У центрі Ковеля заклеїли надписи на «Мандруючій Книзі»

18 Серпня 2017, 16:45
2453

Зону буккросингу «Мандруюча книга», що в центрі Ковеля, очистили від надписів.

Про це повідомляється на сторінці Олександра Філона в мережі Фейсбук.

«Щойно проходячи центром помітив, що на «підкові» зникли написи. Це не може не радувати, але мене цікавить інше питання. Чи розглядає міська влада питання про переміщення в безпечніше місце ? Наприлад до входу в Палац Учнівської Молоді? Чи може хоча б зробити опитування серед ковельчан куди було б краще перемістити наш символ?», – йдеться у дописі.

 




 

Перед цим, на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Панасюк написав: «Ви не повірите, але поки писав попередній допис про наші збори біля підкови, підійшов мужчина який вибирав колір наклейки для ощищення брутальних написів на підкові».

 

 

Нагадаємо, раніше «Район.Ковель» повідомляв що Олександр Філон просить демонтувати «Мандруючу Книгу», а Сергій Панасюк організував збір людей для виявлення порушників чистоти.

 

 

Коментарі
18 Серпня 2017, 22:17
Нашим людям, вибачте, тільки купу лайна накласти, тоді точно нічого не поламають.
18 Серпня 2017, 23:21
Мене не заклеїли, мене натерли кока-колою...
18 Серпня 2017, 23:28
а хто зараз книжки читає? Книжки повний атстой. Всі давно перейшли на інтернет. ось кладіть туди ноутбукиЮ планшети, смартфони. Тоді буде зовсім інша річ.
19 Серпня 2017, 03:17
Ти краще заклей своє очко, бо після демаршу твоїхї побратимів-бандюганів у Луцьку, де й ти замалювався, вам світить або чемодан-вокзал Москва, або АТО і куля в дупу, як Семенченку.
19 Серпня 2017, 09:28
в мрскві він нахер нікому не потрібен. там своїх дебіів вистачає. в гондурас на х....й
20 Серпня 2017, 11:52
Мда, росте нове покоління "активістів"....... Які собачої будки за все життя не збудували, а мітять "розбудовувати" Україну... Сумно....
21 Серпня 2017, 00:58
як завжди кожна гарна ініціатива, що несе в собі гарне починання приречена. Але якщо дивитись у корінь, задум цей був придуманий людиною або групою що не зовсім розуміють об'єктивну реальність, і не змогли зрозуміти що робили вони цю книжку зовсім не для підвищення культури, а для вандалів, щоб вон и познущались і без того над сплюндрованою культурою читання. сама гарна справа якій послужила дана книга це бути використаною для підтирання жоп вандалів. <br/>влада зробила висновки?сумніваюсь, наступний об'єкт для знущань вже на підході- це нова сцена, її як раз підготовлюють для того щоб вона стала новою жертвою. проведіть аналогію з гарним фонтаном який колись підсвічувався і навкого його лунала музика. сумно.
21 Серпня 2017, 15:41
Чоловіче, ініціатива, якою б вона не була, погана чи хороша, матиме спротив, бо висунута вона людиною недостойною, яка намагається прищепити підростаючому поколінню неонацистські погляди, отруює свідомість дітей і сама особисто позиціонує себе як борця за неньку, а фактично приймає участь в акціях бандюганів типу Харьковського та кришувальників бурштинщиків, мародерів і грабіжників типу Золи.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром