Жіночий футбол: в товариському матчі «Ковельчанка» перемогла польську команду

08 Серпня 2017, 14:30
4844

Минулої суботи на стадіоні «Верес» відбулась товариська зустріч між нашою «Ковельчанкою» – чемпіоном Волині та польською командою «Orleta».

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Гра вирізнялася високим темпом. Перший та початок другого таймів пройшов за ігрової переваги польської команди з рахунком 2 : 0 у їхню користь. Далі ініціативою заволоділи наші землячки, які створили біля воріт суперників кілька гострих моментів і на 65-ій хвилині Дарина М’якота зі штрафного удару скоротила рахунок, а на 71-ій – Юлія Бежан його зрівняла. 

Всі без винятку спортсменки обох команд продемонстрували глядачам чудову техніку володіння м’ячем, грамотні тактичні дії на полі та неабиякі вольові якості. Гра завершилась з нічийним рахунком 2:2.

Серія післяматчевих пенальті, де не схибили всі п’ятеро ковельчанок: Яна Глух, Лілія Новосад, Анна М’якота, Катерина Чумак та Дарина М’якота, визначила переможця. Хочеться відзначити бездоганні дії воротаря Яни Глух, яка зловила два пенальті і один удар влучив в поперечину. 

Зустріч завершилась з рахунком 7 : 4 на користь гравців «Ковельчанки».

Ковельські футболістки вручили польським друзям сувеніри із символікою міста. За сприяння міської влади їм було організовано ознайомчу екскурсію Ковелем. 

 












 

Коментарі
09 Серпня 2017, 01:28
Справжній драйв отримали малочислені вболівальники на трибунах Мододці дівчата обох команд Гра була інтригуючою Серія пенальті - тут нерви ! Спасибі дівчата Ви кращі ! Втерли носа піжонам в гламурних бутцах із ФЦ Ковель-Волинь
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024