У Ковелі до початку нового навчального року ремонтують школи та дитсадочки

05 Серпня 2017, 16:25
7616

У навчальних закладах Ковеля активно ведуться ремонтні роботи.

Про це йдеться на офіційній сторінці Ковельської міської ради.

Загалом на це цьогоріч з міського бюджету виділили майже 6 мільйонів гривень. Аби вчасно виконати заплановане, на допомогу робітникам прийшли колективи шкіл та садочків, працюють без вихідних.

Особлива увага звертається на термомодернізацію дошкільних навчальних закладів. На сьогодні йде до завершення заміна вікон на енергозберігаючі у садочках № 10, №11. 

 




 

Окрім цього, у дитячому садку №5 буде оновлено ще й фасад. Згідно з сучасними, європейськими технологіями та вимогами його утеплили екологічно чистими матеріалами, а в подальшому пофарбують, відповідно до назви «Сонечко», у яскраво-жовтий колір. Проведено реконструкцію і термомодернізацію будівлі дошкільного закладу №3.

 



 

У дитячому садку№12 завершується капітальний ремонт харчоблоку. Тут оновлено систему водопостачання, електромережу. Закуплено потужне, професійне обладнання. Завідувач закладу Оксана Багнова разом із своїм дружнім колективом активно долучилися до робіт. «Їдальня - це серце закладу. Адже від якісного, правильного харчування значною мірою залежить здоров’я наших вихованців», – підкреслює Оксана Леонтіївна.

 

 

Довгий час для жителів мікрорайону «Сільмаш» функціонував лише один дитячий садочок. Групи були переповнені. Проте, торік спільними зусиллями міської влади, благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва «Патріоти Волині» та батьків було відкрито дитячий садок №14. Для енергозбереження та раціонального використання коштів сюди планують закупити індивідуальний тепловий пункт. 

Поблизу розташований дошкільний заклад №11. Він є найбільшим у місті. Аби маленьким вихованцям було комфортніше, тут також замінять усі вікна. Відремонтують приміщення харчоблоку. Працівники садочку разом з батьківською громадою провели досить серйозну роботу з облаштування території. Тут дивує розмаїття квітів та декоративних рослин. Руками батьків та вихователів облаштовано зони для відпочинку та дитячих ігор. Керівник закладу із захопленням говорить про батьків, які з власної ініціативи допомагають і виготовляють різні споруди для забав. Креативні та творчі вихователі з різноманітних підручних матеріалів створили надзвичайно цікаві скульптури, оазис комфорту та затишку. 

Чимало заплановано здійснити до закінчення канікул й у школах міста. У НВК№11-ліцеї лагодять водопровідну та каналізаційну системи, проводять реконструкцію санвузлів. Кипить робота і у школі №7. Тут капітально ремонтують приміщення їдальні та харчоблоку. 

 













Коментарі
05 Серпня 2017, 20:01
Директор школи 11 не коронована королєвна, в першу чергу кошти направила на дорогезну облицювальну плитку для туалету на 1 поверсі, для себе коханої, цей туалет буде під ключ. Природньо що грошей не те щоб стало не вистачати на іншии ремонт але багато чого прийшлось здешевлювати. Коли цю ненаситну царевну відправлять на пенсію???
05 Серпня 2017, 20:05
Добре було б ще 1 кімнату для переодягання на фізкультуру обладнати, та що є мала тісна без належної вентиляції, коротше кажучи газова камера
05 Серпня 2017, 20:08
Ще треба щоб поварів поремонтували, щоб їсти навчились варити смачно, а не одні холодні макарони і ужасні сосиски.
05 Серпня 2017, 20:36
У нас теж варять холодні склеєні макарони і сосиски, фу.
05 Серпня 2017, 20:44
а чому не скажуть скыльки грошей з батьків видоїли?
05 Серпня 2017, 23:34
А у нашій школі руками котлети на тарілку кладуть.
06 Серпня 2017, 01:43
Батьки самі винні, що з них тягнуть гроші!!! На зборах ще жодного разу не чула, щоб хтось заперечував, навіть навпаки деякі батьки самі такі пропозиції дають, що вуха сохнуть.
06 Серпня 2017, 02:24
А ви попробуйте сказати що не здасте, як на вас ті збори подивляться? Тут обої вже керівничці не до вподоби...та яка різниця.?Це ж не в тебе у спальні. А дітям пофіг які ті обої.
06 Серпня 2017, 03:10
Не всякі обої навіть "підходять" для школи. В нас директорка дає рекомендації які саме купляти, ну і зрозуміло, що не з дешевих! На зборах якось висловила невдоволення і як виявилось батьки почали підтримувати, просто всі бояться першими заперечити, особливо вчителям.
06 Серпня 2017, 05:17
Наша дитина навчається чотири роки і ми задоволені, не дивлячись на те, що школа багато в чому поступається сучасним школам. У нас не вимагають шалені гроші на школу, на подарунки вчителям. На День вчителя ми дарує тільки квіти та цукерки, а вчитель приносить тортики дітям, традиційно. Принаймі так є в нашому класі. І всі задоволені.Дякуєм батьківському комітетові, директору, завучам,вчителям, усьому обслуговуючому персоналу за розуміння.Бажаємо довгих років життя, та процвітання школі !!!
06 Серпня 2017, 10:01
А у нас все на батьках тримається- вікна, ремонти, класні дошки для письма, - все батьки роблять і купують. Вчителі вибирають самі собі подарунки- вже пів " Янтаря" скупили, а в школі нема навіть нормального туалету. Директор нічого не робить, вчителі хами, займаються здирництвом. Найгірша школа в місті.
06 Серпня 2017, 12:29
найкраща школа вмісті! БРЕХНЯ і про директора і про вчителів, ніхто нічого не вимагає а от батьки є такі ,що думають "збагрили" в школу і з кінцями та більше нічого крім себе і своєї дитини не знають.Отак і живемо!
06 Серпня 2017, 12:32
Рекомендую Вам незадоволеним перевестися в прекрасну 5-у школу.
06 Серпня 2017, 14:02
Кукукнутий, ти чого мишей не ловиш? Під боком марнотратять, гро розпилюють і відмивають! А ну скаргу у всі інстанції! Живо!
06 Серпня 2017, 14:04
Кукукнутий, ти чого мишей не ловиш? Під боком марнотратять, гроші розпилюють і відмивають! А ну скаргу у всі інстанції! Живо!
06 Серпня 2017, 20:27
Освіта в Ковелі на належному рівні - це факт . Який " піп " , такий і прихід. Дякую тобі Віктор Васильович !!!
06 Серпня 2017, 23:14
В усіх школах добре беруть просто для одних 100-200 грн- це не гроші, а інші хочуть випендритися. Шановні, ви не розумієте, що деякі вдома не можуть собі дозволити такі обої як в класах!!!
07 Серпня 2017, 17:30
У нас нічого не вимагають, просто "сказали" купити парти в клас
04 Вересня 2017, 19:53
Тепер в школі туалети саме гарне місце!!!<br/>Як тільки дітям туди ходити)))) якщо перегородок нема!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром