В Ковельській лікарні запрацювала нова біохімічна лабораторія

19 Серпня 2017, 10:00
4935

Ковельський телеканал показав роботу оновленої біохімічної лабораторії в Центральній районній лікарні.

«Капітальний ремонт біохімічної лабораторії ЦРЛ профінансували коштом бюджету Ковеля: на це з міської казни виділили близько 250-ти тисяч гривень. Відтепер лаборанти працюють у комфортабельних кабінетах, які мають сучасне освітлення, нову сантехніку та меблі», – йдеться в сюжеті Телевізійного центру Ковель.

Головна технічна новинка підрозділу – сучасний біохімічний аналізатор дозволяє робити 240 тестів за годину і управляється за допомогою персонального комп'ютера.

В минулому році за фінансової підтримки міської влади кардинально змінили своє обличчя хірургічне, отоларингологічне та приймальне відділення Ковельської ЦРЛ. А нещодавно в лікарні запрацювало і оновлене інфекційне відділення.

 

 

Коментарі
19 Серпня 2017, 13:12
Яка ціна за тест? Бо медицина у нас безкоштовна. Скільки з тесту має Самчук? Скільки відкатів отримали?
19 Серпня 2017, 13:15
«Капітальний ремонт біохімічної лабораторії ЦРЛ профінансували коштом бюджету Ковеля: на це з міської казни виділили близько 250-ти тисяч гривень. А тепер, щоб зробити будь-який аналіз в цій лабораторії скільки потрібно людині заплатити, чому не інформуєте і не повідомляєте ???
19 Серпня 2017, 17:25
А куди ідуть спонсорські кошти які здирають за кожен крок в лікарні ?
20 Серпня 2017, 21:34
давно треба порозганяти ту банду. вони вже насільки привикли до лікарні, що думають що вона належить їм, а тому і виробляють що хочуть, стрижуть де можуть при цьому лікуватись в цій установі це пуста трата грошей і часу. іди на хуй сом хуєв.
21 Серпня 2017, 11:52
Люди добрі , давайте будемо вихованими і стриманими в коментарях. Якщо ваш словарний запас вичерпаний ставте крапку , але нецензурну лексику не афішуйте. В мене також запитання ,чому ремонт робиться за кошти платників податків , а аналізи платні ? При цьому закон не змінювали про надання платних медичних послуг громадянам України в державних лікарнях ??? Хочеться щоб на сторінках преси , на цьому сайті офіційно цьому дали оцінку юристи і правоохоронці які за наші кошти отримують зарплати і повинні цілодобово і щоденно відстоювати наші інтереси і дотримання норм закону !!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024