Ковельчани скаржаться на «совкові» автобусні зупинки та сміття на вокзалі

08 Серпня 2017, 16:54
5893

Ковельчани в соціальній мережі Фейсбук скаржаться на старі автобусні зупинки по місту, недоглянуті клумби та сміття на вокзалі.

«В такому стані автобусні зупинки на центральній вулиці міста, від магазину «Вечірній» і наступні дві біля кладовища. Коли вже цей совковий дизайн нарешті кане в ріку забуття Лєту?... Хочу, щоб в моєму місті були нові, сучасні зупинки, спеціально додаю фото якими їх бачу. І наостанок добірки – клумба на «Черьомушках». Аууу, комунальники, вже треба знову косити! Чи будемо збирати лікарські трави?», – написала Ірина Малиновська на сторінці групи «Ковель Life» у Фейсбук.

 









 

Окрім «совкових» автобусних зупинок, ковельчан турбує кількість сміття на вокзалі міста.

«Ветсанзавод проблема номер один в Ковелі і її варто вирішувати гуртом, але також і дані проблеми, що на фото для Чисто Ковель не личить! Варто встановити баки хоча б на привокзалці і з усіх підприємців та мешканців ввести оплату за вивіз сміття! Як експеримент, сміття було і буде, тому місце повинно бути теж для викидання! Ну, а реклама на стовпах це окремо зміни по складання адмін протоколів внести варто!», – написав Сергій Панасюк на своїй сторінці у Фейсбук. 

 

 



 

Коментарі
08 Серпня 2017, 19:59
Футуристична, скляна конструкція то не для Ковеля. Її розтрощать в перші дні а перед тим ще й повністю обмалюють маркерами та заліплять оголошеннями про швидкі кредити та заїжджий цирк. Існуючі зупинки досить зручні, їх просто варто відремонтувати. Це коштуватиме суттєво менше ніж робити непрактичні скляні коробки.
08 Серпня 2017, 20:04
Стосовно сміття - дійсно жахливо. Були у суботу в районі автостанції... ЖАХ!
08 Серпня 2017, 20:24
Не надійтесь, РЖКП 2 сміття возити не буде зі своєї території. Нема соляри.
08 Серпня 2017, 20:25
В Киеве граффитчики с битами задержали электричку на полчаса, разрисовав вагоны (фото)<br/>Ирина ЛЕВЧЕНКО, «ФАКТЫ»<br/>08.08.2017<br/>Размер текста: Абв Абв Абв <br/>«Вчера, 7 августа, на платформе станции имени Георгия Кирпи в Дарницком районе Киева (бывшие „Бортничи“) неизвестные лица, применив стоп-кран, остановили электропоезд Гребенка — Киев и разрисовали восемь вагонов, — сообщает пресс-служба „Укрзализныци“. — Это была организованная группа численностью свыше 50 лиц в масках, некоторые из них — вооружены битами. Неизвестные задержали поезд на 25 минут. Мужчины с битами угрожали локомотивной бригаде и не давали выйти из кабины машиниста, жгли на платформе дымовые шашки, раскрашивали вагоны и снимали все на видео».
08 Серпня 2017, 20:31
Пан S все правильно написав розтрощать точно і розмалюють а зупинки то це така наша Ковельська аріхітектура.<br/>Ковель рідне місто моє
08 Серпня 2017, 20:37
Сміття то проблема, не лише на Привокзальній площі. А от претензії до &quot;совкових&quot; зупинок зрозуміти не можу, &quot;совкові&quot; будинки не мішають в котрих мешкають, батькі котрі народились, жили і освіту отримували в &quot;совку&quot; ? Зупинки слід відремонтувати і діло з кінцем. Навіщо нам ці скляні акваріуми, котрих будуть розбивати, малювати, обклеювати, чи активісти за ними будуть прибирати ? Культуру жителів міста ми яскраво бачимо в парку, де поставили &quot;підкову&quot; мандруючої книги і що з нею зробили.
08 Серпня 2017, 20:49
Хотілося б запитати у того довбня, що писав цю статтю. ПРИДУРКУ- ТИ ХОЧ БАЧИВ СОВКОВУ ЗУПИНКУ? Ковелю зараз до тих совкових зупинок ще с...ти й с...ти.
08 Серпня 2017, 20:58
Порівняння абсолютно не пропорційне.То давайте нічого не робити!Культура жителів міста це також ми з вами,а змінювати потрібно все,в естетичнішому і сучасному напрямку.
08 Серпня 2017, 21:57
&quot;Пані&quot; Ірино! Не забивайте людям голову всілякою &quot;совковістю&quot;, яка стала зараз особливо модною разом з &quot;одіозністю&quot;. &quot;Совок&quot;, як Ви кажете, вже більше чверті століття відпочиває, даючи простір для діяльності &quot;молодим і креативним&quot;. А на творіння &quot;молодих і креативних&quot; можете подивитися на прикладі зупинки біля ЗОШ №3, на прикладах зупинок по трасі Київ - Держкордон. Пробачте, але нашим людям треба ставити не зупинки, а бетонні фундаментні блоки, щоб мали де сидіти. Все інше &quot;молоді і креативні&quot; просто потрощать, немов мавпи, що вирвалися із зоопарку.
08 Серпня 2017, 23:41
А Я ХОЧУ КОВБАСУ З МЯСА
08 Серпня 2017, 23:44
Известно, что Климкин родился в 1967 году в Курске. Учился в Московском физико-техническом институте, в начале 1990-х годов трудился в украинском институте электросварки. Позднее, несмотря на отсутствие профильного образования, начал карьеру дипломата — работал в департаменте военного контроля, в дипмиссиях в ФРГ и Великобритании, в сотрудничающих с Евросоюзом структурах МИД, занимал должность замминистра. До назначения на пост главы внешнеполитического ведомства был послом в Германии. Жена чиновника — дочь российского генерала Юрия Михайленко, награжденного медалью «За возвращение Крыма».
08 Серпня 2017, 23:58
За часів дрімучого совка автобусними зупинками можна було лякати ворон та неслухняних дітей. То були такі архітектурні монстри в стилі так званого &quot;совреалізму&quot;... Ти просто задовбав своєю ностальгією. Тобі б в КНДР або Венесуелу, був би там своїм в дошку...
09 Серпня 2017, 00:35
а тобі в Гондурас. А ще краще в Італію інвалідам дупи витирати за два доляри.
09 Серпня 2017, 02:51
Так а що ми зробимо, ну от пані Ірина звернула увагу, ми її підтримали, але не всі згідні з її терміном &quot;совок&quot; і її архітектурними вподобаннями. <br/>Можливо до естетики треба практичність, економність, гроші до де брати на цю всю естетику і як її утримувати ?
09 Серпня 2017, 03:14
Пані Ірина... Звучить пишно. Якось не сприймається, щоб ПАНІ, а надто вишукана українська ПАНІ, переймалась такими дурницями, як совкові зупинки. Може, хай ПАНІ вже мандрує до Відня, чи Ніцци?<br/> А пані, випадком, не хочк подивитись зупинки в НьюЙоркському Гарлемі чи Лондонському Істенді? Тоді, можливо, ПАНІ змінить свою думку щодо совка.
09 Серпня 2017, 09:33
не дарма кажуть *нема гірше ніж з хама пан*
09 Серпня 2017, 12:49
Тобі прямо на москву-СОРТИРовочну, без зупинок. Там зупинки всі совкові і від сортирів їх не відрізниш.
09 Серпня 2017, 13:01
І ще одне...А може б пані Ірина замісь того що б у восьме викладати фото заросшої клумби взяла та й прополола її і засадила квітами ?
09 Серпня 2017, 13:14
О, &quot;козломордий&quot; намалювався. Як справи, нацику? &quot;Чемодан, вокзал&quot;, чи вже нові слова вивчив?. Молодець, старайся.
09 Серпня 2017, 18:12
НІ їй не потрібно полоти і садити , тому ,що є комунальні підприємства і архітектура за що отримують не маленьки зарплати . З них і потрібно питати.
09 Серпня 2017, 20:09
І які ж у них зарплати, просвітіть народ, ви ж виходить знаєте ?
10 Серпня 2017, 00:06
Та хренові зарплати, всі це знають. І більші навряд коли вже будуть, хіба по курсу інфляції.
10 Серпня 2017, 00:59
Це сміття не тільки на вокзалі, а і по всьому Ковелі по всіх кутках понапихувано! Воно і не дивно, коли в місці взагалі відсутні спеціальні контейнери і вивіз сміття неорганізований! Я дивуюсь, що за стільки років неможна було вирішити цю проблему. Взагалі шок був особисто для мене, коли побачила, що люди виходять з пакетиками в любу погоду по певним дням і годинам чекають ту машину &quot;щастя&quot; і байдуже які в тебе плани, невстиг, сиди дома &quot;насолджуйся ароматами&quot;. Таке враження, що у цьому місті взагалі немає господаря, нічого не робиться, прогресу 0...(
10 Серпня 2017, 03:13
І пропоную штрафувати відразу підприємців яких реклама вісить на стовпах! Калхоз! Засирають тим клеєм,а чистити після себе не має кому!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39