
&quot;....что дети советских алкоголиков продолжают традиции своих родителей...&quot; Не перегинайте палку, шановний, якраз за радянських часів кожен ковельчанин мав роботу, зарплатню і хоч трішки почуття поваги до себе і до людей. А алкоголіки і їх діти - прямий наслідок розвалу СРСР, бездумного знищення економіки, ющенківських допомог при народженні дітей. Не перекладайте із хворої голови на здорову.
25 Липня 2017, 03:45
При СССР была повальная алкоголизация населения. Это всем известный факт! Пили с 11.00 час. как кони. Тракторист вкалывал капитально и без 100 гр. физически не мог работать. Работы было много, но были и свои проблемы. А с перестройкой горбатого вообще беда пришла!(
25 Липня 2017, 09:48
Бурда є бурда, вся ментальність в бурді
25 Липня 2017, 10:56
Одумайтесь зайдіть на вокзал що це?? Вокзал? Чим там дихати??? Що там діти бачать ?? На що воно похоже?
25 Липня 2017, 11:13
Будем присекать ментовские замутки
25 Липня 2017, 12:35
це тільки бидло звинувачує СРСР у всіх бідах. Так як тоді жили дюди, вам вже не жити і не мрійте. Тепер участь бидла бути батраками і наркоманами. Мені шкода нашу націю. Вона перетворилась в бидло завдяки бандерівській пропаганді.
25 Липня 2017, 12:58
То тільки у нашого народу така ментальність зняти на телефон і викинути в інтернет,а ти зробиш щось, наприклад потрібно було поліцію викликати як тебе це так сильно збентежило
25 Липня 2017, 12:58
То тільки у нашого народу така ментальність зняти на телефон і викинути в інтернет,а ти зробиш щось, наприклад потрібно було поліцію викликати як тебе це так сильно збентежило
25 Липня 2017, 13:08
Саме ти і є бидло багатоніке. Пашеш на кремль, мерин підірваний...
25 Липня 2017, 13:16
Люди пють шампанське -при совєтах пили тільки на свята,значить у нас все життя свято...
25 Липня 2017, 13:46
алкаголіки прийшли з союзу. ватнікі забудьтесь.союз вже не повернути. а ось де &quot;нова поліція&quot; це питання.хоча мабуть саме поліція там і бухає
25 Липня 2017, 15:30
Перш ніж щось так безапеляційно стверджувати, молодий чоловіче, який про Союз знає тільки з оповідок і пропоганди, відкрий інтренет і подивись, де найбільш питуще населення. Думаю, тобі буде прикро дізнатись що твої ідейні побратими та наставники прибалти - найбільш питущі нації. Тільки якщо ти не в курсі, раджу відкрити дані ВООЗ станом на кінець 80-тих. Ти також будеш шокований, що СРСР був далеко позаду тих же французів чи англосаксів. Те, що кожного пяничку виловлювати на вулиці і публічно пити було неприйнято, а також що в кожному селі було 3-5 справжніх алкоголіків, яких регулярно провідував дільничний, а зараз всі села спиті повально - запитай у старших дядьків, які тоді жили і працювали, тебе чекає несподіванка.<br/> Побутове пияцтво було і буде завжди, поки існуватиме світ. Питання в тому, чому люди вживають алкоголь- з горя чи радості, і який саме алкоголь. <br/> Ми ж то з вами свідомі, що зараз всі бухають, особливо села, від прекрасного жасливого життя і надії на чудове майбутнє в ангельських умовах. А при Союзі всі нещадно пили, бо не знали, чи завтра шматок хліба буде. Тільки х..ня все це, при Союзі при всіх його недоліках однією з завдань і суспільства і правоохоронних органів була боротьба з пияцтвом, існувала профіластика, витверезники, розглядали на зборах і т.п. Щоб при дітлахах, як на Набережній пили - не було такого. А зараз повна ж., перепрошую, демократія.
25 Липня 2017, 15:33
ти і є бидло.
25 Липня 2017, 15:57
радянських спортсменів завжди зустрічали стоячи під звуки &quot;калинки&quot; і під звуки гімну Радянського Союзу стояли і співали що в америці, що в Німеччині. А тепер під звуки &quot;Ще не вмерла&quot; поляки з німцями ригають і хрестяться. і ти ще будеш там щось гавкати виродок бандерівський
25 Липня 2017, 18:30
респект большой .....и с большой буквы СОВКУ.....ты прав дружище, было и приятно и гордость была, своя действительно независима и боялись все...
25 Липня 2017, 23:26
Та полыцаї тільки штани просиджують по кабінетах і автомобілях. Скільки разів бачив як поліцаї проїжджають повз неправильно припарковане корито. А на Міцкевича взагалі бояться заїжджати.
26 Липня 2017, 01:08
а Україна для українців
26 Липня 2017, 01:08
а Україна для українців
26 Липня 2017, 01:14
а кого ж ти вважаєш українцем? Щось іфд тебе дебілізмом тхне.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром