Як у свято Хрещення Русі Ковелем пройшов міжнародний Хресний хід

30 Липня 2017, 11:27
4356

В день пам’яті рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Русі, 28 липня, учасники міжнародного Хресного ходу пройшли центральними вулицями Ковеля та продовжили своє паломництво до Почаївської Лаври.

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської єпархії.

Паломницький день розпочався з ранньої Літургії у храмі преподобного Сергія Радонезького, під час котрої багато паломників приступили до Святого Причастя. Пізніше, на церковному подвір’ї, перед храмом Почаївської ікони Божої Матері, було звершенно Молебень-благословення у дорогу.

 





 

Старший благочинний Ковельської округи протоієрей Володимир Ровінський нагадав присутнім про ціль і мету християнського паломництва та просив у паломників посилених молитв за Церкву Христову та мир в Україні.

Після сніданку, декількатисячне море паломників під церковний передзвін вирушили вулицями Ковеля в напрямку Почаївської Лаври. Там, 5 серпня, має відбутися шанування чудотворної Почаївської ікони Божої Матері.

 

1




 

Коментарі
30 Липня 2017, 14:54
Боже, врятуй душі розкольників і заблудших. Прости їм всі гріхи.
30 Липня 2017, 15:13
Головний роскольник в Кремлі.
30 Липня 2017, 15:54
<p>[ВИДАЛЕНО ЗА ПОСИЛАННЯ НА СЕПАРАТИСЬКИЙ РЕСУРС]</p>
30 Липня 2017, 16:09
В десятку! Сидить лисий карлик з розколотим (роздвоєним) курячим мізочком і його заступник - олігарх алконаркотютюновий московський і всея росії гундяєв. Рахують грощі від "милості" та продажу наркотиків фсбшними "монахами" в Почаєві...
31 Липня 2017, 00:18
Давно пора.щоб в Україні була своя церква.а не кгбістська московська.
31 Липня 2017, 00:26
Украіна буде сильною процвітаючою тільки тоді коли буде украінська церква Киівського патріархату. Росія ніколи не хотіла щоб Украіна була сильною. Отаким чином людей зомбують.
31 Липня 2017, 01:04
Сумно дивитися на ходу московської церкви українськими святими землями.Дивує підтримка зомбованих вірян,що заблукали у вірі до Христа.Хлопці гинуть на Сході за Україну,а вони підтримують кремль і кіріла з путіним.Люди,прозрівайте,рятуйте свою землю від кремлівського гніту.
31 Липня 2017, 01:29
А де вчителі укр літератури і історіі ? Друкуйтесь , розказуйте людям правду історичну. І хочу довести до вашого відома , що свідома частина людей вже давно ходять в Украінську церкву К П і переходять дуже багато людей в цю церкву . Це єдиний спосіб щоб врятувати Украіну.
31 Липня 2017, 01:49
Свідома частина твою розкольницьку секту не визнала. Ніде у світі. Ні католики, ні православні. Якщо так званий патріарх Дениченко вчинив найстрашніший для пастиря гріх - клятвопорушення, за що й був розстрижений, то така і паства.<br/> Українська церква, московська церква... Чи всі нацики ідіоти? Церква відділена від держави і так має бути. Якщо церква ллє воду на млин олігархів при владі і благословляє братовбивчу війну - це не церква.
31 Липня 2017, 02:11
Що ж нас роз, єднує? Якщо вони провели Хресний хід за мир і єдність, і ми - за єдність і мир , то чому ж ми не разом? Ми маємо на увазі мир у демократичній незалежній державі- такий мир ми хочемо. А вони хочуть мир , але у складі Російськоі імперіі. В цьому і різниця між нами. Думайте!!!!!!
31 Липня 2017, 02:44
А ми й думаємо. Якщо не в курсі, то Російська імперія припинила існування у березні 1917-го. Щодо демократичної і незалежної - щось не схоже... Демократії якось навіть в порівнянні з гадом Яником поменшало. Щодо незалежності... Якщо тобі куми чи сусіди дають в позику немалі суми, а віддавати нічим, хіба шкурами дітей і жінки, або віддати останню грядку, яка, в х... незалежність?
31 Липня 2017, 02:50
З кремлівської помийниці звіздиш?
31 Липня 2017, 04:23
Народна церква наша церква
31 Липня 2017, 10:55
Москаль - це не житель Росії. Це та падлюка,яка живе на Україні і йому все не подобається;ні їжа, ні мова,ні наші вродливі жінки. Але ж і до Росії ця тварюка їхати не хоче!
31 Липня 2017, 11:19
прикольненько, захлебуетесь в собственной нищете, и в зависти к другим, радует, есть нормальные и много их.....
31 Липня 2017, 12:29
На Росії його ніхто не чекає. Та й жити в російській &quot;глибинці&quot; набагато тяжче, ніж в Україні.
31 Липня 2017, 12:37
хорошо судить то место, где не был ни разу.......ты приедь в российскую &quot;глибiнку&quot; по дороге а не по направлению и посмотри....как мне сказал один земляк с житомирской области в той же конечно глубинку русской, он дальнобойшик, забирал продукцию на украину, никаких санкций, так вот его слова, репутация и благосостояние страны судится по качеству дорог, украине далеко до такого состояния....просто разговорились, нормальный человек, никаких баталий споров, согласились только с ним в том, сто лодырей и тунеядцев с двух сторон хватает.......
31 Липня 2017, 12:44
Так чого ж ти, падло, лізеш в Україну, якщо тобі так добре на російській глибинці? Там у тебе трюхлява дерев'яна ізба, перекошені залишки забору, засраний сортир, розчин метилового спирту зі смаком глоду (бояришніка). Що тобі ще потрібно для ісконно російського вічного кайфу?
31 Липня 2017, 13:30
я живу припевуючи в россии, имел счастье родиться в ковеле, и искренне переживаю за этот родной город, никого не оскорбляя, переживаю и общаюсь с нормальными адекватными людьми, смотри больше украинский телевизор, приглашаю в гости недоумок малолетний........
31 Липня 2017, 17:43
Раденький, що дурненький?
31 Липня 2017, 20:02
МП не місце в Україні, бридко дивитись на це стадо баранів
31 Липня 2017, 20:18
Московські попи активно вербують ковельчан в путінські терористи в Донбас. А ми терпимо цю сатанинську &quot;церкву&quot; у себе під боком.
31 Липня 2017, 22:21
А ти й не терпи, палкий патріоте. Набери в рот побільше гівна, в тебе його вистачає, та й побратими поділяться, і обплюй всі церкви. Може, скоріше вилікують.
01 Серпня 2017, 00:28
При чому церква до ТзОВ &quot;РПЦ&quot;? В ТзОВ &quot;РПЦ&quot; ангели - це чорти, а &quot;бог&quot; - путін. Якби в Почаєві була Церква, то там не було б ряжених у монахи офіцерів фсб, які торгують наркотою на очах у мінтів.
01 Серпня 2017, 01:26
Волиняки тупі московські халуї важкі люди
01 Серпня 2017, 11:40
сейчас небойсь в москве живешь нет не правильно, правильно батрачишь , конечно можно дерьмом покидаться, смелый обозвать холуями....из за таких хероев......нормальным людям жизни нет....
02 Серпня 2017, 01:52
Жах... Невже в нашому місті тільки нацистські придурки лишились... А було ж прекрасне місто, поки смердячі галичани не навчили сцикунів скакати по їхньому.
02 Серпня 2017, 12:23
Галичани ДУЖЕ добре пам&quot;ятають, що з ними робили так звані &quot;старші брати і таваріщі з Росії&quot; починаючи з 1939 року . Свіомих людей не можна чогось примусово навчити чи примусити робити. Лише освічена людина може усвідомлювати,аналізувати і робити висновки .Тому не обзивайте галичан , а краще прочитайте добру книжку. Почніть з себе будувати нову державу і змінювати її на краще.
02 Серпня 2017, 14:05
Зомбі ленд- АПОКАЛІПСІС. Веде Володя своє стадо овець
02 Серпня 2017, 16:43
действительно , читай историю, если б не советы в 39 году, в какой украине был бы сегодня ковель?.....
02 Серпня 2017, 17:41
Якщо вам так добре в Росіі, то якого біса ви сунете носа в НАШІ справи? Ми ж не вказуємо як вам жити, не лазимо по російських сайтах з образами на народ, який там живе. В кожній країні, як і в сім'ї, є свої проблеми, тож давайте кожен буде їх сам вирішувати, без таких &quot;помічників&quot;!!!
03 Серпня 2017, 12:03
спасибо за совет, а еще огромное спасибо, что без оскорблений, видно человек воспитанный..... скажу правду, может в России и лучше, сравнивать не берусь, потому что последние три года не был на родной земле (Ковеле), но мое мнение если человек балбес, назовем его так, то он ищет проблемы во всем и везде, я нос свой не сую в ваши справи, просто пытаюсь понять таким образом, как живется сегодня в Украине, точнее на Волыни, другого источника инфы к сожалению у меня нет, родители умерли, царство небесное им, и стараюсь общаться не оскорбляя никого, мне немало лет я пенсионер, раздражает как нормального адекватного человека выходки нацистов, но это раздражает и большинство ковельчан, судя по коментам, раздражает измененный за короткие сроки исторический бред взятый и придуманный на коленке, ради политических каких то пиаров.....много могу высказывать, но администрации сайта это тоже не нравится, может и нравится, но задание или указание стоит, фильтровать такие высказывания, они не выгодны сегодня большим денежным дядькам, а простым людям этого знать не нужно....
03 Серпня 2017, 13:27
Історія будь-якої країни має масу таємниць і нам з вами СПРАВЖНЬОЇ правди ніколи не дізнатися на 100%, тому ритися в минулому - це невдячна справа, та й не потрібна. Слід думати про теперішнє і майбутнє! Українці- прекрасний народ, але нам &quot;пороблено&quot; з керівниками, ми хочемо змін на краще, тому й відбулася революція. Я маю 2 вищі освіти, гарну роботу, але стояла за майбутнє своєї дитини, і тому дуже болісно чути образи, що там стояли за гроші -це неправда!!! Звичайно ж політики робили свої якісь темні справи за нашими спинами. І, чесно кажучи, розвели й кинули людей, яким була не байдужа доля своєї країни. Прикро тільки, що даремними виявилися смерті НАЙКРАЩИХ синів України!!! А політичні погляди завжди були й будуть різними в людей (це й добре), просто треба з повагою ставитися до опонентів. Згадуючи майдан, ще скажу, що ніколи не забуду ту атмосферу миролюбства, взаємодопомоги, любові до ближнього, готовності пожертвувати собою заради інших. Якби така атмосфера панувала в нашому повсякденному житті, то ми б уже давно жили інакше. Всі зміни завжди потрібно починати з себе, а не сидіти й нарікати як все погано й звинувачувати в цьому когось. Миру й процвітання рідній Україні!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром