У Ковелі привітали будівельників з професійним святом

12 Серпня 2017, 09:16
3307

У другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника. Це професійне свято не лише будівельників, але й усіх, хто пов’язаний з будівництвом, хто проектує та виготовляє будівельні матеріали та конструкції, робить наші населені пункти оновленими та комфортними для життя.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської районної ради.

11 серпня голова районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман привітали представників будівельних організацій, колективів підприємств, які здійснюють будівельну діяльність на Ковельщині, а також ветеранів галузі зі святом на урочистостях нагоди професійного свята, які пройшли в залі засідань райдержадміністрації.

За значні професійні досягнення Андрій Броїло та Роман Кульцман вручили кращим будівельникам почесні грамоти від районної влади.

Опісля урочистостей голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, завідувач сектору містобудування та архітектури апарату райдержадміністрації Іван Чуліпа оглянули будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Вербка та привітали колектив ТзОВ «Житлобуд-2» з професійним святом. Андрій Петрович у своєму вітальному слові зазначив : «Неможливо уявити розвиток нашого краю без існування будівельної галузі, без будівельників, які своєю нелегкою, але такою потрібною працею приносять комфорт, зводячи школи, житло, лікарні, дороги. Сьогодні приємно дивитись на вже збудовану і діючу школу в селі Білин, та школу ,яка ще будується в Вербці. Своєю роботою ви залишите добрий слід в історії. Тому сьогодні вітаю Вас представників цієї нелегкої професії, бажаю миру, добра, благополуччя, щедрих замовлень і належної оцінки такої нелегкої, але потрібної праці.»

До вітань також долучилась депутат районної ради, директор ЗОШ І-ІІІ ст. с. Вербка Валентина Саковська, яка подякувала будівельникам за їх нелегку та наполегливу працю на користь жителів села Вербка і висловила впевненість в тому, що в шкільних кімнатах завжди буде повно дітвори.

На завершення колектив будівельної компанії відзначили Почесною грамотою від районної влади.

 










 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024