Пропонуючи посаду директора ветсанзаводу, Кіндер та Гунчик хочуть мене нейтралізувати, – Пініс

04 Серпня 2017, 20:47
5370

Все почалося 27 липня цього року, коли через відсутність кворуму не відбулася позачергова сесія Ковельської міської ради і мер Олег Кіндер запропонував провести зустріч у форматі обговорення проблеми ветсанзаводу.

Десь на 43-й хвилині дебатів до трибуни вийшов і голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс.

«Це питання – життя людей», – мовив він про ідею з облаштування артезіанської свердловини для забезпечення питною водою жителів Ковеля-ІІ.

 


 

Хоча мешканці мікрорайону заявили депутатам, що вони проти такого задуму. А коли головний «укропівець» завершив свій монолог, але ще стояв за трибуною, слово взяв Олег Кіндер.

«Ігор Олексійович, я дякую за активну позицію і наскільки я маю інформацію ви по спеціальності…»

«Ветеринарний лікар», – відповів Ігор Пініс.

«Ветеринарний лікар. От у мене є прохання. Я думаю, що вся громада, яка є в залі… У нас є проблема з директором», – наголосив Олег Кіндер.

І зробив паузу, бо багато хто в залі засміявся, розуміючи, на що натякає градоначальник.

«А чому ні? А чому ви починаєте сміятися? Ну, я на повному серйозі. Ви не жартуйте. Саме перше, що директор повинен бути фахівець. І от людина розбирається. От у нас є пропозиція вам, Ігор Олексійович, очолити дане підприємство поки вийдемо з кризи, поки вирішимо питання по ковельському ветсанзаводу. Поскільки ваша позиція є активна. Ви абсолютно орієнтуєтесь у цій ситуації, яка є сьогодні на ветсанзаводі. От і є прохання: очолити підприємство і вирішити питання», – «сватав» Пініса на директорську посаду міський голова.

 


 

«Колектив підтримує!» – крикнув хтось із задніх рядів, де сиділи працівники ветсанзаводу, які прийшли почути, коли їм виплатять, нарешті, борги по зарплаті.

«Олег Олексійович, дякую за пропозицію! Я навіть можу її розглянути, але наскільки я розумію, що директора призначає ДП – державне підприємство на рівні Києва», – «просився» Ігор Пініс, бо кіндерова пропозиція явно не входила в його плани.

«Якщо ваша буде згода, я… ми ще… тим більше… Чуєте, що сказали?» – наполягав Олег Кіндер, згадуючи, як аргумент, думку трудового колективу.

«Ми можемо обговорити дану пропозицію», – дипломатично шукав вихід із непростої ситуації Ігор Пініс.

«Колектив, кажуть, вже підтримує дану пропозицію», – підбадьорював Олег Олексійович свого колишнього однопартійця по «Батьківщині».

На цьому зворушлива сцена «сватання» Ігоря Олексійовича директором скандального підприємства й закінчилася.

Через чотири дні Олег Кіндер офіційно звернувся до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з проханням розглянути можливість призначення на посаду керівника Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» кандидатури Ігоря Пініса, а у разі згоди – скерувати відповідне подання до відповідних інстанцій.

 

 

А вже наступного дня, тобто 1 серпня, у Facebook з’явився цікавий допис, який однозначно стверджував: «Офіційної пропозиції очолити ВЕТСАНЗАВОД – Пінісу Ігорю не було!». Виникла дискусія на тему: «А хто розпустив слухи?»

«Ніяких слухів. Один ляпнув, а інший підхопив, і пішло поїхало», – пояснив активний ковельський дописувач Володимир Решетнік.

 






 

Втім, минали дні, а Ігор Пініс свою позицію оприлюднювати не поспішав. І тільки сьогодні він зробив заяву на Facebook, яку подаємо в оригіналі:

«ПУБЛІЧНА ВІДПОВІДЬ ІГОРЯ ПІНІСА ЩОДО ЗАПРОПОНОВАНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОВЕЛЬСЬКОЇ ФІЛІЇ ДП «УКРВЕТСАНЗАВОДУ»

На сесії Ковельської міської ради 27 серпня міський голова Олег Кіндер озвучив мені пропозицію зайняти посаду директора Ковельської філії «Укрветсанзаводу». Згодом цю ж пропозицію озвучив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради 31 липня, про що я дізнався із обласних ЗМІ. 2 серпня до мене прибув начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії ГУ Держпродспоживслужби України у Волинській області Анатолій Тимофіюк та вручив мені лист, де зазначалось, що на прохання керівника Держпродспоживслужби у Волинській області Богдана Лозинського та мера Ковеля Олега Кіндера в.о. генерального директора ДП «Украветсанзавод» Сергій Заглоцький просить Держпродспоживслужбу надати моє резюме та запросити на співбесіду у Київ.

На сьогодні я є головою тимчасової контрольної комісії з вивчення та вирішення питань, пов’язаних з діяльністю Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод». В процесі вивчення проблеми можу ствердно сказати, що директор Ковельського ветсанзаводу не має ніяких важелів впливу на ситуацію, що склалась. Зараз підприємство має чималу заборгованість по заробітній платі. Оскільки підприємство – банкрут, то відповідно погашення цих коштів не передбачається.

Вже є відкриті кримінальні провадження щодо керівництва «Украветсанзаводу» у зв’язку із боргами по зарплаті. Будь-яка людина, котра очолить Ковельський ветсанзавод, зіштовхнеться із проблемою заборгованості та буде нести за це відповідальність. Функція директора Ковельської філії зводиться до охорони заскладованих решток на території, збереження майна, ведення документації. Проте на сьогодні гостро стоїть питання у тому, що отрута з решток вже потрапила у ґрунт, воду, повітря. Через це страждають місцеві жителі. Комісія, яку я очолюю, саме займається вирішенням цих нагальних проблем. Якщо ж я стану керівником Ковельського ветсанзаводу, то не зможу займатись цими питаннями, адже стану зацікавленою особою.

Я переконаний, що Ковельський міський голова та голова Волинської облдержадміністрації своєю пропозицією вирішили нейтралізувати мене як громадського діяча та опозиціонера до нинішньої влади. Також ця пропозиція є доказом того, що діюча влада в черговий раз заявляє про свою недієздатність у вирішенні проблем, які вона ж і створила.

Натомість я й надалі продовжуватиму на громадських засадах знаходити шляхи вирішення проблем жителів Ковель-2, зокрема, із проведенням водопостачання. До слова, кошти, які держава планує виділити для утилізації решток, не покриють потребу ковельчан у новому водопроводі. Тому доведеться шукати інші шляхи фінансування цього нагального питання.

Я відкрито заявляю, що не хочу ставати заручником політичних ігор провладної партії та відмовляюсь від пропозиції очолити Ковельську філію ДП «Укрветсанзавод».

Коментарі
04 Серпня 2017, 23:56
3.14 здеть не мешки ворочать. Чрму пініс вирішив, що його хочуть нейтралізувати? Навпаки,дають можливість попрацювати на свій рейтинг. Впорається з завданням, яким він так переймається і переживає за ковельчан, і стане почесним громадянином міста. А не впорається - значитьЧМО, яке тільки й вміє гавкати на других. У нас таких вистачає. Давай Ігор покажи на що здатен.
05 Серпня 2017, 00:11
Навпаки, відкриваються нові можливості вирішення питань, за які пан Пініс так вболіває - це ж не по вулиці ходити, не просити, не цілувати ручку дверей, не пояснювати "високим чинам", звідки коріння зла росте, а бути ДИРЕКТОРОМ, який має певні повноваження, приймає певні рішення, має доступ у владні структури, може не просити, а ВИМАГАТИ. Вперед і тільки вперед. Якщо потрібно, буде команда, яка підтримає. Тільки кукукнутого туди не беріть - все нанівець зведе своїм кукуріканням.
05 Серпня 2017, 00:15
Почесні громадяни міста Ковеля довго не живуть! Тільки за останній календарний рік поховали двох "почесних". Чи ви бажаєте смерті для І.О.?
05 Серпня 2017, 00:55
дай Бог йому дожити до віку тих почесних громадян. він і іже с нім і сотої частини не зробили для міста того, що ті почесні громадяни. 3.14здуни були не в моді у ті часи
05 Серпня 2017, 01:06
Кого нейтралізовувати? Круглий ноль, а шось з себе строіть
05 Серпня 2017, 01:23
а жабою бути погано, видно що він всім як кістка в горлі.
05 Серпня 2017, 01:29
Вср..ся Ігор :)) Кіндер красава, так гарно опустив. "Директор буде нести відповідальність..... " Н-да, "абмєльчалі нинчє мужикі". Правильно, бо ж аби взяти на себе відповідальність, то треба бути мужиком. Але це не про пініса.....
05 Серпня 2017, 01:33
єдиний нормальний і справедливий кандидат на міського голову.Так тримати і не розпилятись на "зісрані"попереднім і теперішнім" господарником"підприємств!!!!!!
05 Серпня 2017, 01:47
Єдиний кандидат - це Косцьовят. Хоч і ненормальний, зате має солідний досвід по знищенню підприємств. А ветсанзавод якраз конче потрібно знищити.
05 Серпня 2017, 02:44
Це дає зрозуміти ,хто як працює "ділом чи розмовами".В пана О.І. є ще готова команда для господарювання підприємством , він даремно відмовляється ,стільки секретарів , як у нього, можна тільки позаздрити .Пані Стасюк спасла вузлову лікарню , може спасе і ветсанзавод .
05 Серпня 2017, 04:30
Засцяв!!!!
05 Серпня 2017, 04:33
КІНДЕР ДИРЕКТОР ЇБАЧОК ЗАВХОЗ ВПЄРЄД
05 Серпня 2017, 04:33
КІНДЕР ДИРЕКТОР ЇБАЧОК ЗАВХОЗ ВПЄРЄД
05 Серпня 2017, 04:33
КІНДЕР ДИРЕКТОР ЇБАЧОК ЗАВХОЗ ВПЄРЄД
05 Серпня 2017, 06:31
Він не пінс він ..й с....ливий
05 Серпня 2017, 10:44
отак потрібно всіх тих 3.14 здливих шакалят вчити. Може тоді менше будуть гавкати .
05 Серпня 2017, 10:46
Його деректором а печенюка в зами то вони бистро порядок наведуть язиками
05 Серпня 2017, 11:49
Мудре рішення. Директор повинен мати досвід в управлінні колективом спеціалістіів та навиками співпраці з державними органами (в даному випадку з прокуратурою судом кабміном) а не бути спеціалістом. І бути наділеним відповідними повноваженнями згідно статуту і закону (важелями впливу) приймати рішення.мало того має бути позапартійним щоб виключити політичну складову під час роботи підприємства. Мало того і у Кіндера є освіта і стаж роботи в галузі екологіі.Що не скажеш про навики управління.А всі інші коментарі (погляди дописувачів) всього навсього провокація незадоволених бо виявився мудрішим за них. Партійна дисципліна - відмінно.
05 Серпня 2017, 12:00
Сороку з директора ринку на директора ветсанзаводу і всю свиту паразитів
05 Серпня 2017, 13:24
Чому зразу нейтралізувати. від пініса поступило стільки розумних пропозицій по ветсанзавіоду, що тільки він і здатен зі своїми ідеями вивести це підприємство з кризи. Виходячи з того що пініс вважає себе патріотом, то ставши директором заводу він вчинив би дуже патріотичной поступок. майже подвиг. такої можливості себе проявити більше не буде Ігоре. Язиком багато не заробиш. А ось конкретними діями можна дорсягнути вершин.
05 Серпня 2017, 14:58
Пінісу пропонують справу робити, а він вміє тільки руками махати. <br/>От показав би себе в ділі! А він ,,засцяв,,......
05 Серпня 2017, 15:12
Я сказав - сідєть !Скажу фас от тоді і буде пініс директором1
05 Серпня 2017, 15:24
А що директор може?Підприємсиво -банкрут.Діяльність не здійснює.Грошей не буде.Ото брати винторіз і ходити по територіі сторожувати.А в цей час дехто буде розпилювати мільйони і ржати з дурня .А заважати не буде -бо проблем йому вже є і ще підкинуть.Отож і думайте ...
05 Серпня 2017, 15:25
А що директор може?Підприємсиво -банкрут.Діяльність не здійснює.Грошей не буде.Ото брати винторіз і ходити по територіі сторожувати.А в цей час дехто буде розпилювати мільйони і ржати з дурня .А заважати не буде -бо проблем йому вже є і ще підкинуть.Отож і думайте ...
05 Серпня 2017, 15:52
ще кошарука до нього замом. Тоді побачать люди на що здатні наші 3-14здуни
05 Серпня 2017, 20:53
дайте мені кіндера замом -і я згоден.
05 Серпня 2017, 23:22
А що, обіс...вся? То не з трибуни ляпати язиком і ні за що не відповідати. Покажи на ділі, який ти фахівець.
06 Серпня 2017, 12:15
Аж 3 дні мовчав.... нічого не коментував..... значить думав, зважив всі за і проти, і зверху сказали теж щось.... варіант прийняти посаду то розглядав 100%,( якби ні то в перший день відписався би) - психологічний портрет наяву!)
06 Серпня 2017, 16:53
Короче пініси, кіндери і всі депутати робіть шось, а то дождетись. А ти пінісе не будь сцикуном стань директором і на дєлі покажи всім що не просто 3.14здабол, якшо обісрешся то люди з тебе спросять
07 Серпня 2017, 12:06
Пеніс.З тебе політик,як з гівна пуля. Це пусті слова.Хоч раз у своєму житті зроби щось корисливе для людей ,а не для себе.Партійна &quot;мзда&quot;від тебе нікуди не дінеться і на далі будеш стригти партійні кошти.Але хоч раз у житті поступи як професіонал ,а не &quot;шпикулянт&quot;.Згадай як ти падав на коліна перед ковельчанами,згадай як ти їх &quot;любиш&quot; на словах.Поцінуй сам себе,як простого ковельчанинау.Але у тебе на це нехває мудрості, <br/>совісті і розуму.Тут треба працювати,а не бігати з кабурою на сраці.Дивного немає нічого ти ніколи фізично не працював і нехопрочиш.Цим поступком ти сам собі вирив яму з якої невиберишся.Гівнюк!!!!!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024