У Ковелі для дітей провели тренінг особистісного росту

05 Серпня 2017, 09:36
1836

Ковельський центр соціальних служб провів комунікативний тренінг для дітей.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

У культурно-просвітницькому центрі відбувся тригодинний тренінг особистісного росту «Три бажання» для неповнолітніх, схильних до протиправної поведінки, що виховуються у прийомних сім'ях, та тих, що перенесли труднощі. Програма включала різноманітні вправи, спрямовані на розвиток міжособистісних комунікацій, формування адекватної самооцінки та вміння ставити мету. 

Організатори тренінгу зазначають, що боязнь бути смішним, зовнішня демонстративність, невміння підкреслювати свої позитивні якості, замкнутість, небажання працювати у команді, постійна емоційна блокада спостерігались у тих, хто мав проблеми, та схильний до правопорушень.

Юнаки, що виховуються у прийомних сім'ях і не мають шкідливих звичок, більш відкриті, комунікабельні. Вони чітко формулюють свої цілі, проявляють прагнення пізнавати, шукати та відкривати нові горизонти своєї особистості. Ці діти легко згуртовуються, ініціативні та творчі. 

Зустріч показала, що підлітки потребують підтримки з боку дорослих, особливо від батька, аби бути впевненими у своїх переконаннях та цілях. Об'єднує цих молодих людей прагнення любові, відкритого спілкування, щирий інтерес до їхнього життя. Лише таким чином можливо отримати правдиву відповідь на поставлені запитання, лише так незрозумілий світ дітей стане більш відкритим для нас дорослих.

 



 

Коментарі
05 Серпня 2017, 19:47
Інна Василівна молодець!!!!!!!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром