Радимо почитати: свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім»

28 Липня 2017, 19:28
1471

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.
 
Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як випускник луцької школи Михайло Куделя досягає успіхів у програмуванні. Він створив мобільний додаток для педагогів «Помічник учителя», розробляє інший — для кожного, хто має бажання працювати над своїми помилками. Познайомився з музикантом зі Шрі-Ланки, тепер удвох вони готують проект, який полегшить створення й запис мелодій для пісень. Михайло має мрію – перетворювати комп’ютерні ігри в мистецтво.

Оксана Козунь із села Бегета Володимир-Волинського району спочатку працювала звичайною шкільною вчителькою музики, пізніше ресторанною співачкою, згодом солісткою Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. Вона об’їздила із концертами майже всю Європу, випустила альбом і кілька років тому приїхала на Волинь із першим сольним концертом. Про талановиту волинянку читайте на сторінках газети.

Сорок п’ять сільських дітлахів чекають, коли дитячий садочок «Малятко» у Залісцях Рожищенського району нарешті відчинить двері. Майже 20 років минуло відтоді, як заклад припинив роботу. Десять років тому його взялися відбудовувати, але в селі зневірюються у тому, що дітлахи зможуть нарешті реалізувати право на дошкільну освіту, знову згасає.

Із 25 липня в державі, зокрема й на Волині суттєво збільшилися розміри відшкодувань збитків за браконьєрство – в середньому за тушу незаконно впольованого звіра порушник платитиме вчетверо більше, ніж раніше. Заодно збільшено у 5-10 разів такси за знищення чи пошкодження гнізд, нір, бобрових загат, інших жител диких тварин. Про нові правила нарахування штрафів читайте на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.
 
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024