Понад 2500 дітей з Ковеля відпочили й оздоровились в Україні та за кордоном

25 Липня 2017, 11:19
2431

Назвали кількість маленьких ковельчан, які відпочивають за кошти з міського бюджету та благодійників.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Група юних ковельчан: діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, із родин загиблих та учасників АТО, малозабезпечених багатодітних сімей, школярі – переможці олімпіад, конкурсів насолоджуються відпочинком на озері Світязь. 

Впродовж п’ятнадцяти днів 60 хлопчиків та дівчаток набиратимуться сил та нових вражень в оздоровчому таборі «Чайка». Для них тут організоване активне та змістовне дозвілля й оздоровлення. Потурбувалась про дітвору міська влада, яка придбала путівки за кошти місцевого бюджету.

Директор закладу Ольга Катрич розповіла, що з маленькими гостями працюють професіонали – вихователі, які щодня організовують для них цікаву програму: флешмоби, квести, масові заходи. Неабияк хлопцям та дівчатам подобаються вечірні дискотеки. Важливим елементом оздоровлення є харчування. Керівництво табору піклується про те, щоб воно було збалансоване, багате на вітаміни.

На відпочинок до Приморська вирушила й остання група дітей, які проживають поблизу ветсанзаводу. У дитячому таборі «Зоряний», що на узбережжі Азовського моря, уже встигли побувати 105 юних ковельчан. Загалом на оздоровлення цієї категорії міських мешканців спрямовано майже 400 тисяч гривень з бюджету Ковеля.

70 школярів з родин пільгових категорій уже відпочили в Німеччині: у містах Барзінгхаузен та Вальсроде, а четверо – із сімей загиблих учасників АТО проводять канікули в Америці, про що подбали тамтешні благодійники.

Загалом цьогоріч оздоровлено понад 2500 дітей з Ковеля. 









2

 

Коментарі
25 Липня 2017, 18:20
посмотрел, вся одежка с секонда, на детишках и родителях, недоношена и выброшена гей ропейцами...нищета и позор....
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024