Парад вишиванок, флешмоб, концерт – як у Ковелі відзначать День незалежності

09 Серпня 2017, 10:20
4127

У заступника Ковельського міського голови Ігоря Прокопіва відбулася нарада з питань проведення заходів та формування програми відзначення у Ковелі Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України за участю представників відділів та управлінь, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Палацу учнівської молоді.

23 серпня – у День Державного Прапора України на підприємствах, організаціях, установах відбудеться його урочисте підняття, – повідомляють у міськраді.

Біля пам’ятника борцям за волю України на бульварі Лесі Українки (о 15 год.) заплановано провести урочистий мітинг, а в культурно-просвітницькому центрі – вечір української музики та відкриття виставки вишиванок. Біля міського фонтану відбудеться дитяча патріотична акція.

24 серпня ковельчан покличе на свято муніципальний духовий оркестр, який з 16 години гратиме на площі Героїв Майдану. Під його супровід організують флешмоб «Рухомий прапор».

Традиційно у Ковелі пройде парад вишиванок «Орнаменти Незалежності», учасники якого зберуться у центрі міста, де сформується святкова колона, яка вирушить до монумента Тараса Шевченка. Тут відбудуться міські урочистості, нагородження ковельчан та святковий концерт.

Мистецьке дійство охопить і майданчик біля міського фонтану, де передбачена танцювально-пісенна програма, караоке, ігри та розваги для дітей.

У парку культури і відпочинку – акція із влаштування фотозон у національному стилі за участю установ, підприємств, громадських організацій, бізнесових структур, де бажаючі зможуть зробити безкоштовний знімок на згадку.

Окрім цього, заплановані спортивні заходи: всеукраїнський фестиваль дитячо-юнацьких футбольних команд, змагання з футболу серед ветеранів 50 років і старших, шаховий турнір.

Коментарі
09 Серпня 2017, 14:10
&quot;За минулу добу, 8 серпня, підрозділи ЗСУ на Донбасі 28 разів зазнавали обстрілу з боку сепаратистів. <br/>Троє бійців загинули, ще дев'ять отримали поранення, - повідомляє прес-центр штабу АТО.&quot; - а нам аби святкувати...
09 Серпня 2017, 23:21
Хто плаче...,а хто і скаче<br/>духооооовність,патріотииииизм-тьху! гидко!
11 Серпня 2017, 00:30
Тобі не зрозуміти, що таке духовність і патріотизм. Тобі ближче кацапська бездуховність та шовінізм.
11 Серпня 2017, 01:33
Судячи з риторики, писав чи писало створіння, якому небайдужі проблеми роздовбаної дупи і в цьому воно розуміється. Образити жінку, хоч і заочно, в цій країні стало модним. Геї рулять. А твоя духовність, нетрадиційний у чому, в тому, що виходить з тебе через рот і через дупу?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром