Ковельських будівельників запрошують на ремонт лікарняних амбулаторій

01 Серпня 2017, 14:09
2161

На Волині шукають підрядників для ремонту і реконструкції амбулаторій загальної практики – сімейної медицини.

Про це йдеться на офіційній сторінці проекту «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу» у Фейсбук.

Ремонт та реконструкція приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини відбувається в рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». На нього передбачено витратити 30 мільйонів доларів,  які виділив Міжнародний банк реконструкції та розвитку.

Уже затверджені об’єкти на дві фази ремонтно-будівельних робіт із трьох, відповідно до Плану закупівель. Пропозиції на третю фази райони та об’єднані громади наразі готують. 

Для лікарень Любомльського, Турійського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Ковельського районів та міста Ковеля не було подано жодної пропозиції від підрядників. Відповідно, для них (а це 12 об'єктів) запропоновано провести повторну закупівлю: http://wb.moz.gov.ua/novyny-ta-podii.html?action=view&id=634. Кінцевий термін прийняття пропозицій призначено на 22 серпня 2017 року.

 


 

 

А 17 липня було повторно оголошено пакет закупівель для першої фази проектів «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 19 об'єктів»: http://wb.moz.gov.ua/novyny-ta-podii.html?action=view&id=660. Пропозиції прийматимуть до 19 вересня.

Команда, яка трудиться над реалізацією Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», сподівається, що цього разу будівельники, зокрема і знані в області підприємства, приділять достатньо уваги цьому проекту, тож тендер пройде якісно, а всі роботи будуть виконані вчасно і на найвищому рівні.

Нагадаємо, раніше «Район.Ковель» повідомляв про відкриття двох тендерів на будівництво і капітальний ремонт амбулаторій.

Коментарі
01 Серпня 2017, 20:24
Над коментарями на сайті висить зноска: &quot;Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах...., Вконтакте....&quot;<br/>Що це значить??? В синього кита загрався??? Дай виразну відповідь!
02 Серпня 2017, 02:26
В Ковелі практично знищена будівельна галузь. Тому і немає кому будувати. Сумно...Навкруги лише штунди-заробітчани без сплати податків та цілим списком пільг, наданих державою (допомога на дітей, субсидії, пільги багатодітним і т.д. і т.п.). Куди йдемо????
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром